Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesvéprávní zvolili opravdu dobře, toho pravého nesvéprávného.
  • Volil jsem pana Zamana a volil jsem dobře.
  • Je stejně pozoruhodný jak lhací /zdělovací/ prostředky fungují. Na 24 hned jak v Anglii otrávili
    ty dva tak se objevil ve zprávách na 24 maník s laboratoře s Brna který potvrdil, že "novičok" dokázali v malém množství vyrobit a najednou že né !?!?!?!?
  • Na každou *12* se voda vaří. *1*
  • Ta ožralá ruská swině by zasloužila do tlamy
  • A co kdyby jsi v rámci svého hrdinství , které tu předvádíš , šla na hrad a tam to osobně sdělila!!! Na to nemáš kuráž ty hlúpaňo.
  • Je vidět , že nejsi schopen se ničeho doftípit. *3*
  • víme sajmon, nákonosti
  • Ten ožralý Novičok z Pražského Hradu by to měl už zabalit. Je to opravdu ostuda každým dnem. Co si vůbec myslí? Že celý národ se může po...t, že ho přijme olízat anus Putin?? Na Západě ho mají za dementního, starého kořalu, se kterým se už žádný západní státník nesejde!! *12*
  • O jaké nákonosti to pořád mluvíte , už jste zapomněli jak nás Gb ,D, Fr objětovali. Nebýt to ho tak ani okupace Ruskem nemusela být. Vše odsouhlasili zase pražáci!!! a tak pořád od kola.
  • Můj děda vždy říkal:"Myslet , znamená ho...no vědět!!!" *3*
  • pokud si někdo myslí , že naši chemici mají dobré výsledky z toho, že čekají, až se někde něco semele, a nejsou připraveni na současné trendy výroby chem. zbraní. Tak by měl jít zpět do školy. Je více než jasné , že tak vyspělá země jako ČR má svůj výzkum a sleduje vývoj těchto látek . Pokud chcete být na něco připravení musíte to otestovat, jinak je to průšvih. Prezident Zeman (a všimněte si jak oslovuji našeho představitele, protože jsem slušně vychován), nechal prověřit stav této látky na našem území a předložil oficiální zprávu aby vyloučil spekulace , že se u nás nekontrolovatelně dá získat. Řeči p. Němcové o vlastizradě jsou na úrovni puberťáka.Každy trochu přemýšlející tvor ví , že pokud by chtěli Rusové někoho odstranit , tak se to nikdy nikdo nedozvý. Způsob provedení jedem je na úrovni Říma , Egypta,
  • Opravdu nikdo nevlezl hlouběji do ruského anusu než Zeman, ani vrah Gottwald!!!
  • Nikdy bych o prezidentu ČR neřekla, že je ruská placená cunda, o Zemanovi si to, bohužel, myslím.
  • Víte, jak je nebezpečné býti investigativním novinářem v Česku? Denně nasazovat krk za redakčním stolem? Nezávidím.
  • Již samotný ironický text ukazuje, že se Jégl vrací se svou ješitností, radostnou uštěpačnosti, ironii hodnou vládce a pokrytectvím, jako dosud. No, a že opět mate, nemusím připomínat. *1* *5*
  • ObcanHaveI
    No aspoň vidíš jakej si blbec!
  • Omlouvám se všem slušným lidem,že jsem volil Zemana
  • no nám stačí vědět že ty jsi kry pl
  • no my vime jak dopadla válka tak můžeme posuzovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit