Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O kvalitě spánku mě vždy perfektně informují moje chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-candywatch-crystal-3-rose-gold/ Ono když se nad tím potom člověk zamyslí a přizná si to, že jeho spánek není úplně ok a pracuje s tím, tak to není úplně špatné. 

  • Taky přikládám spánku velkou důležitost, a tak se ho snažím mít co možná nejkvalitnější. Dost lidí podceňuje hlavně matrace a já dost dlouhou dobu nebyl vyjímkou. Před rokem jsem si však objednal přes https://www.studiomatrace.cz/ novou a mnohem kvalitnější a musím říct, že na spánku to jde opravdu znát ;)

    • Tak tohle můžu potvrdi. Mám teď čerstvě velice podobnou zkušenost. Měl jsem v posteli už velice starou matraci (snad přes 12 let už) a dost neblaze se v poslední době na kvalitě mého spánku podepisovala. Už prostě nebyla tak pohodlná jako dřív. Tak jsem se ji rozhodl vyměnit za novou z https://www.matracky.cz/ a ten rozdíl je naprosto neskutečný.

  • Já potřebuju ke spaní tmu. Jak se v létě stmívá dlouho a ráno brzy rozednívá, tak mi to dělá docela problém. Sice jsme si koupili žaluzie do oken , ale ani tak doma není úplná tma a ráno se budím. Přemýšlím proto nad venkovní roletou, alespoň do ložnice, abychom tady měli kdykoliv úplnou tmu.

  • Kdo se vyzná v ušlechtilém pijáckém umění, tak ví, jak je prospěšné a hlavně velmi příjemné po bujném večerním popíjení si dát kvalitní šláftruňk, k tomu něco málo zobnout a odebrat se na kutě. Člověk pak spí jako mimino. Člověk trpící nespavostí a samozřejmě i zdraví lidé by si měli uvědomit, že každý den bez alkoholu je dnem jalovým, promarněným.
    • milacekpublika

      Ježiš tak tohle je dokonalý. :-D Jak to říká jeden známý. Je to náročný koníček, ale krásný. :) Nicméně na to spaní bych stejně doporučil venkovní žaluzie. Blíží se nám letní dny a obzvlášť po příchodu v ranních hodinách oceníte dostatečně intenzivní přítmí. A pak samozřejmě nic nebrání prospěšnému klidu na lůžku. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit