Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tom obrázku zdraví ovce a říká, že koblihy budou.
    • vanhorne
      "zdraví ovce a říká, že koblihy budou"
      Ovce ktera sezere koblihu dostane motolici.☺
    • ... omyl, směje se póvlu s tebou v čele, hňupe :)))
      • ... hlasující deement pilně hlídkuje, takovou tupost jsem nikdy nezažil, díky za ty dary, blbe :)))
  • Slovo o panu ing. Andreji Babišovi - viz text pana ministra obrany Stropnického:
    1. Od roku 1918 je Andrej Babiš prvním politikem v historii země, který vykonává funkci pro stát – tedy i pro nás, zcela zdarma! Celý ministerský plat je automaticky odesílá na charitu.
    2. Od roku 1989 je prvním ministrem financí, co sestavil vyrovnaný rozpočet a ten ještě skončil s přebytkem.
    3. Všechny jeho firmy působící na území ČR, mají sídlo v ČR a zde platí daně. Za cca 20 let působení svých firem odvedl do státní pokladny daně v řádu miliard Kč.
    4. Jako fyzická osoba, odvedl a odvádí do státní pokladny daně z příjmu v řádu stovek miliónů Kč.
    5. Zaměstnává cca 35 000 lidí – s jejich rodinnými příslušníky živí cca 100 000 lidí.
    6. Soudruh Sobotka odvolává z funkce nejlepšího ministra financí pro „vícečetná podezření z daňových úniků“ aniž by dodal na stůl jeden jediný důkaz v paragrafovém znění, dosvědčující skutečnost, že se tak Ing. Babiš dopustil trestného činu. Rovněž tak nikdo z jeho nohdsledů = pomlouvačů nepoložil na stůl jediný konkrétní důkaz v jakékoli kauze, ve které ho obviňují. Usnesení sněmovny je tedy naprosto ostudné a neodůvodnitelné.
    7. Soudruzi Sobotka a Kalousek, v době kdy vykonávali za tučný plat funkci ministra financí, zadlužili tuto zemi o cca 900 miliard. Soudruh Sobotka ještě navíc prodal OKD Bakalovi za 4 miliardy a ten následně vytěžil z OKD 114 miliard. Ten jim pak OKD hodil zpět na hlavu a opět Sobotka nařídil vládním usnesením Babišovi, aby do OKD nalil dalších 700 miliónů. Tak tomu říkám správa majetku v rámci řádného hospodáře (á la ČSSD). Takový obchod může podepsat jedině debil, případně ministr, řádně podplacený. Místo toho, aby Sobotka seděl v base za velezradu či zpronevěru, neboť způsobil tomuto státu mnohamiliardovou škodu – je premiérem!
    8. Obdivuji miliardáře Babiše, že do té stupidní koalice vůbec šel. On nás, ani tuto republiku, ke svému životu nepotřebuje! Všichni ti pitomci, co se včera objevili na náměstí některých našich měst, včetně poslanců i senátorů, nesahají Ing. Babišovi ani po kotníky! Neuvědomují si, že pan Ing. Babiš klidně může nejen odejít z politiky, ale také může převést všechny své firmy do daňových rájů – tudíž nebude zde platit žádné daně. Sám se může odstěhovat třeba do Švýcarska jako Bakala a vykašlat se na tento Bordelstán,co se neoprávněně nazývá jménem „Česká republika“.
  • 1. Od roku 1918 je prvním politikem v historii naší země, který vykonává funkci pro stát – tedy i pro nás, zcela zdarma !!!! Celý jeho ministerský plat je automaticky odesílán na charitu.2. Od roku 1989 je prvním ministrem financí, který sestavil vyrovnaný rozpočet a ještě skončil s přebytkem.3. Všechny jeho firmy působící na území ČR, mají sídlo v ČR. Tedy zde platí daně.Za cca 20 let působení jeho firem, odvedl do státní pokladny daně v řádu miliard.4 Jako fyzická osoba, odvedl do státní pokladny daně z příjmu v řádu stovek miliónů.5. Zaměstnává cca 35 000 lidí – tedy s jejich rodinnými příslušníky živí cca 100 000 lidí.6. Soudruh Sobotka odvolává z funkce nejlepšího ministra financí pro „vícečetná podezření z daňových úniků“ aniž by dodal na stůl jediný důkaz v paragrafovém znění, dosvědčujíc skutečnost, že se tak Ing. Babiš dopustil trestného činu.
    Rovněž tak nikdo z těch pomlouvačů nepoložil na stůl jediný konkrétní důkaz v ostatních kauzách, ze kterých ho obviňují. Včerejší usnesení sněmovny je naprosto ostudné na neodůvodnitelné.
    7. Soudruzi Sobotka a Kalousek, v době kdy vykonávali za tučný plat funkci ministra financí, zadlužili tuto zemi o cca 900 miliard. Soudruh Sobotka ještě navíc prodal OKD Bakalovi za 4 miliardy a ten následně vytěžil z OKD 114 miliard.
    Pak jim OKD hodil zpět na hlavu a opět Sobotka nařídil vládním usnesením Babišovi, aby do OKD nalil dalších 700 miliónů. Tak tomu říkám správa majetku v rámci řádného hospodáře alá ČSSD.

    Takový obchod může podepsat jedině debil, nebo podplacený ministr.
    Vyberte si: Místo toho, aby Sobotka seděl v base za velezradu, neboť způsobil tomuto státu mnohamiliardovou škodu – je premiér !!!
    8. Obdivuji miliardáře Babiše, že do toho vůbec šel. Vždyť on nás, ani tuto republiku ke svému životu nepotřebuje !!!! Všichni ti pitomci, co se včera objevili na náměstí některých našich měst, poslanci i senátoři, nesahají Ing. Babišovi ani po kotníky !!!! Neuvědomují si, že Ing. Babiš klidně může nejen odejít z politiky, ale také může převést všechny své firmy do daňových rájů – tudíž nebude zde platit daně a sám se může odstěhovat třeba do Švýcarska jako Bakala a vykašlat se na tento bordel jménem „ Česká republika“.
    • Moc dlouhý.......... .................. .................... ........ ..... .........
    • Cituji: 3. Všechny jeho firmy působící na území ČR, mají sídlo v ČR

      O panu Andreji Babišovi toho moc nevíte, jinak byste nepsal o tom, že všechny jeho firmy působí na území ČR.

      Chemičku SKW Piesteritz ve Wittenbergu koupil Andrej Babiš v roce 2002 společně se švýcarskou firmou Ameropa. O čtyři roky později se bratislavský rodák stal v podniku, který je největším německým výrobcem umělých hnojiv, stoprocentním vlastníkem.
      ◼ Firmu, již od společnosti Degussa získal za 80 milionů eur, později sám ocenil na devítinásobek. Obrat společnosti vzrostl za deset let od vstupu Agrofertu z 280 milionů na 707 milionů eur, poté firma čísla přestala zveřejňovat. Český miliardář skoupil pozemky i v okolí chemičky a na celkové ploše 220 hektarů vytvořil první agrochemickou zónu v Německu.
      ◼ V roce 2011 si Babiš pořídil "dceru" Agrofert Deutschland se sídlem v saské Bischofswerdě, přes kterou vstoupil na německý trh s obilím a začal kupovat pozemky a sklady. O dva roky později pak Agrofert ovládl největšího německého výrobce pečiva, koncern Lieken se zhruba 800milionovým obratem.
      ◼ Následně český majitel ohlásil zavření šesti z dvanácti továren Liekenu a vybudování jedné z největších velkopekáren v Evropě ve Wittenbergu. Sídlo německého Agrofertu se má brzy přestěhovat do Wittenbergu. Německé město Wittenberg: Tady je Babišovo. Do podnikání tu politik dá miliardu eur
      • Co je na tom v rámci dnešní EU divného? Je volný pohyb osob, pracovních sil, kapitálu. Nebo to platí jen pro někoho? Či snad jsou špatně nastavené pravidla EU? Nebo je to jen závist..........
        • NOTA BENE - na zde vyjmenované podniky si půjčil finance u ČSOB a půjčku stále splácí! A splatí - na rozdíl od jiných šíbrů! Viz kauza Česká republika a nezaplacený dluh panu ing. Šťávovi za pomluvu jeho firmy Conneco a.s. Ministerstvem zdravotnictví ČR v dopise dánské firmě Novo Nordisk (která se transakce účastnila), který podepsal v dopise m.j. větu, že „JE POCHYBNOST O SOLIDNOSTI FIRMY CONNECO a.s." TATO VĚTA SE V OFICIÁLNÍM DOKUMENTU VŮBEC NEMĚLA OBJEVIT - A (jako nactiutrhání) byla PRAVÝM DŮVODEM ŽALOBY NA ČESKÝ STÁT. Takže Česko má obstaveny vládní účty u všech bank v Evropě.
    • vanhorne
      "Všechny jeho firmy působící na území ČR"
      Musi pusobit jedine na uzemi CR, kazda civilizovana zeme by s tim tvym Svatym Babisem vyrazila dvere i s futrama.Jedine v Cesku se takovym podnikavcum dari.Ani na Slovensku by neuspel.
      https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/dve-miliardy-pro-babise-na-internetu-se-objevila-analyza-firmy-imoba-32463?dop-ab-variant=&seq-no=3&source=hp

