Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady na Tiscali takhle vysvětlili. Konečně už vím, co si mám o tom všem správně myslet, abych náhodou nepodlehl nějakým dezinformacím *5*
    • *1*
  • Zajímavá diskuze.
    Nějaký ocas si tady chce léčit mindráky, tak spamuje a spamuje...
    *11*
  • Toto je diskuze hodna Čechů.Ó jak jsme degenerovali.Ale taková je vůle administrátora.Jako u HLIDACIPESa.
    • ... degenerovali pouze s tebou idioti ve vaší vsi, ty debilní alkoholiku :)))
      • Nápodobně,nepříteli.
  • Bicane ty si vvůl napsat, že se Babiš pasoval do role atd. on se chová rozumně a dělá dobré věci, tak jeho role vznikla a pochopitelně mezi přiblblíky jako si ty bicane značně vyčnívá. A další tvůj přiblblíkovský názor, že vstoupil do politiky, aby si přilepšil to by trouba neřek. Asi pudete do prrdelle is koalicí. To vůbec nepočítej, že by ste ještě vládly. Řekni svým dětem a manželce jaký si trouba a že nestojíte za nic a proto bude konec. *5* *5* *5*
    • Vážený pane Mayi (pochybuji, že se tak skutečně jmenujete),
      znáte snad pana Bicana natolik dobře, že si dovolujete ho urážet? Cožpak neumíte napsat nesouhlasný názor aniž byste používal invektiva? Á propos, pan Babiš se skutečně rozumně nechová, protože jinak by nevypouštěl z úst výroky, kterými popře to, co dříve řekl. On si hlavně neuvěřitelně protiřečí a z toho je patrné, že je to lhář a prospěchář. To je můj názor.
  • ... finito, bezmocní debílkové :)))
  • ... špína vytuhla, tak to má býti, uchlastaní nevzdělanci jsou pouze přítěží inteligentní populace :)))
  • ... blíží se nový den, na který se těším, už nebudu okopávat zbabělou chátru, změna je život :)))
  • ... už zde nejsem, tak pochopitelně mohou blbečkové blít bez odezvy, co jim jejich IQ 8 poručí :))
  • ... nejsem primitiv jako ten chudák, abych čuměl do jiných diskuzí :)))
    • ... moc jsem si užil tvou ubohost, ale mnohem raději bych se podíval do očí takového primitiva :)))
    • ... tak kde a kdy ti rozkopnu tvou zdegenerovanou držku, sračko?
  • .. moc hezky si užívám odkopnutí deementa :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit