Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takovéto odborníky přes hubu bych je vzal,Havel odb. hašišák a alkoholik co si hrál na Woodstock se slovy pravda a láska....nakonec z toho byl akorát Fernet Stock a chrchlání do pleny,Klaus odb. na zdravou výživu,porád radil utahovat opasky až z toho někteří skončili na gumičce od zavařovačky,Kocáb odborník na chudáčky cikány....obyčejnej příživník jakho ta Džhamilla Stehlíkovic,Kalousek násoska odborník...spíše odporník národa českého-černoprdelník zlodějská,Benda ODS odborník na pzeňská práva a na tulení nemoc,Topolánek odborník na západ alias kovboj s pořádnýma gulama a solárníma elektrárnama,Tragédberg von Plena odborník to německý atd. Samej odborník u kormidla českého Titanicu,bohužel zde nešlo o konstrukční vadu,ale vadu charakteru každého odborníka.
  • Stará moudrost praví: Kdo chce kam, pomozme mu tam...!
  • President je symbol země. Civilizovaný svět chápe, že jsme si nezvolili potomka slavného šlechtického rodu rozumově zaostalého nevzdělaného a neuznávaného v zahraničí, který by byl symbolem hlouposti tohoto národa neslavné historie Regni Bohemiae a ostatních Zemí Koruny České, jichž byl už král Karel, toho jména IV., blahé paměti, císařem jakožto císařův pekař Římský.
    Místo toho jsme si zvolili inteligentního a chytrého ing.Zemana. K obrazu svému. Takže tak na nás svět také pohlíží.A je to tak dobře. *14* *14*
    • Ty budeš nejspíš na drogách..... *1*
      Prezident k obrazu svému (možná tvému to nevím).
      Dělají si z nás srandu i ve světě co to máme za prezidenta i za vládu.
      A ty tu napíšeš takovou kravinu.
  • Přečtěte si jak to bylo se sametovou revolucí a pochopíte jak je to dnes ... je to pro silné žaludky, jak rodinné klany s pomocí STB z národa udělali pitomce a teď jsou z nich milionáři ....
    http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/67-miroslav-dolejsi-analyza-udalosti-17-listopadu-1989
    http://listopad1989.wordpress.com/2010/07/29/0001/
    • Ano, ale tou sametovou revolucí jsme získali to nejcennější, a to je SVOBODA. A získali jsme ji bez zabíjení, bez věšení a mučením což není tak obvyklé.
      • To je ale chyba. Měli jsme je tehdy zlikvidovat.
        Teď nám vládnou ti stejní lidi jako tehdy akorát nám tvrdí že jsme svobodní.
        Při tom tě nepatrně ovládají každým svým dalším zákonem popř. podle zákona krádeží.
        No, ale to ty asi nevidíš.
      • ......jste naivní......SVOBODA ještě nikdy nikoho nenasytila atd........
      • Ty jsi byl před r 89 v kriminálu? Tak jsi získal svobodu to je pravda, Havlova amnestie propustila všechny vězně, za co jsi seděl?
      • Tečka, tečka je vů., svobodu ( pochybnnou ) a pouze ten kdo obrazně podržel řídícímu centru v zahranničí. Pochybnou svobodu jen pro zlomek národa. O tom zabíjení bych pochypoval - viz rapidně rostoucí počty ekonomických sebevražd, ekonomickému teroru, bezdomovců, Rostoucímu počtu ožebračených důchodců. Nastalo absolutní pokřivení systému zákonů.
        Sociologové začali klamat lidi. Např. ze západem se porovnává všechno možné, ale porovnání struktur společnosti. Nebetyčný nárust fiškálů ( zlodějů ) bet etiky a svědomí. Vznik obrovské skupiny nezaměstnaných. Je toho víc. A proto je naše společnost rozaštvaná, degradovaná a nenávistná. Teď by chtělo jmenovat. V Čechách slovo svoboda snese všechno.
  • Proč oznamuje veřejně známou věc?
    • Já osobně píšu kriticky na adresu těch co se po komunistech prolhali k moci už na internet přes deset roků.A hodně tvrdě.Přesto mám dojem,že obyčejnému česjkému blbovi důchodového věku uvedené dodnes nedošlo.Pokud se bezhlavě stát dluží na jeho debužírování v důchodu ,tak se cítí bát v pohodě a nemá v úmyslu na uvedeném stavu nic měnit.Proto to chce,místo zadlužování státu na důchody,vyplácet jen takové důchody ,jaký každý zaslouží.To znamená důchody spravedlivé.Chce to vzít každého důchodce na pohovor.Tam ho upozornit,že po čtyřiadvacetileté vládě lumpů už je tato země pořádně rozprodaná,rozkradená a astronomicky zadlužená.Pak se každého důchodce zeptat co on konkrétně proti uvedenému dělal.Když nic,tak mu začít vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod na holý zadek bejkovcem.Při rozsekaném zadku zlumpačelých důchodců bejkovcem,jim začne docházet,že ty lumpy,které čtyřiadvacet roků volili ,volit neměli.Když uvedení zlumpačelí důchodci pak budou mít ve zdravotnictví nárok pouze na bábu zaříkívačku a i tu si platit ze svých úspor,tak hned budou stovky miliard korun na svižné splácení starými lumpy nasekanách dluhů.Chce to stávající lumpy,kteří se zase prolhali k moci a tuto zemi nadále zadlužují vykopat od koryt a odporazit,za vlastizradu.Nahradit tvrdou levicí mladé generace.Ta bude na staré lumpy tak krutá,že tito budou masově chválit nebožtíka Hitlera,jaký,že to byl,podle nich,velký humanista,oproti mladé generaci.Mladá generace se se starými lumpy,za to,že jíbudou předávat rozkradenou,rozprodanou a astronomickz zadluženou zemi,mazlit nebude.Ta jim zajistí takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Hlavně když takto svojí tvedou rukou,zachrání stávající životní prostor pro sebe a další generace.A nedojde takto k odsunu Čechů,v dobytčícjh vagonech,do Izrarele k odporažení Araby.Aby si pak Česko rozparcelovali naši věřitelé.Tedy Němci a Židé.
  • V zájmu Čechů je udělat krutou revoluci.Pak ,na katovských mučírnách,odporážet všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a tuto zemi rozprodal a rozkrad.Navíc znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
    • Je to sice tvrdě napsáno, ale taková je realita a pokud s tímto svinstvem v republice nikdo nic neudělá, bude tu ještě větší svinstvo. Jak je možné, že ti nejbohatší Češi získali během pár let takový majetek !? Jak je možné, že v dnešní těžké době se jejich bohatství dále zvětšuje ?
      A jak je možné, že prachy jsou nade vše ? Asi není něco v pořádku ! Líbivé řeči a usmáté tváře grázlů a polických grázlů se nám dále budou smát, pokud to lidé nevezmou do svých rukou a nevyjdou do ulic. Ideální by bylo několik Šakalů a třeba se poučit z Pražské defenestrace !!
    • Už se konečně vrať s těmi primitivismy do hrobu, nebo si založ nějakou tu katovskou mučírnu s.r.o. (s rozumem omezeným).
      • Jestli ti nevadí že tě celý tvůj život okrádají a utrácí tvé peníze.
        Tak se tu raději neozívej ostatním to třeba vadí a chtějí spravedlnost.
      • Rozhodně je třeba,v zájmu slušných lidí dostatek katovských mučíren zprovoznit a ty osadit co nejkrutějšími katy.Ekonomicky nejefektivnější je znáronit katolické církvi všechny fary.protože bez kněžského oblbování se národ obejde.Z menších far udělat ubytování pro bezdomovce.Z větších far pak katovské mučírny,kde by po jejich zprovoznění,makali katovští mistři ,v trojsměnném provozu.Lumpů,kteří mají podíl na zbídačení Česka je hodně.Takže bude třeba,aby pak katovští mistři makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.Chce to na katovských mučírnách tak tvrdou ruku mladé generace,že staří lumpové ,kteří Česko zbídačili,pak budou masově velebit nebožtíka Hitlera.Jaký,že to byl podle nich,oproti mladé generaci,velký humanista.Mladá generace se se starými lumpy za to,že jí budou předávat,rozprodanou,rozkradenou a astronomicky zadluženou zemi,na mučidlech,mazlit nebude.Tak astronomicky zadlužení země,jako je Česko si nebude moci ve vězení dovolit dlouhodobě živit lumpy.To by tento stát zruinovalo.Naše záchrana je jedině v dostatečném množství krutých katů,kteří umí pořádně máknout.
  • Tak to prý Havel nechtěl, a sám prolamoval Benešovy dekrety v honbě za majetkem!!
  • Tady by mel Chocholousek urodu ! Tolik psychopatu nemelo ani Hitlerovo Nemecko !
    Proc jsou cesi tak brutalni a vse resi tak primitivne ? Mozna ze resi svoji dusevni menecenost
    v anonymnich perversnostech !
    • Tak tu sám přestaň blejt a honit a mazej koupit Němcový kytku, ty IQ-áku *12* ! *6*
  • všimněte si jak média pořád straší jsme na dně,ne teprve těď jsem na dně,dlouho budem,a už jsme pod dnem a pořád dokola,krmijou nás aby jsme tomu uvěřili a byli apatičtí,vždy se dá něco dělat a ne jen to mrskat na občanech,když to nejde takto,půjde to jinak,jednoduchý počty,nikdy politici nezačli šetřit u sebe,darmožrouti Kocáb a jiní příživníci,nákupy zbraní atd. na co? jděte všech 200 mamrdů doprdele.........štastné a veselé
  • najednou se to rojí odborníkama,kteří veřejně hlásají něco,co tu řádí 24let a všichni to víme,opravdu postřeh nebo převlíkání kabátů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit