Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Kdo je pozval at se stará-nás jste bez Schengenu šikanovali 5 let ted jste pro Česko opět nebezpečím ne Čína a Rusko ale Německo proč začnou verbeš vyhánět do Česka to šéf BIS schválně zapomněl nově vzniklí Severočeský hraničáři bdí nespí Koudelko !!!!

  • Ale stála na nádraží s kyticí, a fotila se s nimi, takže jaképak nepozvala.
  • černoši byli Němcům vítanější než Češi,my jsme jim nebyli dost rasově čistí, tak Němcům přejme ať si těch černochů užijí!

  • Moc dobře si pamatuji , jak nám tzv.západ ZAKÁZAL na 5 let pracovat v Schengenu.  .Nevím o tom , že by si ČR  někoho pozvalo. Za to frau Merkel to učinila. Tak koho chcete kritizovat??? Nataháte si do baráku veteš a po nás chcete abychom to uklízeli.MY si budeme pouštět domů toho koho uznáme za vhodného a vy si dělejte to samé, tomuse říká územní celistvost. ČR má pořád jěště hranice , svého prezidenta, parlament a vládu. Jak si dovoluje nějaký  nevolený úředník kecat do chodu svrchovaného státu!!!

  • KIMCID
  • Dovolil bych si panu Seehoferovi nabídnout řešení migrační krize pomocí plechových kontejnerů pro lodní dopravu.Po zaplnění by se kontejner označil datem a dále by se s kontejnerem pracovalo pomocí nakladačů (Hyster).Přinejmenším by tak pan Seehofer dostal migraci pod kontrolu a po určité době (podle data na kontejneru)by migrační krize pominula.Mezi tím by mohl pan Seehofer jednat o přerozdělení kontejnerů do ostatních zemí EU.No řekněte-není tohle německý způsob řešení?

  • To kluci němečtí - to je jiná kategorie. Kdysi bystří a vnímaví přistoupili na letitou hru vyžírek. "My chudáci migranti". Valí se do EU hordy vyžírek.Nebude a nechce to pracovat.Jsou zdraví, plní energie. Prokazatelně se to jen povaluje na kavalci, popíjí kafíčko a prrcá se to mezi sebou.Vezme za vděk i evropskou holkou.Klidně proti její vůli.Zatěžuje to systém a ničí zavedené německé tradice. A oni v DDR nic.Takže náš nezaměnitelný přínos ve věci se nazývá - izolace, deportace, zesměšnění, vyčlenění. A konečně pak vyhánění. Protože jinak tady v EU bude moc zle. Moc.

  • uč se! to by musela Anglie zdechnou i pod náporem z USA ,v tomto případě jsou Němci trochu mimo mísu, ale byli to i oni kdo v rámci rozbití Impéria podporovali osvobozenecký boj za 2sv.války.

  • Dokud bude pracující východní Evropy chudší než nepracující Evropy západní tak ten kondom nepraskne.Spíše očekávám jednání typu pokuta či vyrovnání za Sudety neb ani pokladna lidu tisícileté říše nebude bezedná.Poláci si to nenechaj líbit,po Slovákách a Madarech nelze nic chtít neb maj kulový, tak holt zase zbudeme My.

  • no to nevim ale prostě palebný průměr je taky ukazatel a to zejména u automatických zbraní,no a s tou migrací bych nepřeháněl neb já vidím migranty okolo ze zemí s 7,62 a až otevřou Ukrajinský stavidlo tak to bude na denním pořádku a do NSR asi utíkat nebudem neb tam budeme muset umět asi korán a oni se mydlí mezi sebou kdo je pravější muslim a v okamžiku kdy vidí bezvěrce tak maj společnýho nepřítele,to je jako s Rusákama,Ukrajincema,Gruzíncema a pod.jak řeknete Sovětský svaz tak plačou svorně a že vyžírali celou východní Evropu už je tak nezajímá.

  • ty náboje 5,56 NATO jsou možná lehčí,ale hilzna vypadá výrobně složitější a tudíž to bude dražší.Myslím,že to je mimořádně nákladná zálažitost,která přijde na desítky miliard korun.Přitom všichni víme,že zrovna ten migrační problém se teď tak řešit nedá.  

  • vskutku je to tak,logiku v tom nehledejme,v Němcích jsou sebedestrukrivní sklony nepřirozené povahy,asi jsou utlučení tou prohranou válkou,ale ta sebedestrukce se týká i Francie a Anglie,takže problém může mít i širší podstatu.Ztráta vůle,zemdlenost z blahobytu bývá důvodem zániku říší.Němci jsou nemocní,je jim třeba léčby chudobou.  

  • koukám odborník na ráže 7,62 či 5,56 ,jo větší ráže lepší , ale zase malé ráže více o stejné hmotnosti - zbrojíři logistiku🙂

  • "Jsme maximálně aktivní při ochraně vnější hranice EU"

    .

    Koho ještě v této době zajímá ochrana vnější hranice EU, když se dá elegantně překonávat "zachraňováním" z moře? A i kdyby šli pěšky (třeba z Turecka), tak stejně v klidu dojdou. Něbo jak chcete proti civilistů hránit hranice Schengenu. Vždyť při minulé krizi si nedovolil nikdo ani vystřelit výstražný výstřel do vzduchu. A nyní by to nebylo jiné.Kdyby chtěl dnes rusák nebo číňan snadno obsadit Evropu, má krásný mustr, jak na to. Když nemáte u sebe zbraně, nikdo vás nezastaví, i když vás bude milion nebo deset milionů. Evropští lídří o to více bude zajímat přerozdělování a navzájem se budou plácat po ramenách, jak to všechno zvládnou a jak pomáhají těm, kteří "utíkají před válkou". 


  • jestli jsou to ty malorážné náboje které nic neprostřelí,tak to je jen další krok do ....

  • Tak jsem měl jenom smůlu...

  • TheGGG

    tento komentář byla trefa do černého...

    oh...

  • TheGGG

    německo je skutečně nebezpečný a pomatený národ šílenců a největší zhouba evropy... opět v čele s rozklepaným führerem a sny o ovládání sousedních států...


  • KIMCID

    Jedou všechno,Mám tam nákupčí.

  • Ve Vlašimi jedou, to je pravda. Lovecké náboje ale ne, údajně munici podle specifikace NATO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit