Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naši "experti" by jim vysvětlili, že na vedro je nejlépe pít teplé nápoje.

  • Amnestii politickým vězňům dal 8.12.1989, tedy 9 dní před svou abdikací, už Gustáv Husák (č. 150/1989 Sb.). Pokud chtěl nějakou amnestii při svém nástupu udělit i Václav Havel, v podstatě už mohl propouštět jen kriminálníky,Zdroj: https://globe24.cz/domov/67623-kriminalnici-to-co-husak-zacal-dokoncil-havel-pravnik-vyvolal-na-internetu-bouri
  • Každý z nás patří státu,a ten mu ponechává určitý prostor pro sebe vymezený zákony.Pokud je poruší,pak mu sebere i ten zbytek svobody a učiní jej vězněm.Tím pádem je to stav,kdy se ho stát zmocnil nejvyšší měrou.Vězni je zabráněno aby se o sebe postaral a tuto povinnost za něj přebírá stát.A jelikož vězeň nepřestal být člověkem,a je i nadále v lidské společnosti,má i nadále právo aby se s ním zacházelo určitým způsobem. Pokud Novozélandská vláda přiznává,že se nestará o zdraví a život svých vězňů,pak tím přiznává,že porušuje jejich lidská práva. A jelikož je pravděpodobnější,že se každý z nás spíše stane vězněm než dozorcem,nemůže nám být tato činnost lhostejná.Tím neříkám,že má naše vláda psát nótu,ale podivuji se nad tím,že autor článku ani redakce toto jednání neodsoudila.  

  • Nizozemské dolary neznám.

  • Vězňové mají různé možnosti, třeba na záchodku odstranit mísu a zřídit si provizorní sprchu s vodou svedenou ze splachovací nádržky. Nebo na cimře si mohou košili důkladně navlhčit studenou vodou z vodovod. kohoutku a tuto košili navléknout na sebe, košile namočená ve studené vodě báječně chladí. Kdo si nechce máčet košili, může si třeba namáčet kapesníky a tyto mokré kapesníky přikládat na místa, kde je teplota nejvíc exponovaná. Samostatnou kapitolou jsou kardiaci, jejichž tepelná regulace těla je fakticky rozvrácena. Lidé s nemocným srdcem, vysokým tlakem a dalšími problémy oběhového typu jsou ve vedrech smrtelně ohroženi. Vězeň je vynalézavý tvor a na rozdíl od bachařů si umí poradit. Vězeň ví, že musí přežít, aby zase mohl páchat lumpárny. Pykající vězeň není největší lotr. Největší grázlové byli za každého režimu na svobodě a mnohokrát se podíleli na uplatňování pochybné moci pomocí mocenských nástrojů státu.
    • a taky není důvod se o zdraví vězňů starat,když jich pár pomře,mají pak bachaři míň práce,navíc je to zábavné pozorovat jak trpí když je bachař pěkně v chládku a tím se upevňuje vztah mezi méněcenným občanem-vězněm a nadčlověkem bachařem-státním zaměstnancem.Takové vztahy se za revolucí a převratů vyrovnávají provazem na kandelábru.Proto Novému Zélandu přeju brzkou revoluci aby se jim ta povýšenost trochu provětrala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit