Přejít na výpis diskuzí
ODS jde ke dnu, TOP 09 z toho těží, shodují se politologové
28.4.2012 | Michal Polák
64 příspěvků
-
Antiparoubek je člověk, který musí na sebe neustále upozorňovat, nebo poutat pozornost žvásty, nehodícími se nikam, leda do hospody podřadné třídy k idiotům jako je on sám. Soudě podle jeho napadání diskutujících asi v životě moc nedokázal. Nejlepší bude nereagovat na jeho žvásty a ignorovat jej.
-
-
Je to cigoš.
-
... to ale tupci jako ty nedokážou, a právě tyto potírám, tebe na předním místě, chudáku
-
-
Co mi to tiscali děláte, já jsem chtěl jít na večeři a vy sem fouknete takovou fotku, S prázdným žaludkem se blbě bleje
-
-
Ty snad chodíš na večeři mezi lidi, blbečku? Chudáci..............
-
-
Antiparoubku jak dlouho tu budeš smrdět ,ty tvoje keci už známe napiš také něco rozumného.
-
-
... ja mám ale kecy, nudle :)))
-
-
Měl bys jít k PSYCHIATROVI, blbe.
-
To musí být docela schíza, dát si body sám, pomalu rychleji než je "duchaplný" příspěvek napsán.
-
-
... byl jsi, jsi a zůstaneš pííííííííča, na tebe nikdo v tomto nemá
-
Ten "antiparoubek" Ti nestoji za odpoved.Je to blb s minusovym IQ.
Precti si jeho prispevky cca tyden zpatky,a das mi za pravdu.
Pouze jednoducha veta,a urazka pisatele.Ale aby tam bylo jakekoli + jsem nenasel.
Inu i taci lide jsou mezi nami....... *12*
-
-
-
Stejným způsobem (na lačno) sis minule vyblil mozek, že?
-
-
když už jde ODS ke dnu, tak by bylo dobrý jim dát na nohy závaží aby nemohli zase vyplavat nahoru... *16* *16*
-
Je to tak, pan ministr Kalousek je holt větší osobnost než pan premiér Nečas.
-
Tak on má rád jeho ženu a děti ? Já myslím že v tom případě dělal Kalouskovi děti on,no protože pan takyministr přeci nemá vůbec čas a dře jako kůň,nebo jako osel ?
-
-
Nyní vidí i slepý, kdo zde pochází z nádražní hospody :))))))))))))
-
-
Už aby tato mafiánská strana skončila. A nEČAS ŠEL K ČERTU.
-
Je to úplně jedno jestli ODS nebo TOPka. Pokud člověk sdílí jejich morální hodnoty.
ODS jde ke dnu, Kalousek a starostové z toho těží, kdo jim věří, ať je volí. Buď ustrašehého svazáka nebo dominantního farizeje, každému jde přece o blaho národa, ne ? -
Ze stávající situace nejvíce těží bezdomovci v Třeboni.Ti dostali výborný podnikatelský záměr.A tak začali vybírat na funus pravice.To jim tolik sype,že prý se tak dobře neměli,ani za komunistů.
-
Ale tohle bylo jasné před volbami - proto museli ODS rozdělit a jen 2.část (platforma jako VV), přejmenovat na TOP09, ale prevíti jsou to pořád jedni a ti samí .... *16*
-
Je třeba bojovat proti pravici kde se dá, tito lotři dostali stát tam kde dnes je, na holičkách.