      V říjnu 2014 Imoba podle analýzy vyplatila svému jedinému akcionáři 2,03 miliardy korun. „Babiš si tak vyplatil více než dvě miliardy korun. Pokud by si je vyplatil jako přímou dividendu z Agrofertu, musel by zaplatit patnáctiprocentní daň. Tím připravil stát minimálně o 300 milionů korun," stojí v dokumentu. Z celé částky, na kterou vyšly akcie Imoby, by šlo připravit stát o daň ve výši přes 1,5 miliardy korun, dodává analýza.
      • ).(
    • tohle jsem už někde četl, ale stejně mě to opět rozesmálo.
      • ... nechápavý trotl se směje tupě pořád :)))
        • bijec pitomečků je přesný typ na diskuzi na úrovni. V každém příspěvku nadávka! A pravopis také nic moc. *1* *1* *1*
          • ... s blbečky jako ty diskutují pouze stejní blbečci, ty tragický pitomečku :)))
      • https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/babis-pouzil-kalouskuv-danovy-trik-aby-usetril-desitky-milionu-3932
    • Babišovi vydělávají výnosy z dividend přes 200.000 Kč denně. A ty danit nemusí. Pro něj je plat za ministrování almužna, kterou v klidu může věnovat.
      • ).(
  • "Já především protestuji proti tomu, aby byla matena veřejnost tím, že bude předložen státní rozpočet. Kdo to říká, tak buď mystifikuje, nebo se dopouští totální neznalosti," uvedl Kalousek. Rozpočtová pravidla podle něj jasně mluví o tom, že ministr financí do konce května předloží vládě návrh příjmů a výdajů, což může za návrh rozpočtu označit jen "totálně nekvalifikovaný člověk".
    Kalousek uvedl, že v posledních 27 letech vždy došlo od květnového návrhu do konce rozpočtového procesu k výrazným změnám. "Nevidím důvod, proč by se to letos nedělo, jde o pracovní návrh, o kterém se vedou diskuse," uvedl.
    V tomto případě musím s Kalouskem souhlasit.
    Pavel Jégl je opravdu totálně nekvalifikovaný člověk.
    *14* *14*
  • tento članek mohl napsat jenom človek s chorym mozkem.srovnavat nesrovnatelny.chran nas buh před takhle hloupim človekem.
  • Podívejte se na video, uvidíte co nám ČT zamlčela...Kdo vedle Zemana také přijel do Číny na jednání o Hedvábné stezce?

    A pochopíte, proč Zeman svou cestu do Číny jen kvůli chaotikovi Sobotkovi nemohl odložit?

    Podívejte se a budete asi dost překvapeni, kdo všechno tam do Číny společně se Zemanem přijel.

    Tvrdili nám ve zpravodajství ČT (i v dalších sdělovacích prostředcích), že tam byl jen Zeman, jediný neposlušný politik Evropy?

    Ne, že bych mu moc fandil, ale proč je tu ta slabomyslná kampaň proti Číně a cenzůra? Komu vlastně slouží? Udělejte si názor sami !
    http://www.cum.sk/v/xGTH/a-kdo-tedy-priletel-do-ciny-na-forum-o-hodvabne-stezce
  • S dluhy ANO - bude líp *14*
  • Tento pan sem píšící Babiše nemá rád.... Loni měl rozpočet -70 a skončil +60.
    Letos se uvidí, rozpočet plánovaný v mínusu neznamená že nemůže být v plusu na konci roku.
  • Jégl je náš kůň píše to dobře, ale lidi jsou hajzlové a nechtějí se od nás nechat napálit a asi budou volit Andreje Babiše vypadá to na konec prolhaných politiků. Jestli Andrej Bababiš vyhraje volby a zruší super hrubou mzdu, tak to bude konec top09 i ods *6*
    • Mnoho lidí je líných myslet a samostatně jednat. A dávají přednost tomu, když jim někdo řekne co mají dělat a postará se o ně. A když jim k tomu ještě dá koblihu nebo řekne pár bonmotů tak začnou spokojeně bekat a jdou za ním. *2*
      • ... o koblihách blije pouze dementní blbeček jako ty, trosko :)))
  • Svět podle Asociace Neofašistických Ober zm"er"dů - dobrý důchodce- žádný důchodce,dobrý dělník - pracující za žrádlo a dobrý podnikatel - žádný podnikatel a k tomu pár pohunků z asociace a jeden nejbohatší zm"er"d bureš ,tak co národe už víš kam tě přivandrovalec bureš vede,řídit stát jako svojí firmu a schrábnout všechny prachy.Tak volte kobliháři.Toho vyhnali i ze Slovenska tak si z něj uděláme premiéra a třeba prasedenta č.2.
    • A máte na "Bureše" nějaký důkaz? Pokud vím, soud v rámci spolupráce s STB rozhodl jinak. ČSSD vám něco nakuká a vy jako papoušek to prezentujete dál, abyste se nad tím vůbec zamyslel. Musím říct, že o voličích ČSSD a jiných, kteří mají na svědomí celkový státní dluh si myslím svoje. Babiš sestaví rozpočet se schodkem 50miliard a antibabišovci nadávají. A to, že ostatní tady zanechali celkem přes bilion dluhu vám nevadí a ještě je chcete znovu volit? Nechápu vaše přemýšlení. Na Babiše budete nadávat ať je rozpočet v + nebo v -. Babiš ať udělá cokoliv, stejně si zase někdo (zkorumpovaná skupina Júliuse Šumana) něco vymyslí, sestříhá to a bude špinit Babišovo jméno. Naštěstí je tady stále početná skupina rozumných lidí, kteří nezapomínají a nenechají se ovlivnit nepodloženými informacemi, které mají jediný cíl - dostat Babiše z politiky, aby si banda ČSSD, ODS, TOP09 tady mohli zase toho medvěda porcovat do vlastních kapes. Nechápu, jak se můžou po tom všem voliči vracet zpět k ODS. Já stojím za Babišem a přeji mu co největší úspěch ve volbách. Nikdo lepší tady není! Pokud bude, třeba ho příště budu volit.
      • vanhorne
        "soud v rámci spolupráce s STB rozhodl jinak"
        Cesky soud rozhodl na zaklade svedectvi dvou dustojniku STB a jeho kamaradicku, kteri popreli, ze by si koblihar privydelaval brigadami u firmy STB.S tim ovsem slovensky soud nesouhlasil.Nejak ti jeho krajane nemaji ufnukaneho Svateho Utrinosa v lasce.
        • ... nauč se psát, vidláku :)))
        • Tebe debiilku musí všichni milovat,mentální retardi jsou obecně hýčkáni,je mi tě také líto hlupáčku,v Opavě je pro takové jako ty skvělý pavilon.
      • ... neřeš to zde, čéče, Babiš si poradí sám a póvl zde je (čest výjimkám) jen tlupa asociálů :)))
    • Asociace Neofašistických Oberzm.dů, to je výstižné vyjádření pro Basmea, to si musím pamatovat. *1*
      • ... holt nejsi jediný deement na netu, balíku :)))
    • ... jsi dokonalá pííííííča, ty mrtví důchodče :))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit