Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Petr:
    Domnívám se, že během zásahu NATO na Kosovu existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat: nálety, bomby, nejsou vyvolány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární.
    PRAVD A LASKA s.r.o. Václav Havel
    predtim

    Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte....
    Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme....
    Také vám slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepši životní úroveň v ČSFR, sám odstoupím z funkce.
    PITOMCŮM ZDAR
    *1* *1* *1* *1*
  • Ty jsi ale stejný. Toho kdo s tebou nesouhlasí nazýváš komunistou, estébákem, lůzou a nejradši by jsi je poslal na sibiř.
  • Toho Petra tady na jiných vláknech již někdo prozradil a pokud tedy má pravdu, tak je to nějakej vystudovanej Rom z Plzně, jmenuje se údajně Pišta. Tak dělá chytrého, nebo provokuje, nemá cenu se s ním hádat. Jestli je odhalen správně, tak by udělal nejlíp, aby šel poučovat své soukmenovce třeba do Varnsdorfu, nebo Šluknova...
  • Petře, veškeré červené mínusy ( a že jsou ntéměř u všech tvých příspěvků a je jich tam hodně) v záhlaví tvých příspěvků signalizují, že nadešel čas, aby ses dal vyšetřit na PSYCHIATRII.
  • Máš pravdu !!!
  • Zadna levice ani pravice v parlamentnich stranach neni.To jsou akorat dementni kecy pro sve volice...Kdyby nahodou naka pravicova nebo levicova strana vznikla a mela sanci se dostat do parlamentu,ta vladnouci kriminalnici maj dost prostredku,jak toto zakazat *12*
  • Ponevadz jsme dost "inteligentni",tak volime cssd...To si fakt lide neuvedomuji po takovy dobe,ze strany kscm-vv-ods-cssd-kdu jsou totalne zkorumpovany?Predhanej se pouze v tom,kdopak vic nakrade! *12* *12* *12*
  • ukazuje, jak velký je ko*ot.
  • Takové názory jsem měla v 19 letech v prváku. Nereagujte na něho, možná z něho jednou něco bude
  • Jene, Seneca tou sentencí zjevně chtěl vyjádřit, že morálka je nade vše. Alespoň tak tomu rozumím.
    Také mohu posloužit citátem jiného starověkého myslitele:"Kdo je bez viny ať hodí kamenem."
    Nechci omlouvat Havlovy prohřešky, nejsem jeho soudce. Ale hodnotím to kladné, co presentoval a to hlavně jako polistopadový politik. A ten přínos je takový, že ho uznává celý civilizovaný svět.
    Nechci mentorovat ani poučovat, vyjadřuji pouze své názory. Jestli se ale někdo snaží mě kádrovat, považuji to pouze za emocionální výkřiky, které jsou na nic. Uvítal bych věcnou argumentaci, abych se poučil. Té se mi tady ale pohříchu nedostává.
  • To je pro Péťu, kamaráda
  • Takové názory jsem měla v prváku
  • Na naši zemi se valí veliké bída.Bída ,když se valí na obyčejné lidi,žene přízeň bohů i obyčejných lidí vždy k levici.Pravičáci mají strašnou smůlu,že komunisté uměli čtyřicet roků vládnout bez zadlužování této země a na obyčejné lidi,za jejich vlády zbylo mnohem víc,než za vlády darebáků,které přišli po nich.Pokud chtěli pravičáci vládnout déle,tak neměli národu tolik lhát a pro sebe tolik krást.Už má pravice v ohni jediné želízko.A to je lumpáckáČSSD,ze které dělá,před obyčejným českým blbem, levicovou stranu,aby se s ní mohla po volbách spolčit.Díky naší osvětové práci,už jim uvedené neprojde.To,že se staří političtí lumpové sjednotí pod jinou firmou,to už jim nevyjde také.Bída totiž nutí obyčejného českého blba přemýšlet.
  • Petříku, neměl bys už dávno spát?
  • Peere, já přece neomlouvám ty dnešní "ne"pořádky, naopak mě strašně "píp". Jestli chartisti dostávali za komunismu peníze ze zahraničí, to nevím, ale pokud ano, je to v pořádku. Komunismus je zločinná ideologie a kdo dokázal projevovat nějakou aktivitu proti tomu zvrácenému komunistickému režimu, kdy jsme byli prakticky ruskou kolonií, ten si zaslouží úctu. Chápal jsem tvá slova ale tak, že máš na mysli období po pádu komunismu. Proč mi podsouváš to co jsem nenapsal? Já dělím lidi na slušné a na lumpy a nikdy jsem necítil "pod svou úroveň" bavit se i s lidmi se základním vzděláním. Naopak od těch prostých vesničanů jsem se hodně dověděl. Oni totiž měli zkušenosti a životní moudrost. Samozřejmě i práce toho obyčejného kopáče je užitečná, i když dnes je mechanizace, takže těch kopáčů už tolik třeba není. Samozřejmě jsou potřeba i tací, kteří řídí, řeší, navrhují... ale nikoli ti, co to jenom předstírají nebo řeší a navrhují koniny. Ty přece vůbec nechci obhajovat. Ten dnešní režim je nesrovnatelně lepší než to, co jsme tady měli za komunismu, máme SVOBODU. Ovšem svoboda vyžaduje také ODPOVĚDNOST a MORÁLKU, čehož se nám obojího velice nedostává. A proto také svobodně volíme své zástupce, které jsou obrazem nás samých. A jsme zase u toho co zdůrazňoval a na co upozorňoval V. Havel.
  • Tvá shovívavost k dnešním "ne"pořádkům je zajímavá a vždy najdeš pro ně najdeš "správné" vysvětlení. Dvacet let šťastného kapitalismu uvedlo spousty lidí do neřešitelných situací, jak omluvíš chobotnice vymahačů, exekutorů, propojení politiků a firem, justice a likvidaci policie.... Najdeš jistě myšlenku. A že považuješ to, že Havel dostával peníze za odboj z venku za žvást, se sám přistihuješ při lži. Zeptej se někoho z Charty odkud přicházeli peníze. A ještě k tvému OSVČ mám Tě litovat nebo obdivovat. Já si vážím práce každého. Kdežto tento režim považuje toho, co pracuje za nebezpečí. Oni pouze řídí, řeší, navrhují....Ale bez posledního popeláře by shnili a takové Ty obhajuješ.
  • kde je to vaše daňové přiznání na jednu stranu A4??? Kde je zrušení knihy jízd, hovada??? Nikdy už vás volit nebudeme, táhněte do pr*ele. Francouz na prázdný list nakreslí ženskou, Němec tank, ale ódésákovi jeden papír nestačí, vymyslí 10 formulářů a založí další úřad s tisíci zbytečnými úředníky.
  • ODS je vlastizrádná a zločinecká organizace.Vše co prošlo ODS,je třeba po revoluci postavit před lidové,nebo revoluční soudy,za vlastizradu.
  • Petře, pro vás je charakteristické, že vezmete s odpuštěním prd, obalíte ho spoustou jalových sov, vycházejících z impotentní ideologie současných mocných a snažíte se v tom zmatku vyhledat a prezentovat nějaké poučení, což se vám vesměs nezdaří.Nehodlám z vašimi jalovými řečmi ztrácet čas a tak vám jen pokud se týká morálky pana Havla připomenu citát jistého Seneccy , který už ve starověku přišel na to, že:"Nemůže kázat druhým o morálce, kdo není sám bez úhony!"A pan Havel těmi úhonami doslova oplýval.Důkazů je mnoho, a neskrývají je ani jeho bývalí spoludisidenti i spoluvězni.A kdyby žila jeho první manželka, tak by mohla vyprávět!Jinak prosím pište, mentorujte , poučujte, ale jestli bych vám mohl poradit hlavně přemýšlejte.To je to, co vám chybí nejvíc!
  • Ten zákon,kterým Petr vyhrožuje měli dát lumpáčtí zákonodárci vytisknout na toaletním papíru.Aby se hodil alespoň na vytření zadku.Takto je naprosto k ničemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit