Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

Pořád je to demokraticky zvolený poslanec.

• mun.go

.

• Při návratu na Slovensko si mohla odvézt zpět i Babiše.

• Je zvoleným prezidentem sotva 48 hodin a místní geniové už znají celou budoucnost

národa,- jak úžasné ... a hloupé !!!

• 🙂🛴...

• V pořádku, je to "kouzlo" psaného textu. 
    Skoro je mi i líto, že tu nevidím pana Občana, se kterým jsme se přátelsky pošťuchovali a teď jsem si říkal, že další diskutující, se kterým to bylo možné se také zařadil mezi současné zuřivé agresivní agitátory "jediné pravdy."

Jsem moc rád, že jsem se mýlil. Rýpnutí beru. 

• Jindřichu, je mi líto,pokud jste nepochopil mé pošťuchovaní...🙁

Nesežrala mě žádná nenávist, ani jsem se nezbláznila...

Jen jsem si dovolila do vás trochu rýpnout...

Pokud jsem se vás snad nějak dotkla - omlouvám se...

• Škoda, kdysi jste působila jako celkem normální člověk, se kterým šlo diskutovat a třeba i nesouhlasit. 
    Co Vás sežralo víc? Živočišná nenávist k Babišovi nebo úžasná radost z jeho prohry? Člověk by se neměl zbláznit ani z jednoho.  No, jak jsem psal, škoda. 

Lidí ochotných urážet jeden druhého je tu dost. 

• Popsal jste se, Jindřichu, zcela přesně...🤭

• Škoda slov. Prostě Koloběžka. Pro hlupáka každý hloupý. 

• KIMCID

Ty nic já napsal

• Na váš hloupý příspěvek nelze jinak reagovat...

• Jj - mělo být :

Zase jsi nepochopil napsané...

Co jsem napsala o té gratulaci...

• KIMCID

No nepochopila jsi. Buď by gratulovala Burešovi takhle gratuluje Pávkovi

• Ubohé a hloupé. Jako vždycky. Odpověď hodná koloběžky. 

• No jo - zapomněla jsem, že se o váš mozek stará odborník Dr Chocholoušek...😉

• Zase jsem nepochopil napsané...

• Mír je moc a moc hezká věc. Jenže jaký ? Vestfálský mír z roku 1648 nás na více než 300 let prakticky ničil, Vídeňský kongres po porážce Napoleona v roce 1815 v Čechách pozvedl německý nacionalismus. A po dohodách v Jaltě 1945 jsme na desetiletí měli mír, a také sovětského strategického spojence. Ten zaručoval, že tu nebude bujet svinský kapitalismus. Takže víc, než kdo je u nás prezidentem, jde o to, jak dopadne válka na Ukrajině. Že zvítězí Rusko, je jasné i myslícím v USA. Jen se spekuluje o konečné představě Putina.

S nesouhlasnými názory čumáčků nediskutuji.

• Magorstvo v ČR si z Pavla dělá druhého Havla. Zejména po svém prezidentském vyhladovění (také nesnesitelném ukřivďování, že?) z prezidentování Zemana. Pavlovi nyní vše projde, i kdyby byl na chlapečky a sem tam si zakousl do člověčí pečínky. Úplná chatva v prospěch Pavla. Ukazuje to na nebetyčnou malost a omezenost některých. Ti však o nás rozhodují.

• KIMCID

tak pogratulovala Pávkovi a co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit