Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dobře, že za prezidenta máme Zemana a ne nějakého koktu vlezdoprdelistu. Zeman jako jediný bude republiku a EU reprezentovat v Moskvě, a to je dobře. Jako jediný slušný státník uctí památku padlých hlavních osvoboditelů Evropy od fašistů.
    • jj,hold je to tak,vo tom žádná. *3*
  • Pane Prezidente a toho Americkýho velvyslance tou pomlázkou vyplaťte taky nebo raději tou vaší sukovicí. *3*
  • Konečně to Zemana napadlo. SS Shapiro tu už nejméně rok vládne místo naší vlády. *11*
    • s tím nelze nesouhlasit
  • Pan prezident je třída a pan Schapiro "pustí hrušku".
  • Naprostý souhlas s názorem pana presidenta.EU tam nemusí jezdit,protože tento stát neosvobodila,ale někteří její členové se postarali o jeho likvidaci Mnichov 1938.Nejsme na stejné pozici jako poražené Německo,které je okupované již cca 70 let.Je to první spratek s kovbojskými manýry ty nech si nechá do USA tady je v Evropě.Já bych mu vrátil pověřovací listiny a šupem zpět.Není to jeho první úlet.Je vidět,že Putin je slušný a jel do Normandie uctít památku padlých spojenců.Myslím,že to Zeman řekl jasně.nebyl SSSR poražený stát a tak by byl paradox Merkelové slavit vítězství konce války,ale i ta je slušnější než ten kovboj.Apropo nejlepší škola diplomacie mělo a má Rusko.
    • naprosto souhlasím
  • Ewiak
    Jak je vidět, Miloš Zeman je president, který není ničí loutka. Tak kam jdeme? Bible říká: "A vrátí se [král půlnoční] do své země s velkým množstvím zboží [1945] a jeho srdce bude proti svaté smlouvě [nepřátelství vůči křesťanům] a bude jednat [to znamená aktivita na mezinárodní scéně] a se vrátí do své země [1991-1993. Kolaps Sovětského svazu a Varšavské smlouvy. Ruské vojsko se vrátilo do své země]. V ustanoveném čase se vrátí zpět [to znamená krize horší než Velká hospodářská krize; kolaps nejen eurozóny ale také Evropské unie a NATO. Mnoho zemí z bývalého východního bloku se vrátí do ruské sféry vlivu]." (Daniel 11:28, 29a)
    • A o pedofilech v sutanách, upalování "čarodějnic", a 2000 let temna a úpadku civilizace za vlády vražedných bludařských, blízkovýchodních církví (Luter byl první, kdo hlásal v Německu, že synagogy je třeba vypálit a Židy povraždit, Katolíci spáchali největší genocidu v obou Amerikách a dodnes przní životy pralesních indiánů.) O tom v tom spisku opsaném od protoiránců něco nemáš? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *11* *11* *11* *11*
  • Přátelé, v Plzni dosáhlo české rektální lezectví vrcholu. Při oficiálních oslavách osvobození ČSR nebude nikde viset původní vlajka SSSR, má být nahrazena vlajkou belgickou! Tak by mně docela zajímalo, kolik Belgičanů padlo při osvobozování ČSR.
    • A proč by někde měla viset vlajka zločineckého státu. Vidíte snad, že by někde visela vlajka nacistického Německa????
    • Ano, dostali jsme se mírnou oklikou opět tam, kde jsme byli před 25 lety. Opět se předělávají dějiny, opět máme velkého bratra, kterého zcela nekriticky zbožňujeme, opět se nesmí zveřejňovat názory, které nesouhlasí s právě hlásanou ideologií, opět nastává tvrdá cenzura a hledání vnitřního nepřítele, kterým jsou všichni ti, kteří nemávají americkými vlaječkami. Zřejmě zakrátko přijde opět doba nařízení zdobení oken, májových průvodů s povinnou účastí a výukou dějepisu, kde o Rudé armádě nebude ani zmínka. Dělá se mně z toho špatně.
    • Karl! V roce 1968 a 1969 jeden normalizační soudruh profesor tvrdil, že Plzeň osvobodila
      jedině Rudá armáda v roce 1945!
      • V rektálním lezectví máme dlouholetou tradici, v jihozápadních Čechách před r.89 se před příjezdem pracovníků americké ambasády namontovaly pamětní desky, po jejich odjezdu se opět sundavaly a lidé, kteří se pietní akce zúčastnili, byli STBákama foceni a natáčeni, dále probíhalo jejich ztotožnění a pak jim to dali pěkně sežrat. Pamětníci ze Sušice, Kašperských Hor či z Vimperka by to mohli potvrdit. Všude visely v ty dny jen a pouze ruské vlajky. Doba se změnila a dneska je to přesně naopak. Počítám, že v nových učebnicích dějepisu v kapitole "Osvobození ČSR a konec II. světové války už se bude psát jen o Američanech!!!
    • Karl! V roce 1968 a 1969 jeden normalizační soudruh profesor tvrdil, že Plzeň osvobodila
      jedině Rudá armáda v roce 1945!
    • Uff tak to jsem nečekal:-)
    • To snad ne .No, když si ale nadruhou stranu řeknu třeba jaký druh umění má u nás zelenou (tedy hvězdněmodrou) třeba pan neumělec Černý. Tak pak musíme chápat tu silnou rektální touhu všech co toto rádoby umění podporují.
      Jako by nestačilo že vojska US po "osvobození" Plzně bránila a to vědomě ČESKÉ DOMOBRANĚ v postupu na Prahu. A to například zabavováním a dokonce i ničením vozidel:-( osvoboditel jeden osvoboditelskej.
      (tiscali pamatuj svoboda slova..něco jako základní listina práv:-) )
  • K Tiscali!! To je podle Vás demokracie? Svoboda slova? Odpověděl jsem na příspěvek od uživatele zEman. Dokonce mi bylo odepsáno. V odpovědi jsem byl osloven jménem.(Milda) Reagoval jsem. Naznačil jsem odkud pak mé jméno asi má a přesto zde nic není!! Dokonce ani hláška, že jsem něco porušil!!! OSTUDA...a to jsem byl Tiscali mnoholetý příznivec.(od teď bez printscreenu ani ránu)
    • A nějak tu nevidím moji reakci na tvůj příspěvek: "Nick "Husar" má zablokovaný příspěvek ..." ani tvoji odpověď. Zřejmě M.J. Hus se nehodí. S tím PrtScr - dobrej nápad
      • Také vše smazáno:-( ani zmínka o tom, že tu bylo něco napsáno!!! Třeba jim pak vadili ty "Listy z Kostnice" Jak jsem ti psal RE: To, že je odkaz důležitý!! (Print screen)
  • Rozčilujte se zde všichni jak chcete. Je ale pravda, že mnoho obyčejných lidí, jako je většina z nás i zde v čechystánu tyto životy za války položila za naše osvobození a mnoho z nás by zde možná nebyla, kdyby se tak nestalo. Je hnusné tahat do uctění jejich památky a oslavy vítězství dnešní politiku! To jen ukazují jistí rádoby politici, jací opravdu jsou a že se jim nedá věřit, když popírají to co se opravdu stalo. Všichni víme o co dnes na Ukrajině a s ohledem k rusku jde, a o blaho obyčejných lidí určitě nejde. Západní politici se jednoduše bojí jet do Ruska. Když jsou daleko, to jsou hrdinové ale když mají něco udělat sami, tak stáhnou ocasy a zalezou. Když oslava Ameriky a díky za jejich osvobození, tak také oslavy osvobození Sovětskou armádou a je mi fuk co se dnes děje! Oslavuje se minulost a ne přítomnost!
    • vanhorne
      "osvobození Sovětskou armádou"
      Ktere CSR zaplatila ctyricetiletym poddanstvim.Za to jede Zeman dekovat?
      • Jen dodatek. Za co jede Zeman děkovat? Nevím, jak to můžete vůbec napsat. Historie Vám asi nic neříká.
        • vanhorne
          " Historie Vám asi nic neříká."
          Ta me rika,ze se kdysi spojily dve zrudy ktere si chtely rozdelit Europe.Nejak do te historie prisla Jaltska Dohoda o povalecnem rozdeleni a ta dalsi ze Spojenci nesmi osvobodit CSR.Jak to asi vysvetluje ta jina historie?
          • Je mi líto, ale nezmám jinou historii. Ta se učí až teď. *16* Jo a dodatek psal jsem o tom, za co jede Zeman děkovat!!! Ne o Jalstké dohodě.....zas mistr Schapiroooo:-( (US tu dohodu také podepsalo? Proč jim nenadáváte? )
          • myslím, že buď nemáte o historii šajn nebo vám dělá dobře plivat na ty, kdo vás vysoce převyšují. Ostatní spojenci nemuseli bývali ČSR osvobozovat, kdyby ho byli bývali nestrčili Hitlerovi o chřtánu, Kyby pak otevřeli druhou frontu včas a ne až poté, kdy zjistili, že Rudá armáda vypere Němce tak jako tak, mohli osvobodit směle i to ČR... ale neučinili pro to nic.

            dokonce už po otevření druhé fronty si nevěděli s hitlerovci rady a prosili velení RA, aby útočilo a vázalo na sebe německé divize, aby oni nemuseli ustupovat. tak to bylo, milý zlatý.
      • A za co platí Němci (kde mají Němci své zlaté státní rezervy? Repatriace nějak vázne...). Za co platí celá EU těm US? Za co jim máme děkovat? cca 70 let..... Víte, když jedno, ne li, hlavní slovo v US, má jeden hnusnej, zamindrákovanej, fanatickej, človíček co je válkou posedlej, z vojenské rodiny, narozen na vojenské základně, senátor MCCain.(čirou náhodou republikán a předseda amerického senátního výboru pro výzbroj!!!! ) Nemůžeme od US čekat nic dobrého. Dokonce se z US nechali slyšet, že jim EU musí pomoci z dluhů, že jim to EU dluží. *16* *16* *16* *16*
        • vanhorne
          "Dokonce se z US nechali slyšet, že jim EU musí pomoci z dluhů, že jim to EU dluží"
          Jestli se nemylim v novinach bylo,ze NATO not the USA zadalo Europe prispet vetsi castkou na obranu.Mozna to byly nejake cizozemske noviny.
          • To jsem nenapsal. Čtěte co Vám píší oponovatelé, nebo budete odpovídat na něco, na co se vás nikdo neptal? Něco jako Schapiro? (Jste jako on, vyhejbáte se tématu)Nato? O tom nemluvím. Mluvím o Americkém dluhu!!!!Co třeba Americká hypoteční krize z roku 2007? Pocítil jste ji? Já ANO. Myslím, že jsem nebyl sám. Zeptejte se živnostníků:-( Ano, tisk byl zahraniční, ale bohužel pro Vás záoceánský!!
  • "dobít" by potřebovala spíše celá redakce :-) za tu češtinu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit