Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...že by pan Janeček kopal stejně jako kníže za Bildenberg? *15* Vypadá to totiž tak.
  • Osoby zde píšící pod různými pseudonymi jsou většinou opravicová ho...a . Svět neznajíce se doma drží máminy sukně.
    • vrchoto, h o v a d o jsi především ty, neumíš češtinu, tak tady nezacláněj b l b e
  • Janecek ma sam Maslo na hlave. President Zeman svou ulohu plni dobre ac o slibil splnil.Tezko se muze kazdemu zavdecit, ale takhle neurvale se vyjadrovat o presidentovi ukazuje jak inteligentni je Janecek-blbecek. Havel byl denne opily a lezl po ctyrech a cela jeho desidentska sebranka, ze to prominentnim lidem nevadilo, Neumel vubec mluvit,lhal a nechal rozkrast celou republiku s rakusakem Schwnzenbergem. To by se libilo zlodejskym smejdum takoveho senilniho zmetka zvolit presidentem.aby si mohli delat co chteji jako pri Havlovi. Havel chlastal jak bezedny a zlodeji drancovali. Janecku -blbecku jsi trapny zamet si svoji spinu a nech si sve nazorny az pujdes na WC. Darebaku
    • Kárl von Sajrajt z Bilderbergu a Trilaterálni dohody kope za cizí státy, rozhodně ne za nás, proto si ho nikdy do vlád chytří Rakušáci a Švýcaři nevzali, to jen ovce z ČR v čele s prostituující kulturní frontou s patolízali Menzlem a Svěrákem, kteří nemají žádnou hrdost a jsou schopni se před ním přímo plazit. A Janeček je proti zlojedům a jednoho z největších klidně podporoval na post prezidenta, protekčního synáčka komunistického nomenklaturního kádra - Dlouhého, který tu tak pěkně s Klausem, Třískou, Kočárníkem a dalšími privatizoval potmě a nakonec volil Kárla. Prostě peklo nejen na talíři , ale již dlouhodobě v naší politice a Janeček tímto ztratil kredit. Nedá se mu už věřit. Chybou bylo, že jsme nedokázali vygenerovat větší osobnosti do portfolia kandidátů na prezidenta, ale volit Kárla je také děs. .
  • Dlouhý už leta kope za banku z Wall Streetu Goldman Sachs a je za to královsky placený a Janeček s největší pravděpodobností také v tom jsou jejich styčné body a plochy, proto Janeček podporoval jinak zlojeda Dlouhého, co tu po sametovce udělal s Klausem, Třískou, Kočárníkem a Dybou takovouto paseku - tento Augiášův chlév, Banánstát.
  • Jedna věc je jistá, vyhraje to komunista. *14*
  • Nějak jste se nám při té prezidentské kampani ,pane Janečku, odkopal.
    Mně se Miloš také nelíbí, ale nelíbí se mi jich tu mnohem více dokonce i Dlouhý, kterého Janeček z naprosto zvláštních důvodů podporoval na post prezidenta, ačkoliv je to stejný šmejd, který držel stranickou legitimaci, protekční hajzlík nomenklaturního kádra, cestující a studující za totáče v cizině a který záměrně se všemi prognostiky v čele s Klausem zhasli a rozkradli tu co se dalo a nyní kope za banky na Wall Streetu, nikoliv za nás a dělá poradce kde se dá a tak na tomto marasmu se podílí nyní skrytě ovšem značně. Jak to koresponduje se vším, co tu tak rád hlásáte, pane Janečku? Nějak vám to vrže a hraje se v tom vašem orchestru dosti falešně. Každý tady není hloupou ovcí, co si nechá vymývat mozek.
    • Ano pane Janečku, měl jste navrhnout někoho kvalitního, morálního , charakterního a vzdělaného, prostě osobnost s velkým O. Místo toho jste podporoval provařeného, všemi mastmi mazaného , bezcharakterního nomenklaturního kádra, křiváka všehoschopného Dlouhého. To je pro vás naprosto špatnou vizitkou a ztrátou důvěry ve vás.
      • on ten Janoušek bude jen taková ta nastrčená figurka modrých mafiánů na oblbování ovcí.
        • oprava Janeček
        • Janeček, Janoušek je mafián kmotr hlavně z Magistrátu od Béma. Jinak bývalý pingl a vekslák, dnes lobbista,,co srazil opilý schválně Vietnamku. a pak se to zamázlo dohodou. .
  • Pane Janeček, souhlasím s Vašimi výroky. Opilec se slovníkem návštěvníka čtvrté cenové skupiny má hájit zájmy českého národa ve světě, když ani uctít klenoty není připraven a dá přednost divoké pitce s rusáky, s těmi, kteří si do české kotliny přijeli zastřílet do našinců. Podle politiků, kteří jej berou vážně je to exKGB Putin, nyní převlečený za prezidenta rusáků.
    A Hašek - po tom, co mu rusáci vymysleli záchody s vykonávaním potřeby zrovna pod kterou hlavičkou mu pracuje organizmus, pod hejtmanským či pod poslaneckým procesem je jen produktem komančů, jak jej vychovali.
    Kdy se v poslaneckých lavicích či na Hradě objeví někdo, kdo je osobností, nikoliv jen někým, jak to dnes ve většině případů je
    • Jo, Janečka podporuje akorát jede cikán kozomrd !!! To je fakt síla.
    • Ale bohužel je to přesně tak jak jsi to Patriku vystihl. Opilci a šmejdi mají pré
  • největší sponzoři ods a honibrci musejí mít pokoj v soči jen pro sebe,viz. jarin68
  • Jako vždy,paka se tady napadají.No,žádné překvapení to není,vždyt jsme češi.
  • Pane Janečku, pěkně jste to našemu národu vyložil. Je to svatá pravda. Zeman není prezidentem všech 10 miliónu, ale pouze lůzy , která jej volila. A té je v naší zemi stále více než 60%. To, že Vám někdo- viz. výše , závidí majetek je v naší české kotlině pochopitelné.
    Jinak co se týče Haška, plně s Váma souhlasím, nechápu, co ještě pohledává na politické
    scéně. Pane Janečku, držím palce v boji proti šmejdům a korupčníkům a jejím noshledům *3*
    • Hold další pingl, co jezdí vožralej, přejíždí báby, ale je z peněz té lůzy, co chodí denně do práce, dobře zajištěnej a ví že nikdy dělat nebude, protože má na to lůzu. Kritizovat by měli jen Ti lepší,
      ne horší, to už tu bylo. Závidět majetek, to není to správné, ale přát si spravedlnost, to je ono. No, jak říkám přát si......., co víc může SLUŠNÝ člověk dělat. Těm 10%, co rozkradli republiku, stejně nikdo drápy neskřípne.
    • dentealigieri: Nechápu co zde pohledáváš, Ty synu prostitutky a blaba.Myslím, že rezečkovi nikdo nic nezávidí, proč by to dělal. Ovšem není možné jednat způsobem, já mam peníze , tak zde budu diktovat způsob života. *3* Zatím to funguje, ale doufejme, že už né dlouho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit