Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I na prodavačku je třeba dělat výběrové řízení, projít konkurzem a prokázat praktické schopnosti
    Na ministerskou funkci v českém pašalíku stačí lhát, podvádět, uplácet nebo být úplné jelito (Parkanová, Hanáková....)
    • Prvdivé výstižné!!!
      *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Oni pochopili,že můžou úplně všechno-církevní tunel,HDP,atd.,protože ve státě,kde neexistuje občanská společnost může i takováto vláda vydržet celé funkční období. Ve Francii a jinde ve vyspělé Evropě by takováto vláda ani nemohla vzniknout,a kdyby náhodou ano,tak by za dva měsíce byly předčasné volby a Kalousek by seděl v místním kriminále již 20 let !
    • DPH jsi myslel?
      • Ano. Také jsem si toho všiml! Díky.
    • naprosto souhlasím
  • Odbornice na vše, hlavně na armádu, tak jaképak má ona dáma doporučení a co dělala až doposud (jen tak krátce): 2 roky) advokátní koncipientka v právní kanceláři:
    1996 - OSVČ - překladatel a tlumočník,
    2000 - 2006 Butler Europe Kft - organizační složka - vedoucí,
    2001 Siebel Systems Česká republika s.r.o. - jednatelka,
    2006 - Zastupitelstvo Městské části Praha 1 - členka
    (2006? - ) Kontrolní výbor - členka
    (2006? - ) Komise pro parky, zeleň a čistotu - členka
    (2006? - ) Komise pro zahraniční vztahy - členka
    ? - členka - Věci Veřejné
    Tak to by byl ministr a jaký je pak její boj s korupcí, odborník, až laik žasne.
    • Ano velmi snaživá.To je návod pro nás blbce, kteří na toto nemají *10*
    • Od roku 2011 k u r v a.
      • I na malé postíky se musela nějak vyšvihnout...
  • U ní může být jediné logické vysvětlení, že ta se tam posílá a protlačuje záměrně, aby jako "čistič" pouklízela a zhasla, aby se po příších volbách našlo co nejméně o tom co se tam dlouhá léta dělo...., protože po příštích volbách, kde si přímo tato "parta" doslova koleduje o prohru a komunistům neotvírá dveře, ale přímo vrata už nebude mít šanci dlouhá léta vůbec na nic. Oni to už snad dělají řízeně, vědomně a schválně, aby před svým odchodem udělali co nejvíc škody a ti co přijdou po nich měli co nejvíc práce a starostí to dát za mnoho let vůbec nějak do kupy...Jim musí být jasné, že po tom co předvádějí za psí kusy už je nikdo rozumný ve velkých %centech volit nebude. Všechno co dosud udělali ani v jedné věci nepomohlo lidem a celé zemi k lepšímu životu a všeobecnému užitku či ulehčení. Naprostá většina lidí z té jejich "politické práce" má akorát težkosti a trápení i pocuchané nervy s tím, že ty jejich "slavné" experimenty samozřejmě musí ke všemu ještě z toho co jim k životu zbývá velice draze zaplatit a odpracovat..
  • Problém je v něčem jiném: Chybí ZÁKON O STÁTNÍ SLUŽBĚ.Ten by přinesl úředníkům povinnost řídit se pouze zákonem a nikoli pokyny politiků a pokud by neporušili zákon, měli by definitivu. Je jasné, že se to politikům nelíbí, protože by nemohli dosazovat na úřednická místa své kamarádíčky a ovlivňovat přes ně chod (nebo často nechod) státní správy. Proto přijetí toho zákona stále odkládají, i když jsme se k tomu zavázali při vstupu do EU. Kdybychom měli dobře fungující státní správu sestávající z nezávislých kvalifikovaných úředníků, tak by ministryni mohla dělat třeba stará Blažková.
    • Omyl - právě proto je možný takový "bordel", protože vládnou už od dob Fišera úředníci a nopojení lobbisté. Definitiva by to definitivně zakonzervovala.
    • Máš naprostou pravdu a neustálé oddalování přijetí tohoto jednoho z nejpotřebnějších zákonů je bohužel nejspíš záměr vládnoucí garnitury.
      • Zákon o státní službě pánové, řeší to ,aby ve funkcích zůstávali zdatní úředníci( s odbornou a ne politickou zdatností ) a nebyli střídáni právě ministry, kteří jejich místa obsazují svými kamarády.
        Tak znova kdo ve finále bude zodpovídat za chod ministerstev potažmo státu, asi tisíce úředníků podle Vás , čímž budou zodpovídat všichni za všechno a za nic ?
        Každá sebemenší funkce pokud není vykonávána řádně je zbytečná.
        Vy jen paušalizujete problém a používáte populistické argumenty !
        • Vlku, státní správa je systém, jehož je každý úředník součástí s přesně vymezenou funkcí. Pokud je systém dobře nastaven a každá jeho součást správně funguje, nemusí do něho správce systému zasahovat. Když máš dobře fungující hardrware a software počítače, stačí naučit se ho ovládat nemusíš být programátorem. Na zlepšování tohoto systému pracují odbornici, kteří připraví inovace a vylepšení a po jejich ověření Ti to nabídnou jako upgrade. Jenom tam kde je špatný systém, musí do něho neustále někdo zasahovat. A pokud jde o ty tisíce úředníků, musí mít každý přesně vymezeno co a jak má dělat a za svou činnost musí nést zodpovědnost se vším všudy: když bude pracovat přesně podle stanovených pravidel, bude mít zajištěn postup a definitivu. Když ale udělá chybu, bude muset uhradit náklady na její nápravu a může přijít i o místo. Tak to fungovalo za monarchie i za první republiky. Ale komunisti ten systém rozrušili zčásti z diletantismu a zčásti proto, aby mohli do systému libovolně zasahovat.
    • Příspěvek dlouhý, ale mimo téma nebo spíše mísu.
      Podle této teorie by jak premiéra ta presidenta mohla dělat stará Blažková.
      Kdo by tedy měl kontrolovat a zodpovídat za kvalitu resortu a řízení státu ?
      Asi Vy tečko anonyme!
      • Funkce presidenta je veskrze zbytečná a drahá a ta stará Blažková by to zvládla lépe a nekradla by pera.

        Chápu, že pro někoho je můj příspěvek dlouhý a že mu činí potíže přečíst ho a dokonce pochopit. Pak také nechápe souvislosti a nemůže najít mísu.
  • Proč tuto kreaturu pořád ukazujete.Tyto vlastizrádci musí do tepláků.Dobře si pamatujte jména těch co podepsali církevní restituce.
    • Naprostá pravda o takovou čubku bych si neopřel ani rezavé kolo.
  • Ať je to tak, nebo naopak, jediné co je pravdou je to, že si dělat problémy s prachama absolutně Karolína nemusí a nebude muset, pokud ji po skončení vládnutí nezavřou za rozkradení tohoto státu.
  • Udivuje mne drzost s jakou se paní Peake pouští do všehokoliv čemu vůbec nerozumí, armádu nevyjímaje. Ještě více mne udivují příslušníci sněmovny, kteří jí vůbec ve sněmovně, jako součást nevolené strany, trpí. Potom se nelze divit "odp/b/ornému" fungování našich resortů.
    • By jí v tom nepodporovali, kdyby už dávno nevěděli, že bude loajální. Víme?
    • Znáte nějaké předchozí ministry obrany, kteří by jí rozuměli? Většinou měli modré knížky
      a vlivné kamarády, kteří je tam dotlačili.
      • Poslední odborník v ministerstvu obrany ve funkci ministra byl generál Vacek a to na přelomu 80 a 90 let.
  • Tato politická prostitutka je jen výsměchem lidem. Je možné, že šašek počmáranej Nečasů ji potvrdí na ministryni obrany, *12* *12* *12*
  • Neměla by jít třeba okusit mateřskou dovolenou a bez vyjímek, ale za stejných podmínek většiny maminek tohoto státu? Možná by ukázala, že i toto zvládne a finančně utáhne lépe!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit