Nově zvolenému prezidentovi Pavlovi přijela poblahopřát Čaputová
-
Pořád je to demokraticky zvolený poslanec.
-
.
-
Při návratu na Slovensko si mohla odvézt zpět i Babiše.
-
Je zvoleným prezidentem sotva 48 hodin a místní geniové už znají celou budoucnost
národa,- jak úžasné ... a hloupé !!!
-
🙂🛴...
-
V pořádku, je to "kouzlo" psaného textu.
Skoro je mi i líto, že tu nevidím pana Občana, se kterým jsme se přátelsky pošťuchovali a teď jsem si říkal, že další diskutující, se kterým to bylo možné se také zařadil mezi současné zuřivé agresivní agitátory "jediné pravdy."Jsem moc rád, že jsem se mýlil. Rýpnutí beru.
-
Jindřichu, je mi líto,pokud jste nepochopil mé pošťuchovaní...🙁
Nesežrala mě žádná nenávist, ani jsem se nezbláznila...
Jen jsem si dovolila do vás trochu rýpnout...
Pokud jsem se vás snad nějak dotkla - omlouvám se...
-
Škoda, kdysi jste působila jako celkem normální člověk, se kterým šlo diskutovat a třeba i nesouhlasit.
Co Vás sežralo víc? Živočišná nenávist k Babišovi nebo úžasná radost z jeho prohry? Člověk by se neměl zbláznit ani z jednoho. No, jak jsem psal, škoda.Lidí ochotných urážet jeden druhého je tu dost.
-
Popsal jste se, Jindřichu, zcela přesně...🤭
-
Škoda slov. Prostě Koloběžka. Pro hlupáka každý hloupý.
-
Ty nic já napsal
-
Na váš hloupý příspěvek nelze jinak reagovat...
-
Jj - mělo být :
Zase jsi nepochopil napsané...
Co jsem napsala o té gratulaci...
-
No nepochopila jsi. Buď by gratulovala Burešovi takhle gratuluje Pávkovi
-
Ubohé a hloupé. Jako vždycky. Odpověď hodná koloběžky.
-
No jo - zapomněla jsem, že se o váš mozek stará odborník Dr Chocholoušek...😉
-
Zase jsem nepochopil napsané...
-
Mír je moc a moc hezká věc. Jenže jaký ? Vestfálský mír z roku 1648 nás na více než 300 let prakticky ničil, Vídeňský kongres po porážce Napoleona v roce 1815 v Čechách pozvedl německý nacionalismus. A po dohodách v Jaltě 1945 jsme na desetiletí měli mír, a také sovětského strategického spojence. Ten zaručoval, že tu nebude bujet svinský kapitalismus. Takže víc, než kdo je u nás prezidentem, jde o to, jak dopadne válka na Ukrajině. Že zvítězí Rusko, je jasné i myslícím v USA. Jen se spekuluje o konečné představě Putina.
S nesouhlasnými názory čumáčků nediskutuji.
-
Magorstvo v ČR si z Pavla dělá druhého Havla. Zejména po svém prezidentském vyhladovění (také nesnesitelném ukřivďování, že?) z prezidentování Zemana. Pavlovi nyní vše projde, i kdyby byl na chlapečky a sem tam si zakousl do člověčí pečínky. Úplná chatva v prospěch Pavla. Ukazuje to na nebetyčnou malost a omezenost některých. Ti však o nás rozhodují.
-
tak pogratulovala Pávkovi a co?