Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je až neskutečné, jakou drzost už mají někteří lidé v tomto státě. Je pravda, že všeobecně je toto povědomí o svobodném činění čehokoliv kýmkoliv tady je budováno už několik let. Není ale možné, aby každý kecal do čehokoliv!!!
    Nedávno jsem se přestal zajímat o náš biatlon protože ti naši biatlonisté namísto toho, aby se věnovali tréninku, začali dělat do politiky. Odsuzují veřejně své kolegy za něco, co jim nikdy nebylo prokázáno. A ještě z toho dělali nosné téma. Nakonec bojkotovali i sportovní hry v Ťumeni, stejně jako Amíci a Kanaďané.
    A pak přišel s dementním nápadem pan Kejval. Nechápu, jak může být někdo jako je předseda olympijského výboru být hrdý na svou zem, když jí začne prznit hymnu. To není vlastenec, ale blbec.
    Hymna je státní symbol a neměl by do ní nikdo vrtat. A hlavně - když se zamyslím nad účelem, který byl příčinou návrhu - prodloužení chvilky sportovců na bedně!!! Tak to je vrchol. To bych já mohl chtít podepisovat petici na to, aby se v neděli zakázal vjezd červené, zelené a bílé barvy na dálnici, abychom my s těmi modrými měli pohodlnější jízdu.
    Kejvale ty jsi trubec!!!
  • Bok se asi z Kejvalem šábnul o prašulky.Ta písnička je pro horolezce, vždyť se tam zpívá, že Boriš umí po skalinách
  • Nezkousejte to s námi Moraváky!!! My chceme původní hymnu !!!
    To co nedokázal Hitler zkouší tady ta pakáž,ani komunisti si nedovolili šahat na hymnu!!!
    Jste wc-lové a prašivý psi.!!!!
  • Je neuvěřitelné, jak 5 vteřin pomůže zesílit vlastenectví a výkony...
  • tak už do toho táhají aj Moraváky,prý aby se zpívalo i o Moravě, jsem z Moravy a neslyšel jsem, aby někdo chtěl změnit hymnu, o Moravě máme moc krásných písniček, nemusí být v hymně, globalisti nás chtějí akorát rozeštvat, všechno zničit, rozhádat, další sloka může být o Slezku, další si tam přidají cigáni, no a záver bude patřit slimákům aládár barbar
    • Dividae et impera - rozděl a panuj. To se říkalo už od dob antického Říma.
  • Tak se mi zdá že si sportovní vejboři "šlehli" nebo tam mají takovou nudu že magorujou. To "hudení dílo" je příšerné takhle mrzačit naši krásnou hymnu fůjtajbl ! *11*
  • Hrůza ! To už není hymna, to je kakofonie !
  • Parádní sounáležitost všech diskutérů. To je paráda,jak si dnes všichni rozumí. Tak by to mělo být pořád. Umíte si ochránit českou svébytnost. Mám z Vás radost. Taky protestuji.
  • Jakékoliv zasahování do naší libozvučné státní hymny považuji za svatokrádež.Ona nám téměř 200let pomáhá chorálovým způsobem překonávat největší překážky svébytnosti českého národa.Jaké ponížení těch,kteří díky souzvuku Tyla a Stroupežnického překonávali jho,aby se teď dozvěděli,že je třeba přidat šest vteřin,aby si zlatí olympionici vychutnali na stupních vítězů ne 69 vteřin,ale plných 75 vteřin.Ó jaká to hanba,Český olympijský výbore.Skláním se nad schopnostmi zlatých olympijských dívek a hochů,jejich výkon však nikdy nemůže překonat "Kde domov můj".
  • Hymnu nechte hymnou.To byli vlastenci a ne to co je tady po roce 1989.To nejsou ani snad Češi,ale bezmozci,kteří nic neumějí.Nebo navrhuji Internacionálu ta má údernost a je dlouhá.Kam se podívám všude zmar a hrůza pohledět na ten zemský ráj tady.Zničené domy,mosty ,kde kdo tady kecá do všeho bez znalosti věci.Zákony paskvil s deseti dodatky po vydání.Všechno předražené a nekvalitní na jedno použití.Jak dlouho to budeme trpět?
    • Pokud chtějí si chtějí "naši" čačtí sportovci užít hymnu, proč se postě nesnaží ji slyšet častěji?

      Ad:"Zničené domy, mosty" - šlo by to rozvést?
    • vanhorne
      "Jak dlouho to budeme trpět?"
      Zalezi na vas jak jim odpovite, az budou studenti zase volat, Vyjdi ven. A raději víckrát.
      • Když jsem naposled slyšel hulákat "studenty", bylo to:"Po jďte Snamy!" podpořené neartikulovaný jekotem a hvízdáním.
        Zavřel jsem okno, komunikovat v první signální soustavě jsem zvyklý se svým psem na dvorku, nemusím kvůli tomu nikam vycházet.
    • V podstatě souhlasím. Čech považující se za vlastence si musí vážit naší hymny, která vyjadřuje krásu naší země, jež je naším domovem.
      Jinak ty nedostatky, jež uvádí pisatel zase nejsou tak strašné. Ale nezapomínejme, že to zničení morálky, vzdělanosti, úcty k dávným tradicím Zemí Koruny České, zničené památky, zvláště církevní je důsledkem půlstoletí komunismu, kdy jsme byli kolonií východostepních nájezdníků, kterým evropská civilisace nic neříká. Ale přesto ty nedostatky nejsou tak strašné. A všechno předražené? Člověk přece nemůže mít všechno co vidí. A když to srovnáme s tím co jsme si mohli pořídit za komunismu...
      To co nám morálka, úcta k tradičním hodnotám, vzdělanost, soudnost... stačí se podívat koho si volíme jako své "představitele". Přitom volby jsou svobodné, jenom chybí soudní Občané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit