Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když tomu Zemanovi tak pěkně mejete zadní část těla tak bych si rád nechal vysvětlit v čem byl lepší Venca Klaus.Děkuji.
    • Že byl lepší V.K. zde nikdo ani nenaznačil,vašnosto!
  • Miloš Zeman je borec i v roli prezidenta. A čím lepší borec, tím více nenávistí, nactiutrhání, nadávek a jiných ubohostí, od zakomplexovaných nýmandů. Nás, voliče Miloše Zemana, to ale nemusí nijak rušit nýbrž naopak. Povzbudí to a utvrdí v přesvědčení o dobré volbě. Blahopřejme si a s radostí očekávejme dny příští, s příštími chvályhodnými počiny našeho pana prezidenta. Těšme se i na to, jak jeho oponenti budou opět a znovu zalykat se a pukat bezmocným vztekem.
  • Trautenberg by na hrad dones čerstvé větry jedině po hrachové polévce!! *3* *3* *3* *3* *12*
    • po hrachovce by ty větry moc čerstvé nebyli,ale zcela jistě by byli o dost svěžejší,nežli dech p.Zemana *3* ,nedej bože,aby se ještě zul *8*
    • Došlo mě to sice vzápětí a hned rozesmálo. Dobrý!
    • Tak jak řekl Pepek Vysakoč " Kníže pán je vůl". *2*
  • Zeman je náš president a hlava státu, díky Bohu za to ,. *14* *14* *14* *14*
    • *11* *11* *11* ,právě,stal se prezidentem *11* *11* *11*
  • V civilizované zemi platí právo, v daném případě Ústava. Ovšem stádo tupců si zvolilo vůdce, aby za něj vyřešil všechny problémy a hlavně ho zavedl na šťavnaté pastviny, kde se budou moci bez námahy pást.

Pokud si Zeman bude Ústavou vytíral p... tak by mohl být zbaven funkce.
    • Snad mu dřív odejdou játra.
      • To se mi snad jen zdá. To snad nemyslíte vážně *16* *16* *16*
  • Je to zlé když někým lomcuje takový bezmocný vztek až se s toho potento, že? *3* *3* *14*
  • Co je to za bláboly.... Bejt tam Kníže tak každou chvilkou očekávám státní pohřeb. Viděl jsem ho naživo. Ten chlap se sotva belhá, div že si neslintá na límec. Nic proti stáří, ale jestli on měl bejt ten "Čerstvější duch na hradě". Tak já jsem Anglická Královna.

A pro všechny Blbce, kteří neustále mají spojeného Zemana s komunismem a komunismus s Ruskem.... Jste idioti. Naprostý, totální, bezkonkurenční, retardovaný, idioti s přehřátym mozkem, co vám vyklouzl mimo realitu a za plácání těhle narušenejch hovadinek by vám dozorci měly zavést večerku.

Kdybych měl vyjmenovat nejmenší problém tohohle státu, na kterém vůbec nezáleží tak by to byl komunismus. To je pasé, to už se nevrátí a co že někdo byl ve straně? Kurva, kdybych já měl vstoupit do strany aby moje děcko mohlo jít studovat. Nemusel bych se ani rozhodovat prostě bych to udělal. Lidi se přizpůsobujou zlejm časům. To je ale neřadí do stejný kategorie jako padouchy. Teď už jsou tu nové zlé časy, nový padouši a ty staré zlé časy se už nevrátí.
  • Otázka nezní čím byl lepší Klaus, ale čím byl lepší Havel. Ale havně oč by asi byl svižnější Hajaja.
    • Havel nebyl lepší ničím. Nic neuměl, ničemu nerozuměl a naši zemi zaprodal. Klaus naši zemi rozprodal.
      • Havel byl SYMBOL naší země. Sám jsem zažíval v zahraničí, jak lidé s uznáním vyslovovali jeho jméno v kontextu vyjadřovali názor, jaká to musí být nádherná země když má takového presidenta. Pak ovšem přešel Klaus, který dělal ostudu svýma kecama a nakonec krádeží pera. A Zeman v tom pokračuje svýma virózama.
        • Havel byl opilec ,lhář a vrah ! Zaprodal naši zemi západu ,proto ho tak chválili !
  • A dobře dělá. Já mu fandím ..... *1*
    • Já mu fandím taky.
      • Fandit mu můžou akorát takové trumpety,jako vy dva.... Opilci,kaškárkovi,sebestřednému egoistovi,který dovede urážet a zesměšňovat na potkání, to je přesně to divadýlko,které se takové vygumované lůze líbí....jasně,to je váš člověk. Podstata věci, vám však uniká.... *1*
        • Vy musíte být hodně zlý člověk,zamyslete se nad sebou.
  • Zemanovi oponenti už mají pos..né trencle vztekem! Ha Ha Ha. *3* *3*
    • Doporučuji jim pampers, ty se nemusí prát!! *3* *3* *3* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit