Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Platí pro Petra."Nechte hloupoučkých býti, neb nevědí co činí"!Tedy, můj otec to říkával prostěji:"Vám se to blbne, když na to nemusíte myslet!"Tedy, četl jsem jistou repliku na pana Petra jako reakci na popis zvěrstev, kterých se dopouští NATO v Afganistánu , od jistého aktuára Roubínka.Patří Petrovi a když si ji přečtete zjistíte, že diskutovat s takovým člověkem je opravdu zbytečné!Je to velmi trefné pravdivé!
  • a to česi by jste si vybrali za presidenta takové spící obludárium??? Navrhovat tohoto člověka za českého presidenta,můžou jen duté hlavy politiků z TOP O9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nabere si do vlády odjakživa spícího knížete u kterého lze pouhým okem rozeznat to rodové šlechtění po mnoho generací a najednou se diví,že mu všude spí a dělá ostudu.No to je mi ale postřeh.Je vidět,jak máme bystrého premiera.Ty jeho dvě až tři brady také nejsou kdo ví jaký estetický zážitek a mnozí to mohou považovat jako ostudnou záležitost.
  • Nechrápej nebo se nech léčit, ale to by mu utekl nějaký zákon, který by mohl být proti jeho majetku.
  • Vypadá opravdu jako by se oběsil, pěkně vybraná fotka.
  • To Petr, co to meleš troubo, nemám nick anonym ale tento, nicky měníš ty, od XYZ jsi jich vystřídal nejmíň 5.
  • Tak proč si ho do té vlády brali?
  • Pokud měníš nicky jak ponožky a nepamatuješ si je, tak to je s tebou špatné.
  • Milý Jene Zahradile, o tobě není slyšet už několik let. Uklidil jsi se do Bruselu a jen si v tichosti hrabeš pod sebe. Co jsi udělal za tu dobu, co jsi europoslancem? Nikdy jsem o tvé práci neslyšel!!!
  • tento tzv.kníže je hanbou tohoto státu,stejně tak jako Vondra,Paroubek,Filip,Kalousek atd atd.Všechno je to prospěchářská pakáž,kterou nezajímá osud této země a tohoto národa.Jediné co je zajímá je jejich vlastní prospěch.Je úplně jedno,kdo bude vládnout,všechno je banda pseudopolitiků,kteří nejsou schopni pro absolutní zaslepenost z lehce nabytých peněz ani normálně uvažovat,neřkuli dělat politiku.Celá tato banda má jedno společné podhoubí a to je socialismus-z něj se 90% těchto lidí rekrutovalo.To co máme u nás,nemá s kapitalismem nic společného,to je výsměch.Kapitalismus normálně funguje v mnoha zemích a střední vrstava vzkvétá-viz Rakousko,Německo,Kanada,Austrálie,skandinávské země,Japonsko,Jižní Korea,Nový Zéland atd.Kdo tvrdí,že za stav v této zemi může tzv.kapitalismus-je vedle.Tady byl kapitalismus do r.1948,pak už ne.A to co tady předvádí současná banda nemá s kapitalismem nic společného.O tom starém,senilním kašparovi se nemá smysl vůbec bavit.V Rakousku jsme lidem pro smích,že takovýto panák nám dělá ministra zahraničí.To už by byl lepší Pavel Nedvěd, J .Jágr nebo třeba T.Řepka.Aby takováto kreatůra,která ani neumí česky a je bez prestiže byla ministrem je možné jen v naší zemi.... *9*
  • To je čínské přísloví.
  • To Petr, nepleť si mě s anonymem !!!
  • Takový člověk tam nemá co dělat, asi ho tam mají jen na parádu.
  • Anonyme alias oto..., když mne nepovažuješ za partnera, tak proč reaguješ?
  • Vypada jako obesenec. Nemuzu rict, ze se mi namet nelibi...
  • anonyme máš pravdu, nejhorší je srážka z blbcem.
  • "Západní kapitalismus selhává, protože ztratil svůj smysl pro morálnost," píše pro Aktuálně.cz novinář a vydavatel internetového zpravodaje Fleet Sheet Erik Best.
    Co se pokazilo na kapitalismu? Byl to přece tak slibný systém a zároveň původce tolika užitečných vynálezů a vymožeností moderního života. Avšak na počátku 21. století to vypadá, že mele z posledního. Světoví kapitalisté se nedávno sešli v Davosu, aby vyšetřili churavějící tělo kapitalismu, ale ne aby vyléčili chorobu, která jej v hloubi sžírá. Pouze prodiskutovali způsoby, jak jej udržet při životě o něco málo déle. Evropští politici zkouší přikládat pijavice, jakoby pouštění žilou mohlo nějak oživit jeho zmírající orgány. Jak dlouho to pacient vydrží, nikdo netuší.
  • Petře, již jsem jednou napsal, že nejsi pro mně partner pro diskusi, nerad používám vulgární slova, ale opakovat Ti, že jsi ignorant, nevzdělanec, bez základních znalostí je asi málo. Jsi jen tupé ideologické primitívní stvoření. Jan Werich kdysi napsal, že tam kde se objeví BLBEC, je to vždy nebezpečné. Nerad bych se někdy vyskytoval ve Tvé blízkosti, protože o Tobě to platí desetinásobně.
  • Tvoje matka musela dostat syfilis od ruských vojáků a teď tě to sere, proto píšeš pro ODS, TOP 09 a VV, ale ta tvoje matka nakazila i fotra a ten pak nakazil skoro celou dědinu, hnus, že vás ještě máme vedle sebe, ...
  • Ahoj Lery, opravdu nedělám knížeti obhájce, beru to spíš jako jakési rétorické cvičení, jako formu relaxace nebo jako "kulisu" pro jinou činnost. Máš pravdu, že není možná diskuse s typem lidí, kteří mají "svou pravdu" podloženou spíš emocemi a zachycenou demagogií než znalostmi a logikou a jinak nevidí a neslyší. Je to jako pověstné házení hrachu na zeď nebo perel sviním. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit