Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co dodat,prostě příšerné.
  • Nic tak příšetrného jsem neslyšela,myslela jsem,že stále jen ladí hudební nástroje *10*
  • Pro Boha, co je to za příšernost?! Do čeho zase ti magoři vrtají?!
    Naše hymna je ojedinělá tím, že vyjadřuje jako hodnoty krásy naší země, náš vztah ke svému domovu, tradici a je melodická.
  • Ve změně hymny je jistě velký byznys. Ke změně však nevidím důvod. Nevím, jak může OV vadit nynější hymna a navíc, jak často ji našim sportovcům hrají??? Málokdy ji slyšíme. Ne, nejsem pro změnu, protože ta nynější má historii, je melodická, mrazí při ni v zádech a derou se slzy do očí, pokud jsi na stupínku vítězů. Pochybuji, že jakákoliv jiná může někdy nahradit tu, která náš stát národ provází od počátků. Kdosi se na OV ČSTV musel zbláznit, když jej napadlo měnit nádhernou hymnu.
    Po vyslechnutí si nové podoby hymny, nic neměním na svém názoru. To si pouze autor nové podoby hymny pohrál s tony, které chce vydávat za něco nového. Nic pod sluncem.
  • Myslím si, že náš stát má důležitější věci k řešení, než-li tuto blbost...

    Pokud by chtěli změnit státní hymnu, tak by se muselo vyhlásit referendum...
  • Dobrá uspávačka!!! Jen představit tuto verzi hymny chce velkou dávku nesoudnosti!!!! Je to jako předělat vilu na stan. Co je to za divnolidi, kteří místo vytváření co nejlepších podmínek pro sport v naší zemi, vymýšlejí v jaké verzi se bude hrát naše hymna. Vzhledem k tomu jak je u nás sport podporován, můžou být rádi, že si ji zatím alespoň občas poslechneme. Jestli se ale budou řešit takové hovadiny, jako je úprava hymny, nebudou ani organizátoři sportovních akcí její nahrávku potřebovat.
  • Ja byt sportovec, ktery stoji na stupnich vitezu a meli by hrat tuto hruzu, tak snad utecu...
  • Hrůza ! To už není hymna, to je kakofonie !
  • Jakékoliv zasahování do naší libozvučné státní hymny považuji za svatokrádež.Ona nám téměř 200let pomáhá chorálovým způsobem překonávat největší překážky svébytnosti českého národa.Jaké ponížení těch,kteří díky souzvuku Tyla a Stroupežnického překonávali jho,aby se teď dozvěděli,že je třeba přidat šest vteřin,aby si zlatí olympionici vychutnali na stupních vítězů ne 69 vteřin,ale plných 75 vteřin.Ó jaká to hanba,Český olympijský výbore.Skláním se nad schopnostmi zlatých olympijských dívek a hochů,jejich výkon však nikdy nemůže překonat "Kde domov můj".
  • Parádní sounáležitost všech diskutérů. To je paráda,jak si dnes všichni rozumí. Tak by to mělo být pořád. Umíte si ochránit českou svébytnost. Mám z Vás radost. Taky protestuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit