Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po sarajevském atentátu byla ODS u dna a dostala se z toho.
    • ted už toho je tolho dost takže nevyplavou . to doufám
    • Jak jsi na tom ty?
      • Antiparoubek je největší blbec, soudím dle jeho disluzních příspěvků, které jsou velmi stupidní.
        • Větší než ty? To snad ne :))))))))))))
  • Tak mám pocit že se zanedlouho budeme podobat Mexiku a nebude nic zvláštního, když tu mafie bude řezat hlavy těm kteří jdou proti ní. *13*
  • Něco na tom bude. Poprvé nebudu volit ODS; TOP 09 je lepší.
    • Opět jeden z posledních naivních zoufalců,kteří věří,že účelově stvořená nová strana složená převážně ze starých politických dinosaurů něco změní na dnešním marasmu.
    • Kdo se tě ptal na tvůj duševní průjem?
      • To nepsal pro degena tvyho druhu.Toto jsou diskuze-coz ty nikdy blbe nepochopis.
        Jen pro ctenare-tento pisatel "antiparoubek" krome urazek prispivatelu z pravice i levice nic normalniho nenapsal. *12*
  • Perfektní diskuze jako vždy. I bezvýznamní pitomci potřebují nějakou duchaplnou nedělní ranní zábavu. Jen tak dál, sežerte se, ikváči. Poplivejte se vzájemně hezky od podlahy. Čau, tupý Kabalavo specielně :)))
    • Poplivej se sam-a mel by ses nad sebou zeblit blbe *12*
      • Chytil ses jako vždy, duševně na celé čáře prohráváš s každým a vždy. Mě náladu zkazit nedokážeš, NAOPAK :)))))))))))))))))))))))))))))
  • Nech se vyšetřit, pravicový magore.
    • Co to je ta pravice? Tyto věci jsou mi dávno ukradené. Na rozdíl od tebe a tobě podobným nedělám těmto politickým tajtrlíkům vola. Hezký den, šašku :)))
    • chachacha, zaměstnávat poránu blby jako tebe je jedna paráda :)))
  • tahle jejich předvolební politika jde kolem mě, tyhle triky si mužou zkoušet na jinejch ovcích *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit