Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mír je moc a moc hezká věc. Jenže jaký ? Vestfálský mír z roku 1648 nás na více než 300 let prakticky ničil, Vídeňský kongres po porážce Napoleona v roce 1815 v Čechách pozvedl německý nacionalismus. A po dohodách v Jaltě 1945 jsme na desetiletí měli mír, a také sovětského strategického spojence. Ten zaručoval, že tu nebude bujet svinský kapitalismus. Takže víc, než kdo je u nás prezidentem, jde o to, jak dopadne válka na Ukrajině. Že zvítězí Rusko, je jasné i myslícím v USA. Jen se spekuluje o konečné představě Putina.

S nesouhlasnými názory čumáčků nediskutuji.

• Magorstvo v ČR si z Pavla dělá druhého Havla. Zejména po svém prezidentském vyhladovění (také nesnesitelném ukřivďování, že?) z prezidentování Zemana. Pavlovi nyní vše projde, i kdyby byl na chlapečky a sem tam si zakousl do člověčí pečínky. Úplná chatva v prospěch Pavla. Ukazuje to na nebetyčnou malost a omezenost některých. Ti však o nás rozhodují.

• Je zvoleným prezidentem sotva 48 hodin a místní geniové už znají celou budoucnost

národa,- jak úžasné ... a hloupé !!!

• ...je strašné vidět .. tuto slovenskou Milku .. doma se jí všechno sype, nic nezvládá .. do televize ji nepouštějí, jako Vašaryovou, tak alespoň zapózuje v Česku ... a "naši demokraté"  se můžou pokakat:-)!   ... je to děs ...všech děsů ....!!

• dzixy

Je v protokolu prezidenta, že po inauguraci první jeho cesta vede za bratrským národem, se kterým jsou spojení pupeční šnůrou. A tak se nedočkavá  Čaputová ukázala jako cirkusačka, ne ke cti Slováků. Ale zřejmě ušetřila cestu Pavlovi na Slovensko

• Při návratu na Slovensko si mohla odvézt zpět i Babiše.

• mun.go

Pořád je to demokraticky zvolený poslanec.

• mun.go

.

• Čaputovou s generálem Pavlem spojuje hlavně kolaborace s americkým protektorem i mnoho jiných věcí. Měli třeba stejnou volební PR agenturu. Oba se těší přízní proamerických médií a neziskovek. Na Slovensku se americký protektor velmi snažil instalovat na slovenský hrad Čaputovou aby mu otevřela Slovensko pro jeho vojenské základny. Dnes Slováci mají americkou okupační armádu ve Sliači a Kuchyňa. Slováci nás dlouho varovali před Nerudovou i generálem Pavlem abychom neudělali stejnou chybu jako oni. 

• A to je náhodička, že paní Čaputová byla akorát v Praze. 

• A to váš mozek nepobral, že tam byla, aby pogratulovala novému prezidentovi...?

Ať už by vyhrál Pavel, nebo Bureš - tedy koblihář - jejda tak do třetice Babiš...

• KIMCID

tak pogratulovala Pávkovi a co?

• Zase jsem nepochopil napsané...

• KIMCID

No nepochopila jsi. Buď by gratulovala Burešovi takhle gratuluje Pávkovi

• Jj - mělo být :

Zase jsi nepochopil napsané...

Co jsem napsala o té gratulaci...

• KIMCID

Reakce na příspěvek:

Ty nic já napsal

• Vaše péče o můj mozek, milý jednostopý dopravní prostředku, je skutečně dojemná. Děkuji, ale zbytečná. Zkuste se postarat o to, co máte v hlavě sama. Děkuji

• No jo - zapomněla jsem, že se o váš mozek stará odborník Dr Chocholoušek...😉

• Ubohé a hloupé. Jako vždycky. Odpověď hodná koloběžky. 

• Na váš hloupý příspěvek nelze jinak reagovat...

• Reakce na příspěvek:

Škoda slov. Prostě Koloběžka. Pro hlupáka každý hloupý. 

• Reakce na příspěvek:

Popsal jste se, Jindřichu, zcela přesně...🤭

• Reakce na příspěvek:

Škoda, kdysi jste působila jako celkem normální člověk, se kterým šlo diskutovat a třeba i nesouhlasit. 
                    Co Vás sežralo víc? Živočišná nenávist k Babišovi nebo úžasná radost z jeho prohry? Člověk by se neměl zbláznit ani z jednoho.  No, jak jsem psal, škoda. 

Lidí ochotných urážet jeden druhého je tu dost. 

• Reakce na příspěvek:

Jindřichu, je mi líto,pokud jste nepochopil mé pošťuchovaní...🙁

Nesežrala mě žádná nenávist, ani jsem se nezbláznila...

Jen jsem si dovolila do vás trochu rýpnout...

Pokud jsem se vás snad nějak dotkla - omlouvám se...

• Reakce na příspěvek:

V pořádku, je to "kouzlo" psaného textu. 
                        Skoro je mi i líto, že tu nevidím pana Občana, se kterým jsme se přátelsky pošťuchovali a teď jsem si říkal, že další diskutující, se kterým to bylo možné se také zařadil mezi současné zuřivé agresivní agitátory "jediné pravdy."

Jsem moc rád, že jsem se mýlil. Rýpnutí beru. 

• Reakce na příspěvek:

🙂🛴...

• KIMCID

to je náhoda :D

• goyim

Slouhové cizáků se sešli. Čaputová a Čaputová s knírem. 

• dzixy

Pořád Čaputová / i s knírem /😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit