Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přátelé, v Plzni dosáhlo české rektální lezectví vrcholu. Při oficiálních oslavách osvobození ČSR nebude nikde viset původní vlajka SSSR, má být nahrazena vlajkou belgickou! Tak by mně docela zajímalo, kolik Belgičanů padlo při osvobozování ČSR.
    • A proč by někde měla viset vlajka zločineckého státu. Vidíte snad, že by někde visela vlajka nacistického Německa????
    • Ano, dostali jsme se mírnou oklikou opět tam, kde jsme byli před 25 lety. Opět se předělávají dějiny, opět máme velkého bratra, kterého zcela nekriticky zbožňujeme, opět se nesmí zveřejňovat názory, které nesouhlasí s právě hlásanou ideologií, opět nastává tvrdá cenzura a hledání vnitřního nepřítele, kterým jsou všichni ti, kteří nemávají americkými vlaječkami. Zřejmě zakrátko přijde opět doba nařízení zdobení oken, májových průvodů s povinnou účastí a výukou dějepisu, kde o Rudé armádě nebude ani zmínka. Dělá se mně z toho špatně.
    • Karl! V roce 1968 a 1969 jeden normalizační soudruh profesor tvrdil, že Plzeň osvobodila
      jedině Rudá armáda v roce 1945!
      • V rektálním lezectví máme dlouholetou tradici, v jihozápadních Čechách před r.89 se před příjezdem pracovníků americké ambasády namontovaly pamětní desky, po jejich odjezdu se opět sundavaly a lidé, kteří se pietní akce zúčastnili, byli STBákama foceni a natáčeni, dále probíhalo jejich ztotožnění a pak jim to dali pěkně sežrat. Pamětníci ze Sušice, Kašperských Hor či z Vimperka by to mohli potvrdit. Všude visely v ty dny jen a pouze ruské vlajky. Doba se změnila a dneska je to přesně naopak. Počítám, že v nových učebnicích dějepisu v kapitole "Osvobození ČSR a konec II. světové války už se bude psát jen o Američanech!!!
    • Karl! V roce 1968 a 1969 jeden normalizační soudruh profesor tvrdil, že Plzeň osvobodila
      jedině Rudá armáda v roce 1945!
    • Uff tak to jsem nečekal:-)
    • To snad ne .No, když si ale nadruhou stranu řeknu třeba jaký druh umění má u nás zelenou (tedy hvězdněmodrou) třeba pan neumělec Černý. Tak pak musíme chápat tu silnou rektální touhu všech co toto rádoby umění podporují.
      Jako by nestačilo že vojska US po "osvobození" Plzně bránila a to vědomě ČESKÉ DOMOBRANĚ v postupu na Prahu. A to například zabavováním a dokonce i ničením vozidel:-( osvoboditel jeden osvoboditelskej.
      (tiscali pamatuj svoboda slova..něco jako základní listina práv:-) )
  • Prejdete na diskuse iDNES, tam se diskutuje k veci. Na tiscali se zabydleli z ruskeho velvyslanectvi.Vzdy s.Zeman machruje, ale pokud mu dojdou argumenty, tak urazi a nepripousti diskusi. Vyjadrovat se k Velebovi, Komnickovi,Ovcakovi nema cenu. Do Moskvy si jede s Kimem pro nove ukoly a mozna i pro vyznamenani .Divite se Polakum ja ne. Je nutno si vzpomenout jeste na Varsavske povstani, kdy Rus odpocival na brehu Visly a Varsavu i povstalce nechal uplne znicit. Povazoval jsem Zemana za chytreho, ale stari a chlast dela divy.
    • Nikdo ti nebráni palinku, abys z diskusí na Tiscali odešel. Na idnes píší převážně zaměstnanci amerického velvyslanectví, takže tam se ti bude líbit a nám zde scházet nebudeš. Tak čau.
    • vanhorne
      "kdy Rus odpocival na brehu Visly"
      Aby meli Nemci cas vyvrazdit Moskve nepohodlne komunisty kteri nesouhlasili se Stalinem.Prazske povstani melo podobny scenar.
    • Píšete k věci? Ne. Možná moc bujaré velikonoce. Tak ať soudí ten, jenž je bez viny. Komenty se tu mažou ve velkém dle libosti------ DEMOKRACIE, SVOBODA SLOVA? JO, ale jen toho JEDNOHO!! Dobře k článku, když to chcete. Samotný článek, co článek už sám nadpis je již sám o sobě zavádějící a podstrčuje nějaké bláboly, či snad postoje (ani ne tak ) redakce. Fotografie pana prezidenta je vybrána cíleně špatná..... je to celé ostuda žurnalistiky!! Stačí pro začátek? Nebo se mám rozepsat o Schapirovi a o tom, že být to někde jinde, tak ho jeho vlast odvolá a pošle dalšího ve snaze se domluvit s hradem? NE. To není jejich zájmem!! Prej stačí Sobotka a jemu podobní ...tedy asi. Mám psát dál? Myslím, že to zatím stačí. Přeji Vám krásné svátky a brzké vystřízlivění.
  • K Tiscali!! To je podle Vás demokracie? Svoboda slova? Odpověděl jsem na příspěvek od uživatele zEman. Dokonce mi bylo odepsáno. V odpovědi jsem byl osloven jménem.(Milda) Reagoval jsem. Naznačil jsem odkud pak mé jméno asi má a přesto zde nic není!! Dokonce ani hláška, že jsem něco porušil!!! OSTUDA...a to jsem byl Tiscali mnoholetý příznivec.(od teď bez printscreenu ani ránu)
    • A nějak tu nevidím moji reakci na tvůj příspěvek: "Nick "Husar" má zablokovaný příspěvek ..." ani tvoji odpověď. Zřejmě M.J. Hus se nehodí. S tím PrtScr - dobrej nápad
      • Také vše smazáno:-( ani zmínka o tom, že tu bylo něco napsáno!!! Třeba jim pak vadili ty "Listy z Kostnice" Jak jsem ti psal RE: To, že je odkaz důležitý!! (Print screen)
  • Frajírek Schapiro si asi myslí, že je tu říšskej protektor.
    • Hugo, T jsi správná normalizační prolhaná trpajzl-picha!
      • Upeč si barbecue, sežer k tomu půlku krocana a buď hodnej!
    • Hugo, T jsi správná normalizační prolhaná trpajzl-picha!
      • Máte patrně špatný překladač:-)
  • Nick "Husar" má zablokovaný příspěvek s 21 souhlasů / 9 nesouhlasů. To musel být, ale husarský kousek:-)
  • Rozčilujte se zde všichni jak chcete. Je ale pravda, že mnoho obyčejných lidí, jako je většina z nás i zde v čechystánu tyto životy za války položila za naše osvobození a mnoho z nás by zde možná nebyla, kdyby se tak nestalo. Je hnusné tahat do uctění jejich památky a oslavy vítězství dnešní politiku! To jen ukazují jistí rádoby politici, jací opravdu jsou a že se jim nedá věřit, když popírají to co se opravdu stalo. Všichni víme o co dnes na Ukrajině a s ohledem k rusku jde, a o blaho obyčejných lidí určitě nejde. Západní politici se jednoduše bojí jet do Ruska. Když jsou daleko, to jsou hrdinové ale když mají něco udělat sami, tak stáhnou ocasy a zalezou. Když oslava Ameriky a díky za jejich osvobození, tak také oslavy osvobození Sovětskou armádou a je mi fuk co se dnes děje! Oslavuje se minulost a ne přítomnost!
    • vanhorne
      "osvobození Sovětskou armádou"
      Ktere CSR zaplatila ctyricetiletym poddanstvim.Za to jede Zeman dekovat?
      • Jen dodatek. Za co jede Zeman děkovat? Nevím, jak to můžete vůbec napsat. Historie Vám asi nic neříká.
        • vanhorne
          " Historie Vám asi nic neříká."
          Ta me rika,ze se kdysi spojily dve zrudy ktere si chtely rozdelit Europe.Nejak do te historie prisla Jaltska Dohoda o povalecnem rozdeleni a ta dalsi ze Spojenci nesmi osvobodit CSR.Jak to asi vysvetluje ta jina historie?
          • Je mi líto, ale nezmám jinou historii. Ta se učí až teď. *16* Jo a dodatek psal jsem o tom, za co jede Zeman děkovat!!! Ne o Jalstké dohodě.....zas mistr Schapiroooo:-( (US tu dohodu také podepsalo? Proč jim nenadáváte? )
          • myslím, že buď nemáte o historii šajn nebo vám dělá dobře plivat na ty, kdo vás vysoce převyšují. Ostatní spojenci nemuseli bývali ČSR osvobozovat, kdyby ho byli bývali nestrčili Hitlerovi o chřtánu, Kyby pak otevřeli druhou frontu včas a ne až poté, kdy zjistili, že Rudá armáda vypere Němce tak jako tak, mohli osvobodit směle i to ČR... ale neučinili pro to nic.

            dokonce už po otevření druhé fronty si nevěděli s hitlerovci rady a prosili velení RA, aby útočilo a vázalo na sebe německé divize, aby oni nemuseli ustupovat. tak to bylo, milý zlatý.
      • A za co platí Němci (kde mají Němci své zlaté státní rezervy? Repatriace nějak vázne...). Za co platí celá EU těm US? Za co jim máme děkovat? cca 70 let..... Víte, když jedno, ne li, hlavní slovo v US, má jeden hnusnej, zamindrákovanej, fanatickej, človíček co je válkou posedlej, z vojenské rodiny, narozen na vojenské základně, senátor MCCain.(čirou náhodou republikán a předseda amerického senátního výboru pro výzbroj!!!! ) Nemůžeme od US čekat nic dobrého. Dokonce se z US nechali slyšet, že jim EU musí pomoci z dluhů, že jim to EU dluží. *16* *16* *16* *16*
        • vanhorne
          "Dokonce se z US nechali slyšet, že jim EU musí pomoci z dluhů, že jim to EU dluží"
          Jestli se nemylim v novinach bylo,ze NATO not the USA zadalo Europe prispet vetsi castkou na obranu.Mozna to byly nejake cizozemske noviny.
          • To jsem nenapsal. Čtěte co Vám píší oponovatelé, nebo budete odpovídat na něco, na co se vás nikdo neptal? Něco jako Schapiro? (Jste jako on, vyhejbáte se tématu)Nato? O tom nemluvím. Mluvím o Americkém dluhu!!!!Co třeba Americká hypoteční krize z roku 2007? Pocítil jste ji? Já ANO. Myslím, že jsem nebyl sám. Zeptejte se živnostníků:-( Ano, tisk byl zahraniční, ale bohužel pro Vás záoceánský!!
  • Ano opravdu nas osvobodili.Ale pak dorazili jako okupanti.A parazitovali tady brutálně 20 let.Jen tak.Že se jim tady líbilo a že komunisti chtěli.Takže definitivně je rudá sebranka zapsána jako okupanti.Kdo se s nimi tehdy paktován byl za kolaboranta a zrádce.Bonzáka.Nový rozměr této funkci dává hlava státu.Uvidíme na jak dlouho.
    • Jak dlouho mají Němci US vojska na své půdě? Chtějí je tam?
    • brutálně parazitovali? jak potom nazvat to, co provedly a provádějí jiné státy třeba ve Vietnamu, Iráku, Afganistánu, Libyii, Sýrii, po celé jižní Americe... kde jsou miliony mrtvých

      a posuzovat lidi, kteří normálně nadále si zachovali svůj kladný vztah k osvoboditelům jako bonzáky, zrádce a kolaboranty? to asi jen u vás doma,
    • A že Američani okupují evropu a svět již 70 let, to Vám nevadí?
  • je jiny frajer.Vyslechl rusaka co tam dojel.A pekne moc pekne mu vysvetlil kdo je kdo.A ze ten z Kremlu je tady za pekneho krivaka.To tady ten z Hradu tam pojede aby se poklonil.A bude mozna kapitalni ostuda.Ostuda ktera nema v EU obdoby.A pak nastane obdobi kdy lidi reknou A DOST! Bude z toho navrh na abdikaci.Jenze ten se tam bude drzet zuby nehty.Bude to bourlivy kveten.Ale je treba nektete veci rozseknout,cim driv, tim lip.
    • Kiska vyslechl "rusaka" protože mu nemohl oponovat. Neměl mu co říci. Je to jen loutka. Ano pak se nechal slyšet....ano... pak.
    • myslím, že Lavrov se Kisky nelekl a velice pěkně, skutečně diplomaticky řekl, co si o věci myslí, Kiskovo nevhodné vyjádření u památníků padlých bylo pořádně buranské.

      Díky, že na Zemana nikdo nic neví a proto patrně (soudím z kolísavých názorů západoevropských politiků, kteří jako by chtěli, ale nemůžou), si Česká republika zachovala tvář a úctu k osvoboditelům. díky, pane Prezidente
    • Snílku.
  • "dobít" by potřebovala spíše celá redakce :-) za tu češtinu
  • Jen pro informaci. Na hradě sedí a ne jen to, on i koná po dlouhé době Český, demokraticky lidem zvolený, ne tedy podplacenými (někdy dokonce předplacenými) politiky, prezident. Tehdejší SSSR nás osvobodilo! Ať se vám to líbí nebo ne!! Možná do US po válce vzali na ochranu a výskum moc těch fašistů!! Teď teď tu válku, její konec US přirozeně "popírá". *16* Za svou osobu děkuji panu Zemanovi. Je to dobrý prezident České republiky. Děkuji teď již Rusku za osvobození!! Hlavně mi tu nepište o Plzni!! Zeptejte se babiček a dědů co dělali ti super hodní US vojáci, když lidé z Plzně a i ti, co do ní přijeli, tedy ti co postavili domobranu s tím, že pojedou pomoci Praze. Co?...Nehanlivě napsáno (i když už tak to smrdí !! ) bránili svůj vlastní zájem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomu neříkám osvoboditel!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit