Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty kazdodenni.........
  • Ten Sniper a Jakl bude asi taky pomatenec kikán Pišta, tečka.
  • To se máte čím chlubit. Takového trotla tato země ještě nepoznala. A že různých nacisticko bolševických gaunerů se už na hradě vystřídalo. Takováto kreatura tam do sbírky opravdu chyběla.
  • tak že Vinetou
    jen z vlastní zkušenosti. frantíci tady zprivatizovali cukrovary i ten co byl supermoderní v Hrochově Týnci zařízení odvezli budovy poslaly k zemi pozemky prodali developerům.Teď nám prodávají francouzkej cukr, náš stával 7,30Kč/kg kolik stojí ten jejich?
    Hezký Velikonoce a pěkně obarvená vejce
  • Hi, hi, hi, jakoby bych to byl věděl. Potrefená husa nebo trefený bolševik se vždycky ozve. *1* *1* *1*
  • Odborník ťape copak pan prezident udělá ? Tedy odborníku klidně ťapejte dál ovšem odborně !
  • ... jsi aprílový blbec :)))
  • ...a trotli jako ty, by se neměli rozmnožovat!
  • Tak od tebe to fakt sedi ty potrate!
  • ... jsi v hajzlu, dělám si s tebou co chci, tupane :)))
  • Jenom primitiv tvého kalibru si zde představuje bolševiky. Jsi id*ot jak z Koreje, blbečku.
  • Čeho retro jsi ty?
  • To je velice výstižné. Většina zde píšících bolševiků to však přejde mlčením, protože nepochopí přečtené a ta menšina co pochopí začne vyskakovat jak čertíci ze škatulky. Otázkou kolik těch bolševiků tady vlastně je, protože někteří střídají nicky jak pos.ané podvlíkačky, aby působili dojmem, že jich je tady hodně a že vyjadřují názor "většiny".
  • Tak Sniper už je Jakl? Svět se v p.del obrací.
  • Klausovým vzorem byl huhňavý a křivý úředníček Beneš, Zeman je retro ožralého burana Gottwalda. Skončí podobně na cirrhózu v Maus-oleum ???Baziliška Klause vystřídal Buran Zeman. Podobně se střídal „hodný“ estébák se zlým. Řídícím důstojníkem zůstává Putin. Na jiné vzory národ prostě nemá.
    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Naši představitelé se za 80 let vůbec nepoučili, protože stejný stav byl v r.1989 a zase to naši tzv. demokratičtí zvolení představitelé projeli. Jak se řemeslo dědilo z otce na syny, tak se nejspíš dědily na potomky také totální neschopnosti a hloupost.
    Ocituji moudrou historickou osobnost - pana Mikuláče Dačického z Hesslova: "Pařez zůstane pařezem a osel oslem"... kvůli cenzorovi jsem musel změnit zvíře... Moudrý ví, odkud jsem si tuto větu vypůjčil a potrefená husa zakejhá. *5*
    Moudrého v tichosti potěší poznání, hlupák má hlasitou radost z chyby. *2*
  • Hlupáku, jseš nějakej až moc chytrej....ale nejsi ani smrad z Vinnetuova howna...
  • Kdyby kdyby---kdyby byly v p..li ryby, nemusely by bejt rybníky
  • Kozomrde, tupý sprostý kikáne vyhoď tu PC bednu z okna a neotravuj tady svými debilními kydy!!! *1* *2* *15*
  • No jo, máš pravdu. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit