Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Platí pro Petra."Nechte hloupoučkých býti, neb nevědí co činí"!Tedy, můj otec to říkával prostěji:"Vám se to blbne, když na to nemusíte myslet!"Tedy, četl jsem jistou repliku na pana Petra jako reakci na popis zvěrstev, kterých se dopouští NATO v Afganistánu , od jistého aktuára Roubínka.Patří Petrovi a když si ji přečtete zjistíte, že diskutovat s takovým člověkem je opravdu zbytečné!Je to velmi trefné pravdivé!
  • a to česi by jste si vybrali za presidenta takové spící obludárium??? Navrhovat tohoto člověka za českého presidenta,můžou jen duté hlavy politiků z TOP O9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nabere si do vlády odjakživa spícího knížete u kterého lze pouhým okem rozeznat to rodové šlechtění po mnoho generací a najednou se diví,že mu všude spí a dělá ostudu.No to je mi ale postřeh.Je vidět,jak máme bystrého premiera.Ty jeho dvě až tři brady také nejsou kdo ví jaký estetický zážitek a mnozí to mohou považovat jako ostudnou záležitost.
  • Nechrápej nebo se nech léčit, ale to by mu utekl nějaký zákon, který by mohl být proti jeho majetku.
  • Vypadá opravdu jako by se oběsil, pěkně vybraná fotka.
  • To Petr, co to meleš troubo, nemám nick anonym ale tento, nicky měníš ty, od XYZ jsi jich vystřídal nejmíň 5.
  • Milý Jene Zahradile, o tobě není slyšet už několik let. Uklidil jsi se do Bruselu a jen si v tichosti hrabeš pod sebe. Co jsi udělal za tu dobu, co jsi europoslancem? Nikdy jsem o tvé práci neslyšel!!!
  • tento tzv.kníže je hanbou tohoto státu,stejně tak jako Vondra,Paroubek,Filip,Kalousek atd atd.Všechno je to prospěchářská pakáž,kterou nezajímá osud této země a tohoto národa.Jediné co je zajímá je jejich vlastní prospěch.Je úplně jedno,kdo bude vládnout,všechno je banda pseudopolitiků,kteří nejsou schopni pro absolutní zaslepenost z lehce nabytých peněz ani normálně uvažovat,neřkuli dělat politiku.Celá tato banda má jedno společné podhoubí a to je socialismus-z něj se 90% těchto lidí rekrutovalo.To co máme u nás,nemá s kapitalismem nic společného,to je výsměch.Kapitalismus normálně funguje v mnoha zemích a střední vrstava vzkvétá-viz Rakousko,Německo,Kanada,Austrálie,skandinávské země,Japonsko,Jižní Korea,Nový Zéland atd.Kdo tvrdí,že za stav v této zemi může tzv.kapitalismus-je vedle.Tady byl kapitalismus do r.1948,pak už ne.A to co tady předvádí současná banda nemá s kapitalismem nic společného.O tom starém,senilním kašparovi se nemá smysl vůbec bavit.V Rakousku jsme lidem pro smích,že takovýto panák nám dělá ministra zahraničí.To už by byl lepší Pavel Nedvěd, J .Jágr nebo třeba T.Řepka.Aby takováto kreatůra,která ani neumí česky a je bez prestiže byla ministrem je možné jen v naší zemi.... *9*
  • To Petr, nepleť si mě s anonymem !!!
    • Pokud měníš nicky jak ponožky a nepamatuješ si je, tak to je s tebou špatné.
  • Takový člověk tam nemá co dělat, asi ho tam mají jen na parádu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit