Přejít na výpis diskuzí
Odpočatý Zeman chrlí nápady. Podle politologů by ale mohl trochu přibrzdit
12.5.2013 | red
90 příspěvků
-
Ahoj. Po netu se právě šíří novinka, jak si vydělat nějaké peníze. Hraju si s tím už od dubna a jsem nadšená *14* Kamarádi, kteří mi to poradili, jsou už dnes celkem vysmátí *1* Akorát je potřeba se na to podívat rychle, protože to asi brzy zkončí... Najdete to na http://www.Cervena-Cerna.cz
-
-
Chujovina, která nikdy neskončí. protože na ní kasína tloustnou, na tomto systému se dá jen prohrát. Výhra by byla možná pouze v případě, že by hráč měl neomezený finanční prostředky a v tom případě proč hrát, že? Systém, který kdysi sice vedl ke zruinování kasina si dnes kasina pojistily stropem finančních sázek, přeji příjemnou prohru *2*
-
Vykašlete se na to, jsou to kecy a podvody. Tenhle ruletový systém zdvojování sázek na 50% pravděpodobnost se v kamenných kasinech nesmí hrát, jinak jej vynesou nohama napřed !!! Říká se mu "systém Martingale" a hrával jej s úspěchem pouze král Slunce Ludvík IV., jelikož jako král slunce musel vždy vyhrát. Ale pozor: Elektronická kasina jsou řízena počítačem a vše je jenom podvod. Ne, že by nedal sem tam nějakou výhru. Je to jako na hracích automatech. Hráč si myslí, že hraje automat a zatím automat si hraje s ním a nakonec jej oškube, tedy pokud si včas nevybere případnou menší výhru. Já znám všechny systémy t.zv. "zaručených výher" na elektronické ruletě. Podstata je, že zdvojováním sázek stále na jednu barvu, nebo na sudá-lichá, či malá-velká čísla je seřízeno tak, že chvílemi hráče "zlobí", chvílemi mu "hodí výhru, tím jej nažhaví, a pak najednou ne a ne padnout správná barva, zato hráč se dostane zdvojováním sázek do geometrické řady, v níž mu rychle dojdou peníze a pak už nemá co vsadit a začne se tlouci do hlavy, jaký byl pitomec, Tyhle "kočičky" jsou jen na nalákání do hry a vysoké prezentované výhry jsou neověřitelné, tedy nejspíš vymyšlené. Ale občas někdo i vyhraje lepší peníz, je to jako hrát automaty - bezruké zloděje. Také občas to padne, jenže předtím se desetkrát více prohraje...
-