-
Opět jako vždycky.Diskuze puberťáku, která nemá ani patu ani hlavu.
-
-
... jako vzdy ji ty nectes, moulo :)))
-
-
... jsem přesvědčen, že Karolína o žádné tragédii neví :)))
-
Jestli to ale nebude spis tak, ze mila piiic ted potajmu leze do zadniho otvoru uz nekomu zcela jinemu a pripravuje si pudu pro prebehlictvi do jine strany, aby naaahodou nebyla skodna. To by ani nebyla ona, kdyby se aspon nepokusila. Na to, aby se stahla, ma prilis hrosi kuzi, kaceni zaludek a neprekonatelnou touhu po korytku. *1*
-
-
Taky mne to napadlo, ale ona nesežene partaj, která by ji chtěla. Taková partaj by se jenom před volbami zkompromitovala a Karolina by jim ubrala voliče, a pak, kdo z té strany by se vzdal mandátu kvůli takové pitomé káče...aby ona hrabala a on šel po žebrotě, to by byl ale pitomec...
-
... pises jako typicky zakomplexovany chudy trouba s malym curakem :)))
-
-
Ale vytah bys mu mizu *6* *12* *10*
-
-
-
KDO VYSOKO LÉTÁ, NÍZKO PADÁ. kdyby neudělala kotrmelec a nemyslela si jak je chytrá, možná by se při volbách do sněmovny dostala. takhle o ni nezakopn e ..... vždyť je to pitomost na ultimo ,domnívat se že 70ti člená partaj bude držet někoho věčně v šachu.
Myslím, že veverky se do parlamentu diostanou... tedy pokud nezačnou blbnout dle jejího vzoru...... -
-
... moc ctes bulvar a zdejsi kydy, nudle :)))
-
-
Tu kočku zbožňuji. *14*
-
-
Tak si jdi hrát s ptáčkem a neopruzuj tu Zemanův lokaji a zloději nicků! *2* *2* *2* *2*
-
-
S ptáčkem jsem si hrál včera.
-
-
Tak si jdi hrát s ptáčkem a neopruzuj tu Zemanův lokaji a zloději nicků! *2* *2* *2* *2*
-
Já taky. Je to přesně můj typ.
-
-
... cau jmenovce, dodelej to uz tady i za me :)))
-
-
-
Madam si myslela, že si obšlápne Nečase a spol. Jenže ti za velkého řevu a kopání padají, doufám, že až někam.....
Myslím, že začíná hrát habaďůru na své okolí. Té paní to však vrátí za všechny ty komplikace. Ale tak jednoduché to nebude neboť ona na ně něco ví.
To je sranda, když se lumpové začnou hádat o stále menší a menší lup. -
Tragédie je to, co udělala pro tento stát. Ona sama by měla skončit na popravišti s dalšími pravičáky jako je Benda, Nečas, Kalousek, Němcová a mnozí jiní.
-
Člověk je silný, jde-li za svou silnou vizí. Peake ani nemohla být silná, když svoji vizi neměla, anebo ji po kouskách rozprodávala za možnost účastnit se vlády za každou cenu. Původní Věci veřejné měly své cíle, nakonec svou úlohu částečně splnily, i když byly cíleně vládnoucí mafií vystrčeny mimo dění. Ale ona jen využila té vlny, aby pak přesedla výše! Kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti? Pořád jsem nevěděl, co si o ní myslet. Kariéristka? Nebo má nějaký problém? Zřejmě od všeho něco. Chvíli mluvila v duchu, pak zas proti duchu otevřené politiky, chvíli lezla někam Nečasovi, chvíli si zas stavěla hlavu, prostě přestal jsem jí věřit úplně. A když si projedu všechno v časové ose, byla zhmotnělým neštěstím. Teď se zřejmě už úplně vyprázdnila a zmizí navždy - pokud časem nepřeskočí na další vlnu. Nakonec, žádné překvapení, je to vlastnost prodávajících se krásných žen, že mění své koně v průběhu závodu podle situace. Ono těm ženám prostě nic jiného nezbývá, když chtějí být za každou cenu na čele.
-
-
... jsi naprosto mimo, jako vždy :)))
-
-
Klidně si prď a nepleť se do diskuze dospělým!!!
-
-
... cha cha, máš docela humor, chlapečku :)))
-
-
-
Ale něco podstatného jsi nenapsal. Jde o curvy.
-
-
On tu pí*u ještě nikdo neodtřelil ? *16* *16* *12*
-
-
xyz Karel a já, Rudolf! Súdruhoviia"!
Máte jistě speciální školení komunistů nebo "opozičníků! Myslí se tím SPOZ!
Podle toho má vypadat Váš projev s vybranými slovy! Typické pro lidi, kteří
nevynechají příležitost pomstít se po deseti letech! Ubohé, ubohé! -
-
Na porážku s tebou ! *2* *2*
-
-
... tebe nikdo určitě neotřelí, jsi pouze do počtu :)))
-
-
pi...c skoncila jeste ani nezacala.
Patri mezi gaunery ktere zivime at jde neco delat.