Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ObcanHaveI
    Je to pořád stejný, za vše, co se zítra stane, můžou už dnes Rusové! Stejně jako s tím letadlem, ono ještě nedopadlo na zem a už za to mohli Rusové, ale že v tu chvíli nad tím byla amrdólská špionážní družice se mlčí a amrdólové neřeknou pravdu! Ostatně, jako vždy!
    • ObcanHavel
      zajímavé, že se ty incidenty se sestřelenými civilními letadly stávají pořád jen Rusům
      • Ano, nedávno jim sestřelila civilní letadlo ukrajinská armáda v rámci vojenského o cvičení, je zajímavé, jak rychle tento incident upadl v zapomnění.
      • nad Ruskem ty letadla Američané sestřelují aby mohli říct "hele zlí Rusové sestřelují" a nad Amerikou si je nechají spadnout aby mohli říct "hele, zlí Afgánci, Libyjci, Rusové, Iráčané, Iránci....(potenciálního nepřítele si doplň) na nás ubohé útočí"
  • I svrasklej Žilka už přiznal, že Novičok je v ČR!
    • a nepřiznala to ta hyena Zeman na nátlak Putlera? *1*
      • Neumíš číst trotle? S t r u p n i c k ý héérec z pohádek s křečovou žilou
        • https://www.youtube.com/watch?v=MD3JNNhsL8k
  • Samozřejmě, že u nás byly bojové otravné látky ale tenkrát se tomu neříkalo Novičok. Tato OL má jistě více mutací a nelze tedy s jistotou říci kde byla vyrobena. Naše armáda byla vždy na výši ve výzkumu OL a ochrany proti nim. Proto jsme museli vědět proti čemu se bránit a věděli to i západní země v NATO včetně USA. Britská histerie je pouze záminkou k rozpoutání nové studené války, tentokrát pouze proti Rusku, jako jediné protiváze NATU a přezbrojeným USA.
    • Zbraně všeho druhu mívaly krycí jméno používané po dobu vývoje, obchodní název, systémové pojmenování.
      Potom existovala krycí jména nepřátelské strany a systémová jména nepřátelské strany - nejčastěji to běžný čtenář v poslední zaznamená u názvů balistických raket ve sdělovacích prostředcích, kdy se jednou udává název používaní ruskou armádou, jindy "kód NATO", takže je občasný posluchač mile zmaten.
      Zaznamenal jsem, že i u látky ze skupiny "novičok" se již vyskytlo jedno kódové označení.
  • rusové řekli, že na ten jed není protijed a že by okamžitě skřípali zemřeli, jenom že ten jed v malé británii vyráběli a podařilo se jim vytvořit protijed, proto skřípalové ještě žijí, myslím, že jejich role není u konce, mají ještě promluvit proti rusům, nejlépe proti Putinovi
  • Chudáci jiho-Moravané, Novičok se skladuje a zkoumá u Vyškova!
    • v Dědicích u Vyškova
  • Je opravdu interesantní,že se většinově ČR staví za výrok Velké Británie,že Rusko je zaručeně 100 % viníkem v Salysbury.A najednou se i zároveň dovídáme "ze všech dostupných pramenů" že se v období ČSSR a ve svazku Varšavské smlouvy nevyvíjel útočný,nervový plyn.SSSR mělo výraznou snahu -opět v rámci Varšavské smlouvy,tento bojový prostředek- vyrábět.A klidně dodám,že tento plyn vyráběly i tehdejší státy v NATO.Ano,potom byla dohoda,tyto látky zničit.Do poslední kapky?To asi ne,laboratorní množství se určitě zachovalo,co by, kdyby.A zachování také proto,aby se mohl vyrobit účinný protinovičok. Apropó,více o tom vědí špionážní služby,které jsou oboustranné.
  • Spojené státy svými sankcemi proti Rusku, které zasahují i evropské firmy a dodávky ruského plynu do Evropy, de facto vyhlásily Ruské federaci válku. Na americké straně je psychóza a rusofobie dohnána do takového extrému, jaký nebyl k vidění ani v dobách Studené války. Naprosté šílenství a hysterie s protiruskou tématikou ovládá veškerá americká mainstreamová média, zcela ovládla republikánské i demokratické kongresmany a senátory, kteří vidí ve svém vlastním prezidentovi Rusa, nebo přinejmenším pro Rusko pracujícího prezidenta. V této chvíli je jasné, že všechny kroky, které kongres a tzv. washingtonský Deep State činí, vedou k neodvratné konfrontaci s Ruskem, které má být izolováno od zbytku Evropy. Vrátil jsem se nedávno z USA a potvrzuji,že není americký TV kanál, kde by se nemasírovalo proti Rusku. Jest-li se však Trump bojí Kima o to víc by se měl bát Putina.
  • Babiš není hoden premiéra,je to stejný osel jak Sobotka. Dušovat se,ze u nás Novičok není a vyhostit 3 diplomaty je nyní minimálně trapně,obzvlast když Strupnicky je z jeho vlády i strany. Asi ty Dědice u Vyškova leží už na německém území))
    • Tři vyhostí a 117 jich tady zůstane. Měl by tady nechat jenom tři a všechny statní vyhnat zpátky do stepi. A ještě bych k tomu přidal všechny kolaboranty.
      • ObcanHavel
        tak tak, plus si pěkně posvítit na majetek ve Varech a vazby na Hrad
        • Nojo ale vazby na Hradě zase moc ví o vazbách na eurodotace takže světla se nedočkáš. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Artyčok má významné místo v sudetské kuchyni ala vařila kočička Kalousek a pejsek kníže demokracii dle kuchařky jůesej.
    • Trapné a zoufalé soudruhu BTW.
  • Problém je v tom, že Rex Tillerson nedisponuje žádným mandátem pro zlepšení vztahů s Ruskem jako takovým, protože spolupráce v Sýrii nebo koncept řešení krize na Ukrajině představují jenom dílčí problémy, které nemají vliv na hlubší symetrii vztahů mezi oběma jadernými mocnostmi. Jakákoliv forma spolupráce bude nejen sabotována ve Washingtonu tamní bažinou a Deep State, ale pokud tato spolupráce přinese Rusku nějaké výhody, bude to v USA použito jako munice pro impeachment Donalda Trumpa nebo pro odvolání Rexe Tillersona. Protože Rusko nesmí mít z ničeho žádný profit a žádný americký politik nesmí dopustit, aby jeho konáním nebo naopak nekonáním získalo Rusko profit na úkor USA, amerických zájmů. Toto zaznělo v kongresu z úst Tima Ryana, demokratického kongresmana za Ohio, který toto pronesl během rozpravy před schválením protiruských sankcí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit