Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Několik set? Ať daj několik tisíc. Pak tam nikdo nepoleze, nemusí se mu platit za úkony z pojišťovny a ušetří se.
  • Nebude to takto dlouho trvat a prosadí se můj model výplaty¨důchodů.To tak,že všem důchodcům,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat a tuto zemi rozkrást,bude vyplácen pravidelný důchod,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Ve zdravotnictví budou mít uvedení důchodci nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Z ušetřených stovek miliard korun se bude svižně splácet státní dluh.
    • No tak nějak to asi dopadne. jenom se nebude splácet státní dluh a už vůbec ne svižně. Ten bude narůstat stejně dál, jelikož pravičáci nejen že nechtějí přestat krást, ale naopak chtějí toho nakrást mnohem víc. On je to nepsaný zákon. Čím víc kdo má, tím víc je mu to málo a tím víc požaduje. Takové nároky rostou geometrickou řadou. Nejraději by ukradli i slunce a pak vesmír...A pak se na smrtelné posteli budou divit, že jim to všechno je houby platné a že si život nekoupí ani za ten celý vesmír. Takoví lidé pro hrabivost zapomínají žít a myslí si, že životem je jen hromadění majetku. Také je to život, ale ten nejubožejší. Nezaměňovat za potřebu peněz ke zvýšení životní úrovně - asi by se tu našlo dost lidí, kteří by si také přáli nechat se trochu "zubožit"...
    • Jakej dluh? Si myslíš, že by se něco ušetřilo? Ty jsi neuvěřitelně naivní, největší problém jsou státní zakázky, které jsou nesmyslně předražené, nebo ne a pak se dopíšou "vícepráce"(naše nekvalitní a nejdražší dálnice, stavby atd.)
      Koupí Pandur se ušetřilo kolik? Promoprem? To za tyhle dvě věcičky mohli mít důchodci 13 a 14 důchody na 20 let dopředu.
  • nač vyplácet důchody a pak ty peníze z důchodců pracně tahat ?tak nam dejte potravinové listky jako po valce a je to hotový,z ušetřených peněz zavedte statni pohřby a pro pracujici podnikové pohřby,tím mužete zrušit spoustu ministerstev a ušetřit penize pro větší potřeby vladnoucí garnitury,které jsou vzhledem k šetření určitě podhodnoceny
  • Za tento stav nemůžou lékaři ale vláda.
  • Zrejme nasi soudruzi co tu vladnou potrebuji aby narod vychcipal, na ty doktory nebudou mit lidi prachy a budou se lecit sami, to vlastne delaji uz dnes. *12* *16* *11*
    • Soudruzi???? Ti už tu dávno nejsou. Tato klika si říká páni
  • Už z Vás někdo viděl chudého lékaře? *3*
    • ano a ti, kterí chudí nejsou si to tvrdě odmakají... *13*
    • Např. Rath je chudý duchem.
  • V tomto Kocourkově není ústavou zajištěno nic, je to jak za Hitlera, ten na nějaké úmluvy a dohody sr.l zvysoka.
  • tak ten poplatek taky doktoři zdaní! už vám někdy doktor dal účtenku? Denně mají až tisíce
    bez zdanění. O odpovědnosti ani nemluvím.
    • A co když dostanete účtenku tak s ní budete dělat co? Doktor ten ji zahodí.
    • Já jsem si tohle myslel také, ale skutečnost je jiná, jak jsem se postupem času dozvěděl, protože jsem se o tuhle problematiku zajímal. Při návštěvě lékaře vyúčtuje ošetřující lékař svůj zákrok patřičné pojišťovně a pojišťovna podle našeho zákona zaplatí lékaři obnos za ošetření atp. Tento obnos je však o zmíněných 30, či 90 Kč (za pohotovost) nižší, protože jej lékař obdržel od pacienta. Tudíž na něj není třeba vystavovat účet. Pokud by lékař zmíněnou částku nevybral, přišel by o ni. Tím nechci soukromé lékaře nikterak hájit. Jen objasnit, jak to vlastně je (nebo by alespoň mělo být.). Co si myslím, že je horší, než zmíněných 30, či 90 Kč za návštěvu doktora je, že každý soukromý lékař dostává měsíčně poušál za každého registrovaného pacienta ve své kartotéce, ať již chodí, či nechodí k lékaři na konzultace, či ošetření, nebo pravidelné prohlídky. Tudíž i za zdravého pacienta berou měsíčně (nevím to přesně) částku kolem 65 korun. Kolik to asi bude, měsíčně za nic, když má v kartotéce 2000 lidí i více? A to nemusí hrábnout prstem.
  • Zdravotní pojišťovny jsou v dnešní DÉMONkracii pouze nadace, které spotřebovávají 60-70% vybraných financí ke svému provozu, provozu svých paláců, vyplácení mezd svých zaměstnanců, údržbu PHM a provoz vozidel, odvádí do dozorčích rad nemalé finance již tak bohatým politikům na všech politických úrovních, odklánějí vaše finance svým příbuzným, příbuzným příbuzných a jejich buzeny. Co chcete tedy aby zbylo na vás si přijďte říci na Václavák, datum doufám znáte - vidle s sebou.
    • Já beru srp a kladivo, stačí? Ale datum neznám.
  • Lidi co blbnete, vždyť vám zdravotní pojišťovny nabízí levné plavání, spoustu vitamínů, antikoncepci, ochranné přilby na kola,spoustu reklam na léky ve svých buletinech a vám je to snad málo? Uvedené také něco stojí, copak to nechápete? Vy by jste snad chtěli, aby vás za vaše finance odvedené na dani někdo léčil? To by nebyl pro pojišťovny židovský kšeft a vejvar. Buďte rádi, že při pracovní neschopnosti máte neplacené pouze tři dny, mohl by to být i měsíc, či neplacený celý rok. Někdo, tedy vy se musí podílet na ošetřování kriminálních živlů ve vězení, černých vyžírek a to, že jim nikdo neodečte tři dny z marodění ze sociálních dávek je zase jen plivnutím vlády do vašich očí.
    • Copak tam bude někdo z těch co bídu a ožebračování vyrábí? Určitě tam nebude ani jeden strůjce likvidačních nařízení a daní. Jen se tam bude blábolit. Tak jako už mnohokrát
      • Bude tam ten svatej na tom koni. Dáme mu do držky za ty restituce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit