Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Sniper a Jakl bude asi taky pomatenec kikán Pišta, tečka.
  • Odborník ťape copak pan prezident udělá ? Tedy odborníku klidně ťapejte dál ovšem odborně !
  • Klausovým vzorem byl huhňavý a křivý úředníček Beneš, Zeman je retro ožralého burana Gottwalda. Skončí podobně na cirrhózu v Maus-oleum ???Baziliška Klause vystřídal Buran Zeman. Podobně se střídal „hodný“ estébák se zlým. Řídícím důstojníkem zůstává Putin. Na jiné vzory národ prostě nemá.
    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • ...a trotli jako ty, by se neměli rozmnožovat!
    • Čeho retro jsi ty?
    • To je velice výstižné. Většina zde píšících bolševiků to však přejde mlčením, protože nepochopí přečtené a ta menšina co pochopí začne vyskakovat jak čertíci ze škatulky. Otázkou kolik těch bolševiků tady vlastně je, protože někteří střídají nicky jak pos.ané podvlíkačky, aby působili dojmem, že jich je tady hodně a že vyjadřují názor "většiny".
      • Jenom primitiv tvého kalibru si zde představuje bolševiky. Jsi id*ot jak z Koreje, blbečku.
        • Hi, hi, hi, jakoby bych to byl věděl. Potrefená husa nebo trefený bolševik se vždycky ozve. *1* *1* *1*
        • Tak od tebe to fakt sedi ty potrate!
          • ... jsi aprílový blbec :)))
            • Ty kazdodenni.........
    • Tak Sniper už je Jakl? Svět se v p.del obrací.
  • Zeman je můj president!!!
    • To se máte čím chlubit. Takového trotla tato země ještě nepoznala. A že různých nacisticko bolševických gaunerů se už na hradě vystřídalo. Takováto kreatura tam do sbírky opravdu chyběla.
    • Už s tím seš trapnej. Potřebuješ nějakého páníčka, nedokážeš se chovat samostatně?
  • Odborník tápe,poplatník platí.
    Sklo je národní symbol,švýcarská kvalita na kolejích českých,bez odporu .Hloupí Honza v EU.
    • ... jsi aprílový blbec :)))
    • Mohli jsme být druhým Švýcarskem, měli jsme pro to dost předpokladů, jenomže před téměř sto lety to naši tehdejší představitelé podělali.
      Ano, jsme jako Hloupý Český Honza v EU. Nebo jako Alenka v říši divů.

      P.S. Hloupý Honza se píše s y. *1*
      • Naši představitelé se za 80 let vůbec nepoučili, protože stejný stav byl v r.1989 a zase to naši tzv. demokratičtí zvolení představitelé projeli. Jak se řemeslo dědilo z otce na syny, tak se nejspíš dědily na potomky také totální neschopnosti a hloupost.
        Ocituji moudrou historickou osobnost - pana Mikuláče Dačického z Hesslova: "Pařez zůstane pařezem a osel oslem"... kvůli cenzorovi jsem musel změnit zvíře... Moudrý ví, odkud jsem si tuto větu vypůjčil a potrefená husa zakejhá. *5*
        Moudrého v tichosti potěší poznání, hlupák má hlasitou radost z chyby. *2*
      • Kdyby kdyby---kdyby byly v p..li ryby, nemusely by bejt rybníky
      • A ty jsi nemusel být křivácký prolhaný cikán, ale Déžo Bangladéžo, kdybys zůstal v zemi svých předků!! *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *3*
      • ... nepíše, magore, píše se s "ý" :)))
        • No jo, máš pravdu. *1*
      • ... na IQ12 máš skvělý postřeh :)))
    • jen upozornuji,že Švýcarsko nemá s EU nic společného
  • společné zasedání sněmovny senátu a vlády. politici se shodli na jedné společné věci----DVACET LET JSME KRADLI A NIČILI TUTO ZEM. škodili jsme kde se dalo. je čas tomu napříč stranami udělat přítrž. ČSSD ODS TOP09 a KSČM prohlásili před novináři "stydíme se zato co jsme dosud dělali a od dnešního dne si snižujeme platy o 50 procent, úplně rušíme svou imunitu, zavádíme zákon o obecném referendu, rušíme senát, startujeme tvrdá protikorupční opatření padni komu padni a schvalujeme zákon o objektivním a vyváženém veřejnoprávním televizním a rozhlasovém vysílání. straqna LIDEM odchází z parlamentu poněvadž nebyla nikým zvolena. po dvaceti letech jsme konečně pochopili, že nás Občané platí ze svých peněz a k ničemu nás nepotřebují. zastyděli jsme se a šli jsme do sebe. osvítil nás duch svatý velikonočních svátků. od této chvíle se budeme chovat jako politici zcela jinak a nově.......
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    ÁÁÁÁPRÍLLLLL nic se nezmění.......co je z kočky myši chytá tedy i zloděj zůstane zlodějem. *3*
  • Včera jsem tady četl, že švýcarští poslanci se bouří, že na jejich parlament namontovali česká okna. Chtějí prosazovat svoje firmy a být prý vlastenečtí.
    Že nám tady prodávají své výrobky, koupili a zlikvidovali fabriky , to je už dobré. Aspoň vidíme, jak nás v té evropě mají rádi. Vždycky pro ně budeme jen východní verbež a odpad, kterého se chtějí zbavit.
    A Miloš? Propil několik let na Vysočině v hospodě, mluvil s obyčejnými lidmi a žil v těchto problémech s nima.
    Je dost vyčůraný a obratný v mluvení na to , aby si obhájil obrat k Rusku. On tam vidí velké trhy, které jsou nám vždy blízké a tradiční. Dnes vidíme , že západ nás jen vyraboval a vykoupil.
    Takže je mě jedno, jestli budeme obchodovat s Rusy. A jestli to Miloš tak myslí ve své veliké hlavě, tak je to můj prezident.
    Jestli ne, skončí na skládce komunálního odpadu jako jeho poslední dva předchůdci.
    • trotle,Švýcarsko není Evropská Unie,už to tady bylo psáno,fabriky tady zlikvidovali naši místní zloději ze všech těch vlád současných a minulých,kteří se jen a pouze rekrutovali z vlády předlistopadové,protože kdo měl před rokem 89 peníze??? ha,jen a pouze vládní bolševická garnitůra,která se transformovala do čssd,ods a všech těch dalších zločineckých stran a organizací.Měl tvůj fotr v roce 89 milion v bance?? jestli ne,tak nemohl nakupovat zprivatizované fabriky
      • tak že Vinetou
        jen z vlastní zkušenosti. frantíci tady zprivatizovali cukrovary i ten co byl supermoderní v Hrochově Týnci zařízení odvezli budovy poslaly k zemi pozemky prodali developerům.Teď nám prodávají francouzkej cukr, náš stával 7,30Kč/kg kolik stojí ten jejich?
        Hezký Velikonoce a pěkně obarvená vejce
      • Hlupáku, jseš nějakej až moc chytrej....ale nejsi ani smrad z Vinnetuova howna...
  • ... Karlík je pí*a :)))
    • A ty jsi antiparoubek....To snad hovori za vse... *7*
      • ).(
  • Nemáme práci pro lidi, kteří umí a chtěli by pracovat, ale "odborníků - politologů" máme na--ráno plné kýble. Kdo je platí a hlavně jaký z nich máme užitek? Máme tisíce hokejistů, fotbalistů "odjakživa pravicových" umělců, ale kdo to všechno platí. Národe braň se!
    • Tolik oslů politologů tady snad nebylo od vzniku ČSR.Doufám,že budou moc pracovat na silnicích,aby se ta dálnice na Hr.Králové dostavěla.Rád je budu dozorovat.Až se národ vzpamatuje a odhodí okovy tzv.demokracie po česku.
  • Náhodou jsem si všiml fotografie s označením "Zeman podepisuje přísahu" a byl jsem překvapen, proč si č e s k ý president při přísaze vzal kravatu s r u s k o u trikolorou.
    • Co chceš, rusky mluví, k Rusku tíhne, třeba chce být po Medvěděvovi a Putinovi prezidentem v Rusku. Podle řečí je prezidentem světa s neomezenými pravomocemi.
      • Asi ví, co ostatní nevíte, nebo jenom někdo. Rusko je potencionálně nejbohatší zemí světa, pouze ještě netěží to, co u nich v zemi leží. Zatímco USA a západ je za zenitem své výkonnosti, Rusko jej má před sebou. A naši pitomci se tulí k upadajícím zemím. A Zeman o tom ví, tak předstírá účast ( zatím ještě západ nepadl na kolena, to přijde) se západem, ale ví, kde teprve bude....
        • Asi taky nevíš co vědět máš. Rusko je autokratická a tudíž těžkopádná rozvojová země závislá na vývozu surovin. USA je naproti tomu silně decentralizovaná a dynamická země, v níž lze rychle a účinně reagovat na všechny vyskytnuvší se problémy. USA je v mnoha oborech vědy a techniky nejméně deset let napřed oproti ostatnímu světu. Bohatství nespočívá v surovinách a v těžkopádné síle, ale v informacích a ve schopnosti dynamicky je využít. Naše civilizace vychází z antické římské civilizace a proto patří k zemích s euroantlantickou kulturou. Ruský asiatský systém nemá budoucnost, Před dvěma lety stačilo, aby poklesly světové ceny ropy a Ruskou se poroučelo do s.aček. Proto Rusko potřebuje, aby se bojovalo na Středním Východě a udržely se vysoké ceny ropy a proto vyzbrojuje Syrii. Jeho taktika se nezměnila od doby Uljanova a Džugašviliho.
          • Kozomrde, tupý sprostý kikáne vyhoď tu PC bednu z okna a neotravuj tady svými debilními kydy!!! *1* *2* *15*
    • Nechapu,proc by agent Kremlu nemohl mit ruskou trikoloru?
      Akorat ''pravicovy'' idol Pruzinsky nak opomenul si ji vzit.Ale penize z byvaleho sovetskeho Ruska pouzivaji oba na sve activity. *12* *12*
      Lukoil,Institut V.Pruzinskeho-Klause....
      • Prý se to bude nazývat WC Institut - Wenzl Claus Institut *12* *12*
      • ... bud v pohode, nikdy nic nepochopis, blbe :)))
        • Od tebe to ty potkane fakt sedi...Co jsi zde,tak jediny tvuj prispevek k diskuzi byl,ze bys chtel onanovati u fota Karoliny PYK ze strany L{i}DEM....
          Co kafilerka-jiz sis tam objednal recyklaci?A I pro tve bratry-tez potkany? *3*
          • ... ty dnes zase jedes, nestojíš ani za kopanec, přihlouplej šmejde :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit