Přejít na výpis diskuzí
Obamovo loučení: Ano, bude líp, vzkázal Američanům
13.1.2016 | Pavel Jégl
132 příspěvků
-
Trestní oznámení na Miloše Zemana
Chtěl bych poděkovat paní Petře Žižkové za to, že projevila svůj občanský postoj a našla si čas na nepříjemné jednání s úřady – kterému se všichni vyhýbáme – a podala trestní oznámení na Miloše Zemana.
Paní Petra Žižková není žádná angažovaná aktivistka, která by žila akcemi „pražské kavárny“. Je to matka, která má obyčejné starosti jako každý druhý. Není ani z Prahy. Je to další příklad typického statečného člověka „z venkova“, který cítí potřebu udělat něco s hrůzným průběhem současného výkonu funkce prezidenta ČR.
Ano, paní Žižková je taky „česká matka“, ale rozhodně ne ta, který by se bála o své děti kvůli uprchlíkům. Bojí se o své děti kvůli českému prezidentovi, který naši zem posouvá někam, kam nepatří. K fašistickému totalitarizmu.
Proto podala trestní oznámení na Miloše Zemana. Jak už to tak bývá, policisté na policejní stanici ji prakticky vyhodili, což je skandální, protože policie má povinnost přijmout oznámení od občanů. Je to další důkaz neprofesionality naší policie. Možná i dokonce rostoucího politického zabarvení, což se neshoduje s policejním morálním kodexem, ve kterém se jasně praví, že policie musí být nestranná.
Ale paní Žižková se nevzdala a za šla na Státní zastupitelství a tam její oznámení již přijali. -
Miloš Zeman byl zase vypískán, stejně jako loni
Miloš Zeman si myslel, že si pomoci dovezených titušek a policie zajistí lásku všeho lidu, ale nějak se mu to nepovedlo. Zase byl vypískán.
Miloš Zeman byl vypískán během 17. listopadu a hlavně po něm, a to několikrát. Miloš Zeman se postaral pomocí najatých titušek a policie o to, aby u toho vypískání nebyl, ale to je asi tak všechno. Opět se nestal milovaným vůdcem lidu. 17. listopad je opět jeho ostudou a totální společenskou prohrou.
Již během pochodu k Hradu dne 17. 11. 2015 stovky lidí skandovaly hesla proti Zemanovi a na Hradčanském náměstí opakovaně projevili svoji nevoli nad tímto člověkem a opakovaně ho v nepřítomnosti vypískali.
Jeho nepovedený krok silou uzmout si Albertov 17. 11. 2015 se mu silně nevyplatil. V neděli 22. listopadu nás bylo na Albertově více, než tam bylo jeho příznivců 17. listopadu. Takže pokud si Zeman myslel, že od 17. bude vypadat jako milovaný vůdce lidu, totálně se mu to nepovedlo a prohrál. Protože jeho zdánlivý triumf mu vydržel jen 5 dní.
Z Albertova pokračoval průvod (během kterého byl Zeman opět vypískáván a skandovalo se proti němu) na Václavské náměstí a to samé se pak v neděli večer při shromáždění na Václaváku opakovalo. -
Jednadvacetiletý muž a dva čtrnáctiletí chlapci ze Sýrie jsou zadrženi ve městě Weil am Rhein poblíž hranic se Švýcarskem. Podle policie znásilnili dvě dívky ve věku čtrnáct a patnáct let. Žalobci zdůrazňují, že útočníci dvojici drželi několik hodin v bytě nejstaršího z nich a tam byla hromadně znásilňována. Původně tam dívky šly oslavit konec roku.
K případu se již vyjádřil čestný předseda strany TOP09, který nepředpokládá, že by tento incident nějak souvisel s uprchlickou krizí. Podle něj jde o souhru nešťastných náhod a je zastáncem názoru, že dívky chlapce záměrně vyprovokovaly. -
Další nacionalistickou demonstraci uspořádal Tomio Okamura, jenž se zastává Ruska a Putina, členové jeho strany podporují české teroristy, kteří bojují na straně Ruska na Ukrajině a jezdí na Ruskem okupovaná území dělat pozorovatele inscenovaných voleb a referend, a pomáhají tak legalizovat ruské nezákonné anexe.
Další demonstraci uspořádal Adam Bartoš, který kromě antisemitismu a antiuprchlické xenofobie hlásá i příklon k Rusku a Putinovi.
Čtvrté shromáždění, ze kterého poté agresivní příznivci Miloše Zemana vyvolali násilné nepokoje před sídlem naší vlády, organizoval nějaký pan Matějka, což je další proruský a proputinský aktivista, který se už od roku 2014 aktivně angažuje proti Pražském Majdanu a označuje se za „antimajdanistu“.
Přemýšlejte nad tím, proč všechny xenofobní akce organizují proruští politici a aktivisté.
Když si k tomu připočteme to, že Kreml podporuje ultrapravicová hnutí v Evropě, například ve Francii, je to celé přece jasné.
Cílem xenofobní hysterie není chránit tuto zem před teroristy nebo nějakým džihádem, ale vytvořit zde politické prostředí vhodné pro ruský nátlak a obnovování pozic Ruska.
A tohle všechno je zastřešeno osobou zbabělého fašistického prezidenta Miloše Zemana. -
Miloš Zeman je fašista
Prezident Miloš Zeman je fašista. To je hlavní pointa 17. listopadu 2015. Kdo se aktivně účastní fašistických demonstrací, je fašista.
„Český prezident podporuje české fašisty. Kdo stojí na pódiu s českými fašisty, je sám fašista!“
Pan profesor Putna to řekl naprosto přesně. Konečně se někdo ozval a dovolil si říci, že „král je nahý“. Pan Putna vycházel z historického srovnání Miloše Zemana a Emila Háchy, ze kterého Hácha vyšel lépe. Své tvrzení zdůvodnil především faktem, že Miloš Zeman chodí na extrémistická shromáždění jako hlavní řečník.
Já bych si dovolil přidat ještě další důvody. Miloš Zeman potřeboval osobní pomstu za vypískání a házení vajec na Albertově v roce 2014. Tuto pomstu si však zařídil opravdu nechutnými metodami. Jednak se obklopil extrémistickými bijci (kteří se pak předvedli ve večerních hodinách u Strakovy akademie), jako to dělal Adolf Hitler během své volební kampaně ve Výmarské republice. A jednak si zařídil policejní uzávěr celého prostoru, což je typická totalitní mocenská metoda. Když se tedy Zeman postaral technicky o to, aby nablízku nebyl žádný odpůrce, předvedl se, jak je „milován národem“. Jestli tohle není totalitní způsob chování, tak už nic. Totality jsou různé, ale protože Zeman podpořil xenofoby, kteří šíří nenávist vůči skupině obyvatel s určitou vírou, což je v rozporu s naším právním pořádkem, je Zeman totalitář ne jen tak ledajaký, ale totalitář fašistický.
Tento jeho postup však ukazuje na další zajímavou věc. Je to zbabělec. Navzdory svým opakovaným tvrzením, že se křičícího davu nebojí, postaral se o to, aby se už s žádným takovýmto davem nesetkal. Zeman je nejen fašista, ale i srab, který se schovává za policii a skinheady. -
Simona nikdy neexistovala, neexistuje a nikdy existovat nebude, je to výmysl chorého Semjona
-
manipulátor Miloš Zeman
l krach akce "Čisté ruce". Jediným viditelným výsledkem akce bylo uvěznění ministra financí sociálně demokratické vlády Ivo Svobody a jeho poradkyně Barbory Snopkové za zpronevěřených, "směšných" 6,5 milionů korun. Podle tohoto vzoru by muselonásledovat tisíce zavřených. Mám spíše pocit, že se jednalo o vyřizování účtů v ČSSD. Pak tu ještě byla aféra Františka Chvalovského, kterého osvobodila Klausova amnestie, a pár mediálně vděčných kauz, jako byl celní podvod "sparťanského" Macha.
Po letech si Zeman stěžoval, že akci "Čisté ruce" zmařila nečinnost orgánů činných v trestním řízení. Nezbývá než se zeptat, kdo tehdy vládl!? Zeman? Nebo někdo jiný? Nebo to byla "Opoziční smlouva", která mu svazovala ruce? Zdá se, že akce "Čisté ruce" se nakonec stala akcí "ruka ruku myje", nebo "já na bráchu, brácha na mne". Možná by si Zeman nemusel tolik stěžovat, kdyby nedopustil rozprášení bezpečnostních složek. Jen v roce 1999 odvolal šéfa SPOK Evžena Šírka, ředitele BIS Karla Vultarina, ředitele NBÚ Pavla Koláře, ředitele pro odhalování špinavých peněz Stanislava Kosíka a agenta BIS Romana Hrubanta, který vyšetřoval možnou trestnou činnost některých členů ČSSD. Možná, že toto byla akce "Čisté ruce"! Po těchto krocích, které v podstatě ochromily bezpečnostní složky, teklo hodně šampaňského v nóbl podnicích. podle tehdejšího ministra vnitra Václava Grulicha, tyto čistky řídil Miroslav Šlouf. -
vyhul zmrde *7*
-
Na zdejšího ruského agenta zlého trolla nereagujte!
snaží se jako vždy rozbít debatu a odvést pozornost Semjonováním a Gayínkováním.
Admin Tiscali placený Zemanem dělá hluchého i slepého když tu Ruský agent
podvádí s hlasováním, krade nicky a používá sprostá slova.
Když se však opřete na oplátku do jeho fuhrera Zemana ihned je tu s blokovacím bičem -
Naštěstí náš havloidní guru, potomek vykořisťovatelů národa českého a vítač uprchlíků, Kchárl Šláfenberg, už nikam nepřispívá a chrápe někde v ústraní. To by bylo pomočeno židlí a poslintáno stolů.
-
Simona existuje.
Tvůj chorý komunistický mozek zplodil semjona a to tak že Simoně zkonil jméno.
Pokud máš potřebu krást lidem nicky, gayínkovat a lhát tak musíš být izolován
na Psychiatrickém oddělení. -
Souhlasím.
-
Simona nikdy neexistovala, je to výmysl chorého Semjona.
-
Uprchlík do každé rodiny. Toť heslo všech sluníčkových povalečů z pražských kaváren. Ještě že máme Miloše Zemana, který toto neschvaluje.
-
Miloši zemane! Ožralo, lháři, zloději a Ruský agente.
Zatím nespokojený český národ pověsil jenom tvoje rudý trenky ale pokud s tím
lezením do zadku fašisty Putina nepřestaneš může se stát že budeš viset i ty sám. -
Ruská zlodějská špíno. Simona existuje
Semjon neexistuje. Tuhle postavu jsi stvořil jen ty když jsi Simoně zkonil jméno. -
Zeman není můj Prezident. Zeman je můj otec na kterého totálně kašlu a je mi ukradený. Už nemá svou Prezidenrskou zástavu a tím pádem nemůže být ani Prezident.
Otec mi nedává práci, nedostávám od něj ani chléb, Můj otec se na mne vykašlal a já na něj taky. Přesto se na něj nezlobím, on totiž neví co činní, protože mi zestárl a má začínající demenci a tím pádem na mne zapomněl. Počkám si na jiného spasitele, třeba mne vezme pod svá křídla jako svého syna, pokud nebude mladší než já. To se ovšem nemůže stát protože by mu muselo být asi sto let. -
Semjon existuje, Simona ne.
-
Putinovci do Plynu!
-
Pane obamo! Udělejte dobrý skutek a pošlete jaderné rakety na dovolenou.
Ať si leté kam chtějí. Třeba do fašistického Ruska *14* *14*