Přejít na výpis diskuzí
Odpočatý Zeman chrlí nápady. Podle politologů by ale mohl trochu přibrzdit
12.5.2013 | red
90 příspěvků
-
Tato komise má jen pomoci zamést stopy k odpovědným osobám,které by mohly možná odlsbit pozici pana prezidenta,po případě dokázat spoluvinu jejho přátel,nebo dokonce......!
-
Solárky nejsou problém, nic se nestalo jen nějaké miliony jdou ze státní kasy do kapes zlodějů ?!! Už vidíme jakému smetí překáží prezident Zeman.
-
-
Tak to se pleteš jedná se o desítky miliard které se rozkradly, kdyby se jednalo o pár milionů nestálo by to za řeč!!
-
-
Romská vlajka se skládá z modrého pruhu v horní polovině, zeleného pruhu v polovině dolní a z červené čakry s 16 paprsky umístěné uprostřed. Čakra, která je i na vlajce Indie, odkazuje na indický původ romského národa. Zelený a modrý pruh symbolizují život věčných poutníků po zelené zemi pod blankytnou oblohou *3* *3* *3*
-
-
Díky Vajdo.
-
-
I Hašek měl nejlepší nápady v kocovině.
-
Volil jsem ho jako menší zlo a nemám ho rád za lži,které slintal na letenské pláni v 1989.
Ale jinak si říkám,že jde a snaží se aspoň něco s tím svinčíkem udělat i když nevím nevím?
http://www.youtube.com/watch?v=01r2INhKZoc -
-
Jsem totéž, jenom oceňuji, že se alespoň on do těch kriplů pustil... Hlavně aby řadu z nich dotáhl až do tepláků. Např. "usnul" případ Parkanové, Kubice zakázal policii vyšetřovat !!! Prostě podle vlády -ukradená miliarda sem, ukradená tam, pro to hlavu nelam, hlavně že jsme ušetřili stovku na sKartách a jejich zrušení nyní bude další miliarda pro ČS, z toho půlka na úplatcích Nečasovi a Peake atd....
-
-
Zeman sice v roce 89 kecal blbě ale byl pod vlivem Havla, podle kterého se nastolí ráj, nebudou nezaměstnaní a lidé se nemusí bát ničeho, jak to dopadlo vidíme na každém kroku, zdravotnictví v troskách není na důchody armády lidí hledají práci, bezdomovců naseto, atd.
-
-
-
Jeden chrlí a druhý chrápe
-
Když to tady bude pokračovat takhle dál tak budeme muset být pod vlivem všichni abychom se s tím co se vnaší zemi děje lépe vyrovnali a ten kdo pod vlivem nebude tak ten se z toho definitivně zblázní. Potkají se dvě lehký holky z Perlové ulice brzy po ránu a jedna druhé povídá kam tak letíš po ránu? Ale ani se neptej jdu k doktorovi A s čím prosím tě? ale jdu s filckama,No neříkej já je mám dva roky a ještě mě nemarodili.
-
-
Správný přístup. Jdu se dát pod vliv....
-
-
Je blbost, že byl zvolen ! ! !
-
Kikán Pišta, tečka, má pohotovost a hned tady chrlí své blitky pod spoustou nicků, opravdu obdivuji jak může být starý člověk tak blbý, jako malé dítě, určitě je to duševní porucha a k tomu neléčená, jádro pudla je v tom že každý blázen tvrdí že je v pořádku a blázni jsou ti ostatní kolem, ti psychiatři to nemají opravdu lehké, vůbec jim nezávidím. *3*
-
Když se alkoholik probere z kocoviny, tak mívá období hyperagitace a pak na něj zase padne ta deprese, znovu se ožere a dá zas na nějakou dobu pokoj.
-
-
Tak už prasáku nechlastej!!! *2* *2*
-