Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První dobrý prezident po roce 89 po těch dvou zlodějích!!! *14* *14* *14*
    • pro Aloise dobry ,ostatnim to nestaci
  • President je symbolem země. Tak se nedivte, že nás svět řadí někam na Balkán nebo na východ od Karpat a vidí v nás převážně bandu opilců, hospodských chvástalů, lhářů a křiváků. Zvolili jsme si "symbol" k obrazu svému.
    • ... já ne, debílku :)))
      • Ty jsi cikán ???
        • ).(
    • Nekecej pořád tak blbě !!! To jako Amíci o nás věděli všechno, ale díky nástupu Zemana to přes noc zapomněli, či co, ty blbečku ??? A ty si myslíš, Pišto, že Amíci vědí, že pocházíte z Indie ??? Pamatuji si, když sem jezdili Kubánci na práci, tak říkali: " Ti "černí Češi" ti jsou hodní, jsou líní, jako my, ale ti bílí Češi, to jsou kurvy, ti pořád na nás chtějí, abychom něco dělali. Dokonce jsem slyšel stížnost Kubánce, že : " Můj dědeček byl otrok, ale za celý živoz se nenadřel tolik, jako já u vás v Československu za týden... Vy, jste steiní, jako ti Kubánci...
  • Nejlepsi napad by byl- Zeman zajit s virouzou na leceni a do kursu pravidla chovani ,takovy barbar to urazi cely narod co si to dovolil! Nikoho nezajima zda byl tam nebo jinde,neumi se chovat . Kdyby se pocural take by to zduvodnili jako lehkou indispozici !!!A ta Burianova a Ivanka trvaji na nemoci-,naprosto souhlasime ta viroza se ho drzi cely zivot,stejne tak Kalouska a jinych naprostych ignorantu .Havel take hruza a Klaus zase jinak nemocen a tak mame od 48 roku jen luzu a odpad co,, vladne,,
    • máš pravdu, od 48 je to katastrofa...jsou to zločinecké vlády. Poslanecká sněmovna by měla být souzena, to je jasné. Zeman a Klaus jsme viděli, co předvedli. Národ nadává a vrací je zpět do hry, chytří blbci.
      • Pleteš si rok - od 89....pak je to na "+" !!!
    • Ty jsi také jen ne "bm", ale "bumbum", blbej umělec, blbej umělec....
      • pro tecku-vam se libi ta plejada co se prohani Hradem senatem atd- jak se chovaji ! Stejne nikdo nic neudela,vsichni hlasovali pro solary, i pro mnoho jinych podvodu ze kterych maji penize na znovuzvoleni.Drancuji kontinualne nas stat a Vam se to jevi jako zachrana
        Asi prodaji i ty klenoty je jim to uplne jedno -luza
        • Mě se na rozdíl od tebe nelíbí ta plejháda zlodějů a podvodníků ve vládě a ODSckých, TOPáckých LIDEMáckých posranců v parlamentu... no ona ČSSD už je šlehlá taky TOPkou, ale snad se rozdělí jako v jedenadvacátém a spolu se Zemanovci rozeženou tu chátru. Zemana jsem volil, ale ne pro nějaký obdiv, ale aby se nestal prezidentem ten dementní šišladědek...JInak mu schvaluji, že začal do toho zostra "rejpat", do té doba se dělal jeden švindl za druhým pěkně potichoučku, ty můj "broučku, taky ses asi na zlodějnách přiživoval, což ??? Přijde čas !!! Důležité je, aby to nebyl Schwarzenbegův : Es kommt der Tag !!!
        • tečka ho zřejmě volil a teď je mu trapné, že volil špatně, tak se to snaží něják obhajít. To tu dělá hodně lidí.
          • Dopručuji jít do kravína mezi voly a zařadit se . Už to tam máš rezervováno !!!
  • Žádná komise! Vytahat ráno z postelí a rovnou bez soudu postřílet!
  • Je to hrůza. Notorických alkoholiků se asi nezbavíme.
  • ... švejkové chtěli za prezidenta švejka, tak ať si jej pořádně užijí :)))
  • http://www.youtube.com/watch?v=8I8mWG6HlmU
    • http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1yLVufAfby0
  • President je podle Ústavy pouhý neodpovědný, t.j. nesvéprávný kladeč věnců. A ten současný je navíc sebestředný ochlasta, hospodský žvanil, lhář a křivák. Inu, Klausovo jednovaječné dvojče.
    • Ty jsi nesvéprávný cigoš a měl by ti být exekučně zabaven počítač !!!
    • Dosud jsi mi neodpověděl, zda je stejným IQ TYKVE, jaké máš ty , postižena celá tvoje rodina!!
      • No on ten tečka ani žádnou rodinu nemá žije jako kůl v plotě, kdo by taky mohl s takovým blbem žít? *3* *3*
  • http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky

Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování
    Zaveden dne 22. 11.1983
    Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV
    Registrační číslo: 27296
    Krycí jméno: MAN
    Příjmení (název): Zeman
    Jméno: Miloš
    Datum narození 28. 09. 1944
  • Chrli napady jak si nejlepe ozrat nevymachanou drzku. *12* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit