Přejít na výpis diskuzí
Novičok sem, novičok tam, Putinovi dárek dám
9.5.2018 | Pavel Jégl
99 příspěvků
-
Smradlavej Sajmon má tu svou chromou držku plnou amrdólský pravdy - fór dne!
-
Omlouvám se všem slušným lidem,že jsem volil Zemana
-
-
Volil jsem pana Zamana a volil jsem dobře.
-
-
Nesvéprávní zvolili opravdu dobře, toho pravého nesvéprávného.
-
-
Já volil taky pana Zemana.Křivák Drahoš bude doufám navždy zapomenut.
-
Dneska už je to jedno, Havel už chcíp, tak proč na tu zrůdu vzpomínat!
-
-
-
No aspoň vidíš jakej si blbec!
-
-
V CR jsou zlodeji,vrazi a lhari VIP. Jaky vlastne jsme stat ?
-
-
přesně jak z 90. let: Češi nekraďte nám tu
-
-
Zeman bude legenda jako jsem já.
-
-
no my vime jak dopadla válka tak můžeme posuzovat
-
-
Místní idioot a kretéén Sajmon Sajmonovič Sajmonov z redace Tischcali zde pod různými nicky zase blije.
-
Nezlobte se ale to si vážně myslíte že jsou ruští agenti takoví břídilové a nedokáží zabít bezcenného člověka?!No já nevím! *3*
-
-
Úspěšných vražd mají jistě zasebou Putinovi hoši desítky, ne li stovky, ale nikdo holt není 100% a chybička se občas vloudí, jsem si jistý, že jim za to Vladimír Vrahovič Skřetovič řádně vyčinil
-
-
Již samotný ironický text ukazuje, že se Jégl vrací se svou ješitností, radostnou uštěpačnosti, ironii hodnou vládce a pokrytectvím, jako dosud. No, a že opět mate, nemusím připomínat. *1* *5*
-
Pan prezident zcela logicky vyhodnotil a shrnul zprávy tajných služeb:.
neurotoxin novičok byl v ČR skladován vlevo dole -
-
Novičok, to je ten zelený sajrajt co si mažu na proleženiny? Ten Vám přece namíchají v každé lékárně. *2* *2* *2* Tak co budeme zapírat. Bublebum a živjó......
-
-
Proleženiny znáš z ústavu, že chromajzle Sajmone.
-
-
-
Zemana by měli co nejdříve zavřít do Bohnic. Je to samolibý ,nenávistný stařec, který je ovládán Nejedlým a dalšími bolševiky, kteří mají své obchodní zájmy v Rusku.
-
-
Ano víš o obchodu s Ruskem howno
-
-
víme zaprdenykalousku obchodi, nechlastej tu samohonku ty ruskej blbe *15*
-
-
-
Novičok si mažou Nočníkoví vlci na hemeroidy a opruzeniny. Ono je to sem z Ruska, i když na americké motorce, dost daleko a čínské džíny koušou a koušou do....iti. *11*