Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to sice tvrdě napsáno, ale taková je realita a pokud s tímto svinstvem v republice nikdo nic neudělá, bude tu ještě větší svinstvo. Jak je možné, že ti nejbohatší Češi získali během pár let takový majetek !? Jak je možné, že v dnešní těžké době se jejich bohatství dále zvětšuje ?
    A jak je možné, že prachy jsou nade vše ? Asi není něco v pořádku ! Líbivé řeči a usmáté tváře grázlů a polických grázlů se nám dále budou smát, pokud to lidé nevezmou do svých rukou a nevyjdou do ulic. Ideální by bylo několik Šakalů a třeba se poučit z Pražské defenestrace !!
  • Takovéto odborníky přes hubu bych je vzal,Havel odb. hašišák a alkoholik co si hrál na Woodstock se slovy pravda a láska....nakonec z toho byl akorát Fernet Stock a chrchlání do pleny,Klaus odb. na zdravou výživu,porád radil utahovat opasky až z toho někteří skončili na gumičce od zavařovačky,Kocáb odborník na chudáčky cikány....obyčejnej příživník jakho ta Džhamilla Stehlíkovic,Kalousek násoska odborník...spíše odporník národa českého-černoprdelník zlodějská,Benda ODS odborník na pzeňská práva a na tulení nemoc,Topolánek odborník na západ alias kovboj s pořádnýma gulama a solárníma elektrárnama,Tragédberg von Plena odborník to německý atd. Samej odborník u kormidla českého Titanicu,bohužel zde nešlo o konstrukční vadu,ale vadu charakteru každého odborníka.
  • Podle mne by stačila jednoduchá věc.
    Změnit trestání těchto zločinů např. Rath jako vlasti zradu.
    A trest za ni el. křeslo, abychom neztrhali kata.
    Oni by si to příště rozmysleli ulívat peníze. *16*
  • Jestli ti nevadí že tě celý tvůj život okrádají a utrácí tvé peníze.
    Tak se tu raději neozívej ostatním to třeba vadí a chtějí spravedlnost.
  • To je ale chyba. Měli jsme je tehdy zlikvidovat.
    Teď nám vládnou ti stejní lidi jako tehdy akorát nám tvrdí že jsme svobodní.
    Při tom tě nepatrně ovládají každým svým dalším zákonem popř. podle zákona krádeží.
    No, ale to ty asi nevidíš.
  • ......jste naivní......SVOBODA ještě nikdy nikoho nenasytila atd........
  • Ty budeš nejspíš na drogách..... *1*
    Prezident k obrazu svému (možná tvému to nevím).
    Dělají si z nás srandu i ve světě co to máme za prezidenta i za vládu.
    A ty tu napíšeš takovou kravinu.
  • Rozhodně je třeba,v zájmu slušných lidí dostatek katovských mučíren zprovoznit a ty osadit co nejkrutějšími katy.Ekonomicky nejefektivnější je znáronit katolické církvi všechny fary.protože bez kněžského oblbování se národ obejde.Z menších far udělat ubytování pro bezdomovce.Z větších far pak katovské mučírny,kde by po jejich zprovoznění,makali katovští mistři ,v trojsměnném provozu.Lumpů,kteří mají podíl na zbídačení Česka je hodně.Takže bude třeba,aby pak katovští mistři makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.Chce to na katovských mučírnách tak tvrdou ruku mladé generace,že staří lumpové ,kteří Česko zbídačili,pak budou masově velebit nebožtíka Hitlera.Jaký,že to byl podle nich,oproti mladé generaci,velký humanista.Mladá generace se se starými lumpy za to,že jí budou předávat,rozprodanou,rozkradenou a astronomicky zadluženou zemi,na mučidlech,mazlit nebude.Tak astronomicky zadlužení země,jako je Česko si nebude moci ve vězení dovolit dlouhodobě živit lumpy.To by tento stát zruinovalo.Naše záchrana je jedině v dostatečném množství krutých katů,kteří umí pořádně máknout.
  • Už se konečně vrať s těmi primitivismy do hrobu, nebo si založ nějakou tu katovskou mučírnu s.r.o. (s rozumem omezeným).
  • Stará moudrost praví: Kdo chce kam, pomozme mu tam...!
  • Ty jsi byl před r 89 v kriminálu? Tak jsi získal svobodu to je pravda, Havlova amnestie propustila všechny vězně, za co jsi seděl?
  • President je symbol země. Civilizovaný svět chápe, že jsme si nezvolili potomka slavného šlechtického rodu rozumově zaostalého nevzdělaného a neuznávaného v zahraničí, který by byl symbolem hlouposti tohoto národa neslavné historie Regni Bohemiae a ostatních Zemí Koruny České, jichž byl už král Karel, toho jména IV., blahé paměti, císařem jakožto císařův pekař Římský.
    Místo toho jsme si zvolili inteligentního a chytrého ing.Zemana. K obrazu svému. Takže tak na nás svět také pohlíží.A je to tak dobře. *14* *14*
  • Tečka, tečka je vů., svobodu ( pochybnnou ) a pouze ten kdo obrazně podržel řídícímu centru v zahranničí. Pochybnou svobodu jen pro zlomek národa. O tom zabíjení bych pochypoval - viz rapidně rostoucí počty ekonomických sebevražd, ekonomickému teroru, bezdomovců, Rostoucímu počtu ožebračených důchodců. Nastalo absolutní pokřivení systému zákonů.
    Sociologové začali klamat lidi. Např. ze západem se porovnává všechno možné, ale porovnání struktur společnosti. Nebetyčný nárust fiškálů ( zlodějů ) bet etiky a svědomí. Vznik obrovské skupiny nezaměstnaných. Je toho víc. A proto je naše společnost rozaštvaná, degradovaná a nenávistná. Teď by chtělo jmenovat. V Čechách slovo svoboda snese všechno.
  • Ano, ale tou sametovou revolucí jsme získali to nejcennější, a to je SVOBODA. A získali jsme ji bez zabíjení, bez věšení a mučením což není tak obvyklé.
  • kozomrde ty se nauč rozpoznat kozu od kozla
  • víš ouno tak raději mlč
  • kozomrde
  • Přečtěte si jak to bylo se sametovou revolucí a pochopíte jak je to dnes ... je to pro silné žaludky, jak rodinné klany s pomocí STB z národa udělali pitomce a teď jsou z nich milionáři ....
    http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/67-miroslav-dolejsi-analyza-udalosti-17-listopadu-1989
    http://listopad1989.wordpress.com/2010/07/29/0001/
  • a ty jsi umrdal spoustu kozlů
  • kozomrde pozdravuj kozu a hluboko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit