Přejít na výpis diskuzí
O co jde Andreji Babišovi a v čem se mýlí Erik Tabery
23.1.2017 | Jaroslav Bican
142 příspěvků
-
... není důvod rozepisovat se, tiscali.cz rozvíjí demenci a inteligenci současně, akorát tam borci nepochopili, že inteligenci rozvíjet není potřeba, ale rozvíjení demence ničí dementy :)))
-
-
Proto si tak dementní? Aha!
-
-
... neruš, kriple :))
-
-
-
že debilem dne se stal tupoblbec hrebeňár a proto prohlásil "... navždy odcházím", kde by si asi léčil mindráky impotent?
-
... moc si užívám závěr svého experimentu s primitivy, otevřel jsem si k tomu skvělý drink :)))
-
debilem dne je opět místní pablb rudla hrebeňár, to je ale blbý jméno, hodný nevzdělanýho pitomečka
-
-
... věděl jsem, že nikdy nepochopíš, jak jsi neškodný, každý svého sebeponížení strůjcem :)))
-
-
přes politické strany. Ukázalo se, že to nefunguje. Tak prostě musíme vyzkoušet jiný model. Když to nejde doleva, zkusme doprava. Když ne doprava, tak dopředu. Když není cesta dopředu, běžme dozadu. Ještě můžeme nahoru a dolů. Klidně ať se stát chová jako firma a přejmenuje se na Agrofertsko....když to bude fungovat.....
-
... cha cha, blitky čuráčka se nečtou, jsi v haajzlu jako dlouho ne, už seeru na deementka :)))
-
-
dobře dobře to už tu bylo. Jak teda dnes s tou tvojí matkou? Už jsi ji poskákal, nebo čeká tam u žlabu? Vytři si ji alespoň senem.Celý ten se válela ve chlívku.
-
-
... klídek, tvých tisíc stejných projevů demence je dostatečnou vizitkou blba, čau, prase :)))
-
-
-
prase všude kam se podíváš. Dnes odložil oblíbené čichání kalhotek Simonky a prasí. Ani vlastní matku ještě neobskočil.
-
... jsem spokojen, hlasující ubožák je úplně ve sračkách a hlasuje jak poslední d*ment :)))
-
... božímu Andreji jistě nejde o to, o co jde přízemnímu Bicanovi :)))
-
Chuj s Kalouskem i s Klausem a Fialou i komunisty!