Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dary? Spíš bych řekla úplatky... Nedáš drahou kabelku, nebo šperk a já ti nezajistím dobré korýtko...
    • nemate tak uplne pravdu prvni se da darek a pak az uplatek jako u doktora.
  • Za 25 let byla úplně zničena morálka a úcta ke člověku, mezi lidmi už nevládne poctivost a úcta jednoho ke druhému, jen samé podvody a lži, kriminalita vzrostla na 10 násobek oproti r 89. a to jsou údaje staršího data, nyní to bude ještě podstatně horší, tak za toto cinkali lidé klíči, a dnes z nich hodně bydlí pod mosty a žebrá před markety.
    • to se nestalo za 25 let, to je důsledek půlstoletí komunismu. Po Listopadu jenom vyhřezl na povrch všechen ten rudý hnis, který se tvořil v tom komunistickém nádoru po celé půl století. Před Listopadem provozovali kriminalitu komunisti: StBáci a sadističtí bachaři bili a mučili lidi, komunističtí funkcionáři na všech stupních šikanovali lidi, loupili majetek pilným a schopným. Jak je vidět, to pouhé cínkání klíči byla chyba, ty rudé bestitie měly skončit na šibenici a v kriminále, protože si toho oduštění neváží, ale považují to za slabost. Komunisti se po Listopadu recyklovali v "demokraty" (modré a oranžové), ale psychopatické degenerace způsobené jejich vírou a praktikováním zvrácené komunistické ideologie se nezbavili a ani zbavit nemohli.
      • To - Nikoliv - tak se pěkně podívej na západ od našich hranic a projdi si všechny ty giga zlodějiny a krádeže u těch , kteří nikdy nebyli komunisty protože tam ani žádní takoví nikdy nevádli a je to tam také a pěkná řádka takových lumpáren. Naši se akorát rychle přizpůsobili a transformovali.

        USA firma - ENRON - energetická společnost, , totálně vytunelovaná, penzijní fondy - řada z nich vytunelované, italská potravinářská firma , švińdlovala účetnictví 4 miliardy eur, tunelované banky na Wall Steetu - neznámější Lehman Brothers a i nejstarší. Ještě si za tuto práci manageři dali vysoké odměny ze státních peněz, které Obama dal na jejich záchranu, tak to odmítli, po jeho zásahu vrátit. Kongres a Senát pak musel na to uvalit 96% zdanění, tak to nakonec pod tímto tlakem vrátili, Detroit - vytunelovaný a zbankrotovaný. A takto se dá pokračovat hooooodně dlouho po celém světě a žádní komunisté u toho nebyli, komunisté tam v minulosti nevádli. Za to v severských státech- Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko - většinou pod vládou soc. demokracie se téměř nekrade, korupce zanedbatelná, téměř nulová, schodky rozpočtů minimální. Tak se prober pravicový demagogu. a vypatlánku.
      • Lžeš prolhaný lumpe, já jsem v té době žil a můžu srovnávat, pokud jsi psychopat nech se léčit, uděláš dobře!! Nikdy jsem v žádné straně nebyl, proto vím co říkám!!
        • Lžeš, byl jsi agentem stb a nebýt ve straně (jako) byl tvůj stranický úkol! *1* *1* *1*
  • Já to nemůžu už ani číst. To je na postřílení. ODS a všecny ty podobné kumpány hodit až na dno žumpy a nechat tam utopit.
    • ostapkotab
      tak to necti,stejne jim budeme akorat zavidet,nic se jim nestane *12* *12* !!
      • Jde o to, zda budemem jako ovce a jen závidět a necháme do nekonečna stříhat a nebo si vezmeme příklad z Ukrajiny.
  • Nu jedno je jisté, všichni ti dárci určitě dárky Nagyové nekupovali ze svého, na to měli fondy. Takže jsme v podstatě obdarovávali Péťovu milenku každý v nás.
    • jistě,protože tyto dary pocházejí z naších daní a z toho,co se na nas nakradlo
      • Ano, z nasich dani a z NEdani tech, kteri podvadeji a zadne dane neplati !!! *16*
  • Zlato a brilianty za 10 Mega! To nejsou dárky ale korupce!
    Dárek je flaša slivovice! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je to hnus žít v ČR. Zloději, kurvy, podvodníci veškerého ražení. *12*
    • Presne tak !
      Zel, neni to uz jen v postkomun istickych statech, ale vsechen ten humus prisel s "demokracii,svobodou" ze Zapadu.
      Cim vetsi hajzl, tim z nej udelali novinari vestsi celebritu !!!
      Slusny clovek jen zivori a chytraci se maji v luxusu i diky tem, ktere tak dobre platime = soudci,policiste,ruzni kontrolori a inspektori ... I ostatni pracovnici ve SS !!!
      Mnozi jsou nejen zlodeji, tunelari, podvodnici, ale hlavne *12* *12* *12*
      Slusnym lidem je taduý opravdu uz na bliti ! *10*
      • Prostě řečeno větou z filmu Slavnosti sněženek, - v našich álejích je už zatraceně nablito a bohužel v těch celosvětových také. Marasmus globální.
      • demokracie je i na zapade tusim a taky stale poslouchame ve zpravach,že se tam rozkrada měli by to už prejmenovat at tomuto nazvu nedelaji ostudu dovolil bych si navrhnout demologracie možna by se vice hodil i ukrajina stoji pred rozhodnutim jak se to vubec bude jmenovat. Tak-že s vami souhlasim
    • Text Vašeho příspěvkuto jsou milenky a manželky těch,kteří nám vládli a kteří okrádali lid a statní pokladnu.Do kriminálu s něma,jak jinak to řešit.
    • Lze to napsat jedním slovem: KOMUNISTI.
      • Přidej u - komunisté , ale i ti co v KSČ nikdy nebyli. Jsou to kariéristé bez morálky a bez páteře, korytáři. Vždy jsou u-koryt a je jim jedno s jakou stranickou knížkou. Jedním slovem to napsal tende tečko hloupoučká
        • Oprava - napsat nejde
      • Ty už nejsi ani pro psychiatra !!!
  • Nelze jinak vyjádřit zklamání a rozčarování nad slavným polistopadovým vývojem než slovy
    dalekosáhlý podvod a všeobecný marasmus,ať se podíváte ,kam chcete !!!Smutek ,zlost
    a nebetyčný vztek.Tato společnost je ve všeobecném morálním rozkladu a pod rouškou svobody slova a lidských práv /p.biskup Malý/ je dovoleno vyvoleným vše .Všude v médiích jsou nalezlí
    lidé "listopadoví ",kteří nejenže chválí ,ale také pod rouškou svobody podnikání mnozí okrádají stát!!!Co s tím ? Jedině revolucí tuto silnou a zabydlenou skupinu vyhnat daleko za hranice¨, jako to udělalí Ukrajinci se svým podvodným prezidentem !!!!!
    *15*
    • To je důsledek půlstoletí vlády komunistů, kteří zničili úctu k tradičním hodnotám, morálku, právo, vzdělanost a zavlekli sem způsob stepních nájezdníků. Svým marxismem a materialismem udělali z občanů pouhé "pracující-rabočije-Arbeitskräfte". Bude trvat desetiletí než se z těch mladlších stykem s civilizovanou Evropou stanou Lidé a Občané hodní toho jména.
      • Priciny ,ty hloupy vic nez clovek muze pripustik ,Capku .BOZE ,ty jsi TRDDLO /nejde o neslusne slovo /pro nechapave doporucuji vyhledat ve starych slovnicich/,nad tebou
        zustava rozum stat.Kdyby me nekdo rekl ,ze mlada generace bude jednou na takove urovni ,
        tak neuverim.Bohuzel ,je to kruta skutecnost. *16*
      • Nesouhlasím s příspěvkem, je spekulativní, vskutku nepravdivý. Pisatel má na bradě ještě mléko a už nás odsuzuje za to, že jsme měli tu drzost a žili v téměř půl století ve spokojeném socialismu. Vyčetl (jak je to v modě) informace z podvržených materiálů, či keců.
      • TO - předlistopadové příčiny - hňupe s mozkem menším než špendlíková hlavička, USA firma - ENRON - energetická společnost, , totálně vytunelovaná, penzijní fondy - řada z nich vytunelované, italská potravinářská firma , švińdlovala účetnictví 4 miliardy eur, tunelované banky na Wall Steetu - neznámější Lehman Brothers a i nejstarší. Ještě si za tuto práci manageři dali vysoké odměny ze státních peněz, které Obama dal na jejich záchranu, tak to odmítli, po jeho zásahu vrátit. Kongres a Senát pak musel na to uvalit 96% zdanění, tak to nakonec pod tímto tlakem vrátili, Detroit - vytunelovaný a zbankrotovaný. A takto se dá pokračovat hooooodně dlouho po celém světě a žádní komunisté u toho nebyli, komunisté tam v minulosti nevádli. Za to v severských státech- Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko - většinou pod vládou soc. demokracie se téměř nekrade, korupce zanedbatelná, téměř nulová, schodky rozpočtů minimální. Tak se prober pravicový demagogu. a vypatlánku.
    • mila.ciba
      Naprostý souhlas, ze všeho vzešlo jen organizované a beztrestné rozkrádání státu
  • Nagyová,byla pro Nečase něco jako Dalík pro Topola...Premiéři musí zůstat křišťálově čistí... *1*
    • Že by Topol byl homosexuál? Možná ale Dalíka poučel za mírný obnos Jiřinovi Pospíšilů.
      • Nemyslel jsem,že Dalík je homosexuál ( možná ano...) ale spíše taková spojka,jak nepřímo korumpovat Topola.
  • Tak takoví dobytek o nás rozhodoval a rozhoduje!
    • Milý Milane, nutno ale uvést, že tomuto dobytku dává hlasy přes polovina voličů!!!
    • A ještě je třeba, abychom si uvědomili kdo jsou tito šmejdi - kmotři , co nám tu skrytě vládli - před r. 89 si všichni dělali legraci ze vzdělání Jakeše a Bilaka, - , Bilak vyučený krejčí, v roce 1944 Jakeš absolvuje vyšší průmyslovou školu elektrotechnickou., pracoval u Bati. Po válce studují stranické školy, začínají v politice. Rittig - vyučený prodavač, za totáče manko 800 milionů, odsouzený, zavřený, Havlem amnestovaný, Janoušek - absolvoval gymnázium, pracoval jako číšník a až po sametovce vystudoval práva. Kmotr Hrdlička vystudoval střední ekonomickou školu v Praze 10 a Vysokou školu finanční a správní. Podle zveřejněných údajů ze školní databáze absolvoval bakalářské a inženýrské studium během dvou let (bakalářské studium: 3. 12. 2006–31. 8. 2007, magisterské studium: 7. 1. 2008–5. 2. 2009). Sám Hrdlička tvrdí, že školu studoval s přerušením 52 měsíců.

      Tady jasně vidíte kdo v pozadí nám vládl, jaké měli vzdělání a jak ovlivňovali politiky, poslance, senátory, managery, bankéře, studovali snadno a rychle vyské školy po sametové revoluci, kde se tituly daly kupovat jako housky na krámě. Proto si také tyto vysoké školy k tomuto účelu sami zřídili. CEVRO je v podstatě takový pravicový VUML, který zřídil Langr, kde školí svoje pravicové ODSácké ovečky a vyhozené a odstavené ODSácké politiky, kteří nesehnali trafiku ve stát. a polostátních firmách, jako např. Nečas tam nyní chodí vyučovat. Např. ODSácká Řápková, absolventka světoznámé Plzeňské právnické univerzity, nebyla schopna zodpovědět jedinou odbornou otázku z práv v TV u Tachecí , která jí otázky kladla. Perličkou na konci byla otázka na adresu Plzeňské fakulty práv a ani to nevěděla.

      Po sametovce se cinkajicí občané-ovčané domnívali, že nám budou vládnout odborníci s morálkou a chrakterem. Toto je ten výsledek po čtvrt století rozkrádání tohoto státu do poslední matičky, ovčánkové. Dluh oscilující mezi 1 bilionem a 650 miliony až do 2 bilionů., potravinová nesoběstačnost, dovoz více než 50% ze zahraničí, což zvyšuje naše zadlužení v řádech desítek miliard korun ročně a nejvyšší nezaměstnanost v historii.
      • Souhlasím, jen si dovolím drobné upřesnění. Manko, které vedoucí prodejny Rittig udělal nebylo 800 miliónů, ale 800 tisíc. Přesto to na tehdejší dobu byla pořádná darda. Také dostal 9 let a až sám velký humanista mu podstatnou část prominul a pustil z basy ven, aby mohl i nadále podnikat. Dnes už i těch 800 miliónů by podnikateli Rittigovi asi ani nestačilo. Přece jen je nová doba.
        • Díky, v rámci dnešních vysokých čísel jsem se překlepla, vím to, a tehdy to byla opravdu obrovská suma.
    • *2* No myslím, dle soudu tvého pravopisu, u tebe to ani jinak nejde než, aby za tebe a o tobě někdo rozhodoval. *1*
  • Jsme prostě banánová sultánova země!
    Před milenkou premiéra se podělala naše vojenská rozvědka a každý ji dával dárky
    s doufáním že za ně bude lobbovat u svého skautíka Nečáska.
    V dozorčí radě ČEZu také dlouhá léta hnípala Klausová. Nečásek si postěžoval rozhlasu
    že za 100 000 měsíčně co nyní bere se přeci nedá žít. To je už je drzost do nebes volající.
    Zkus přežít s platovou almužnou co dostávají zdejší pracující a ještě dopřát luxus Nagyové.
    • Klausová ve státních podnicích nehnípala a ni v té bance Česká spořitelna. ne. Naopak tam pracovala v dozorčí radě, ovšem pro ODS na účet občanů. Okem bedlivákem sledovala tok peněz z ČS spořitelny do ODSácké stranické kasičky a i do její soukromé Klausovské kapsičky tak důkladně, že když Zeman přišel do Strakovky hlavním vchodem tak narazil rukou na dno kasy, ani desetník tam nebyl a musel ze státního rozpočtu napumpovat miliary do ČS spořitelny a prodal ji pak Rakušanům. Lívie za tento skvělý výkon od něho dostala trafiku na Slovensku , protože čeští ovčánkové nedokážou vyjít do ulic jako Ukrajinci a zjednat si pořádek.
    • A za 8.000 mohou občané žít?
      • lid,jiste oni nemaji doma "pani vrchni reditelku premierova kabinetu".Nagyova bez namalovane
        fasady /video /vyhlizi tak / na 70 a vice,proto je ted Necas zarostly jak PANGEJT,aby se dostali do souladu.Opravdu krasny PAR,jeden vydesene CUMI,a druhy nevi ,kam s ocima .
        Drit jako KUN ve dne v noci ,to se nekde podepise.Ale co by neudelali pro Blaho Cechu ,ze?
      • ostapkotab
        uplne v poho kdyz byt 1+1 2.kat prijde v Praze sakumprdum na 11000 mesicne ------ *12* ,k#rvy,smejdi zkurv€ny,pozabijet *15* *13* *10* *11* *16*
    • Skautíka? To jsi přehnal. Snad jsi chtěl říct svazáčka... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit