Přejít na výpis diskuzí
Odborník: Zeman dělá přesně to, čeho se jeho kritici báli
12.6.2013 | red
118 příspěvků
-
Nikdy bych Zemanovi nemohla dát svůj hlas! Chová se nemožně, je starý a nemocný, navíc silný kuřák a konzument alkoholu. Všechno se na něm podepisuje. Má štěstí, že je inteligentní a vzdělaný, protože jinak by svůj stav nezvládl. Škoda,že občani jsou tupci,mohli zvolit čerstvý vzduch, mladého a dynamického politika. Proto tu budeme věčně žít jako idioti. Kdoví jaká pohroma přijde ještě po Zemanovi. *16*
-
-
přijde dalši komunista Heleno *3*
-
Pro ty, kdo měli potřebu vidět na Hradě
nástupce katolické habsburské šlechty (nad čímž by se Masaryk v hrobě obracel): Podporovatel církevních restitucí, radaru v Brdech, zvýšení DPH, důchodové reformy, zastánce zavedení školného, uznání mafiánského státu Kosovo, zastánce Izraele (jediná země v Evropě!), účast na pohřbu Otty von Habsburka, lenost na ministerstvu zahraničí (kromě rušení zahraničních ambasád (výběr daný ovšem nikoli našimi zájmy, nýbrž americkými, viz Venezuela), neustálé spaní při jakékoli příležitosti, fatální neznalost češtiny a blekotání, našlo by se toho mnohem více! Odpůrce Benešových dekretů ! ! -
Já jsem tam mladého schopného opravdu nenašel.
-
*12* elena
-
Můj hlas dostal a nelituji. Jsem v jeho věku a ač jsem se s ním i přel, nelze mu upřít přísnou logiku uvažování. A proto jeho volbu vnímám ( a dokonce předpokládám že i on) jako "záskok" na období než se veřejnost vzpamatuje z 20 let účelově budovaného marasmu.Vy všichni mladší - zkuste se zamyslet! OPravdu se domníváte, že by ve svém věku zhloupl natolik, aby se na něj vzpomínalo jako na zaprodance? Slýchával jsem ho mluvit o brázdách které za sebou politici nechávají... Že by tu svou vědomě vyoral křivou, prostě nevěřím.
-
-
No jistě, že ji vyorá křivou, prootže pro něj bude rovná.
A navíc - notoričtí alkoholici jsou otroky své závislosti, proto nejsou schopni jednat vědomě a podle racionálního úsudku. Nadměrným chlastem chátrá tělo i mozek. -
-
To myslíš toho do nebe vychvalovaného Vencu, tak to jo, ten byl borec, vypil za tři a šel stále dopředu, to tak hned každý nesvedl, jo byl fakt dobrej!!
-
-
-
Já jsem volil Dinsbíra, když vypadl, mohl jsem se rozhodnout mezi Zemanem a Trautenbergem, i když nerad, volil jsem člověka který umí mluvit Česky.
-
-
Já to měl podobně ale protože jsem navíc vsadil 3 tisíce na Miloše, (při kurzu 2,3), dával jsem mu ten hlas rád a s potěšením.
-
-
Mladého a dynamického koho?
Kdo že tam byl jako další?
Kníže - 75 let
Fisher - bezcharakterní
Dále: Bobo, Avatar, a už ani nevím...
Žádného mladého dynamického tam ale nevidím.
Snad "mladého" Dientsbiera... to leda... -
-
No vidíte, přeci jste si vzpomněl.... Socany nemusím, ale raději mladého Dienstbira, než tady toho výpitka, který nejedenprůser a ostudu ještě udělá.... Vy a vám podobní se tomu možná budou smát a připadat jim to "lidové"... "tatíček náš,ochránce" ten nám pomůže....ale jsem zvědav tak v čem a komu ? Za pět let až budete bilancovat,tak zjistíte,že to bylo jedno velké
ZERO, neboli NULA....,jen tlachy,tlachy a tlachy *1* *1* *1*
-
-
Milá Heleno, asi jsem opravdu tupec, když nechápu, že by Schwarzengerg pro mne představolal čerstvý vítr, mladého a dynamického politika. Inteligence se naučit nedá, bohužel, proto nezoufejte a mezi tupci se lehce ztratíte.
-
-
Tupci jsme přeci my, většina co zvolila Miloše Zemana, který nám dělá radost. Je to pořád lepší než patřit k netupým myslitelům, co se užírají a nedovedou se vyrovnat s prohrou. A to i přesto, že jim při ostrosti jejich myšlení nikdy nedojde, jaká by to byla i pro ně a pro většinu Čechů darda, kdyby se na hrad dostal kníže co má k lidu blíže.
-
-
několik vašich předřečníků správně uvedlo, že o knížeti nebyla v tomto příspěvku vůbec řeč. Bystřejší to dokonce pochopili rovnou. Tak proč sem zase taháte knížete? Není to spíš tak, že nějaký komplex řešíte vy? Anebo jste tupec na kvadrát?
-
-
Je to stále lepší než být nechápající rypouš sloní. Takže pro méně chápavé ještě jednou a polopatě. Helena píše: Nikdy bych Zemanovi nemohla dát svůj hlas! Nepíše, nikdy bych nemohla dát noblesnímu, senilnímu, dřímajícímu lesnickému polovzdělanci svůj hlas. Ergo-kladívko, jsou-li dva kandidáti a jeden z nich nikdy nemůže dostat hlasy, vyhrává ten co je někdy dostat může.
-
-
Helena píše: Škoda,že občani jsou tupci,mohli zvolit čerstvý vzduch, mladého a dynamického politika.
Z toho normálnímu člověku musí bát jasné, že myslela některé kandidáty z 1. kola.
-
-
-
-
Ale ona se o "knížeti" nezmínila.
Takže ano,tupec opravdu jste. -
-
A jéje, zase další s ostrým myšlením. Ona se sice o knížeti nezmínila, nicméně nikdo jiný než kníže, nebo Zeman, ve finále se na hrad dostat nemohl. Jó to jsou ty souvislosti co nám při ostrém vidění jaksi unikají.
-
-
Ale božínku.Řeč není o finále,alébržto o "čerstvém větru"!
Lze to pochopit ty můj čiperko?
-
-
-
Vážený pane,nebo paní, tupec asi jste, neboť pokud si vzpomenete na volbu presidenta, tak jistě tam najdete mladší kandidáty, než prostatika Karla.... *1* A zcela určitě by přinesli ten svěží vítr na hrad. A co se týče inteligence,tak troubové,nebo takoví tupci,jako jste asi vy, to určitě také nebyli.... Ať byli zprava,nebo i z leva.... *1*
-
-
Svatá pravda, paní Heleno.... v tomto státě je víc tupanů,než můžeme vůbec domyslet, potom to tady také tak, podle toho vypadá..... *9*
-
-
Zeman je bezskrupulozní člověk. To dokázal jak v politice (např. oposmlouvou), tak v soukromém životě. Útěchou je mi jeho věk a příchylnost k etanolu - v tom vidím naději.
-
V civilizované zemi platí právo, v daném případě Ústava. Ovšem stádo tupců si zvolilo vůdce, aby za něj vyřešil všechny problémy a hlavně ho zavedl na šťavnaté pastviny, kde se budou moci bez námahy pást.
Pokud si Zeman bude Ústavou vytíral p... tak by mohl být zbaven funkce. -
-
Snad mu dřív odejdou játra.
-
-
To se mi snad jen zdá. To snad nemyslíte vážně *16* *16* *16*
-
-
-
Odborník: Zeman dělá přesně to, čeho se jeho kritici báli. Dělá prostě přesně to, proč jsme jej zvolili za presidenta.
-
A dobře dělá. Já mu fandím ..... *1*
-
-
Já mu fandím taky.
-
-
Fandit mu můžou akorát takové trumpety,jako vy dva.... Opilci,kaškárkovi,sebestřednému egoistovi,který dovede urážet a zesměšňovat na potkání, to je přesně to divadýlko,které se takové vygumované lůze líbí....jasně,to je váš člověk. Podstata věci, vám však uniká.... *1*
-
-
Vy musíte být hodně zlý člověk,zamyslete se nad sebou.
-
-
-