Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je vrchol ! Asi musíme dát šanci nepřizpůsobivým.... nebo , že by každej důchdce dostal osobního Costnera ????? Dovede si někdo vůbec představit , co se bude dít kolem bankomatů ??? Důchodce v přijde o to málo , zvané starobní důchod a ještě dostane přes držku..... *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Už vidím,jak důchodci o holi jezdí každý měsíc z vesnice někam do města(v horku,či na náledí),aby si vybrali důchod.Kolik přibude přepadení?A co když důchodce onemocní?
  • To je vděk za to že celý život pracovali,aby někteří mohli studovat zdarma.Krom jiného,kdo jim zabezpečí u těch bankomatů pomoc či radu a bezpečí??? kdo je tam dopraví? to je hnus a příklad pro mládež jak se chovat k starým lidem.Jednou budou taky staří,pokud se toho dožijou,že *1* hnusárna a otročina víc radši psát nebudu ! *16* *16* *16* *16* *16*
  • IQ tykve šplouchajícího bahna a houpajícího koně.Nic jiného k těm "vzdělaným" lidem,kteří tuhle (lze to napsat slušně?) vymysleli, říci ani nejde. *12*
  • Jeden větší blb než druhej!!!!!!!!!!!!
  • Jsem důchodce, důchod mi chodí na běžný účet, používám elektronické bankovnictví. To si někdo představuje, že si půjdu vybrat důchod na důchodcovskou kartu a v hotovosti si ho pak vložím za poplatek na svůj účet ???
  • No a současně ministr zdravotnictví chystá ozdravný plán pro důchodce, kdy podle statistik zdravotních pojišťoven důchodcům pomáhá pravidelná tělesná aktivita. Proto tedy každý důchodce, který se dožije důchodu, bude ze zákona povinen pravidelně trénovat rychlý běh (úprk od bankomatu) a tělesná cvičení (Kung Fu). Při nesplnění této povinnosti budou důchodci automaticky přeřazeni ze "Standardní" lékařské péče do "Podstandardní", přičemž "Nadstandardní" péče bude stále dostupná všem, kdo si ji budou ochotni připlatit. Ministerstvo v této souvislosti připravuje tendr na poskytovatele tělovýchovných služeb seniorům, na který ministerstvo plánuje 10 mld/ročně. Tyto prostředky budou rozpočtově určeny výhradně na platy tělovýchovných pracovníků a na úhradu energií. (dopravné, odměna managementu a nájemné tělovýchovných prostor půjde na vrub seniorů) V rámci této aktivity ministerstvo uvažuje o povinnosti poskytovatele služeb zřídit v každém okresním městě centrum sportovních služeb pro seniory, které bude v rámci okresu evidovat docházku seniorů do spravovaných tělovýchovných zařízení a současně bude dvakrát ročně vystavovat na základě docházky a výkonnostních tabulek "tělovýchovný" posudek seniora. . . . Tuto aktivitu ministerstva kromě zdravotních pojišťoven vítá i ministerstvo dopravy. Slibuje si od této aktivity vyšší využití regionální hromadné dopravy mimo běžné dopravní špičky - tedy účelnější využití dopravních kapacit, což ve svém důsledku napomůže dalšímu snižování dotací na regionální dopravní obslužnost a příliv prostředků na opravy komunikací. Dle předběžného vyjádření ministra financí tento návrh nikterak nevybočuje z vládního programového vyhlášení a vzhledem vyššímu výběru spotřební daně za pohonné hmoty v rámci těchto aktivit bude tento návrh na budoucím zasedání vlády rovněž podporovat. Zcela nečekaně se nechal slyšet i ministr obrany, který si od plic postěžoval, že současný stav branců (rekrutů, odvedenců,...) je tristní. Jedni neustále fetují, a ti co nefetují, tak by nejraději z této republiky někam zdrhli (asi nemají kam - pozn. redakce). Za této situace je příprava bojových jednotek mimořádně obtížná. Z tohoto pohledu vidí ministr obrany příležitost uvažovat o seniorech jakožto budoucích bojeschopných zálohách za pozitivní přínos do řešení problémů obranyschopnosti země. Zcela nečekaně přerušil proud myšlenek ministra obrany dosud dřímající ministr zahraničí a konstatoval, že mezinárodní prestiž země roste mimo jiné i se schopností vést vojenské operace, což vidí jako krok správným směrem a nevidí důvod, aby tato iniciativa nebyla vládou na některém příštím zasedání schválena. (Zdroj ČeTKa)
  • Tak toto je to co nám chtějí chlapci potichu a bez protestů protlačit pod nosem. To je setsakra sviňárna kterou vymyslel chemik s myšákem a potřebují kouřovou clonu kolem Bátory aby jim nebylo vidět pod prsty. Dle informace z článku autora -PL/dk bude 1000 speciálních bankomatů X 250 000,- za zřízení jednoho = 250 000 000,- . Tak se šetří do kapes kamarádů k tíži seniorů. Započítejte si náklady na cestu kterou senior musí absolvovat, potom poplatek za výběr z bankomatu a zjistíte že senior hbitě příjde za měsíc o dvě ještě neuskutečněné valorizace. Je třeba učinit radikální chirurgický řez a odstranit ten nádor.
  • Je to nehoráznost jak si má 85 letý důchodce jezdit pro důchod i několik kilometrů když je rád že dojde otevřít pošťačce. V tomto věku je mnoho seniorů imobilních. Ministr drábek by neměl zapomínat na to, že také bude jednou starý!!!!!! Úcta k seniorům nic neříká celé naší vládě.
  • Jim o nic nejde, je tam dopraví osobní řidič, kterého budou zcela jistě mít, až si nahrabou. A ostatní?Ať si poradí! Copak jim na někom záleží? Nevidí dál, než do vlastního korýtka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit