Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel Okamura se snaží marně házet perlu sviním teda zdejším ovčím lidem. Svět chce bejt klamán. To platí stále. Kdo říká pravdu je nenáviděný a kdo lže a lakuje chmurnou realitu na růžovo je populární. Lidi jsou a vždy budou hlupáci. *1* *1* *1* *1*
    Okamuro jsi jednička ale bohužel zdejší ovčani to neocení. Kašli na ně. *1* *1* *1*
    • ... co potkalo Fišera, podnikatele v cestovním ruchu ... zesměšnění a pronásledování, Okamuru vyřadili i kdyby měl sebevíce podpisů. Najdou se všiváci, kteří vystaví falešné podpisové listy a z toho naši vzdělanci propočtem jej dostanou pod potřebnou hladinu ...
  • Jedinej kdo nazývá věci pravými jmény. Proto je mezi prvními koho se chtějí zbavit. Volte Okamuru.
  • na rozdíl od tebe funguji v politice už přes patnáct let a ztratil jsem veškeré iluze o tomto současném politickém hnoji. Reformovat tuhle shnilou zříceninu nelze. POUZE ZBOURAT A POSTAVIT NOVÝ ZDRAVÝ DŮM
    • Tak tak, a široko daleko žádnej komouš, kterej by škodil! Pak to půjde.
      • Ale zlodějů nicků, jako by schazovalo *16*
  • Tomio a Lando nestojí to za to. Máte spoustu nápadů jak tuto společnost posunout ´jinam a vrátit se k hodnotám který ze světa pomalu mizej protože lidi čím dál více toužej jenom po osobním prospěchu a stávaj se z nich povrchní sobci který nic jinýho než blaho jejich rodinek nezajímá.
    Dokud ovce nepochopěj a nezačnout se chovat jako lidé tak je každá snaha marná. Pokud mezi občany schází chut a vůle ke změnám je to marnej boj. Změnit se musí nejdřív sám člověk a pak teprv se dá budovat občanská společnost. Landa už to vzdal a obávám se že i Okamuru čeká jen zklámání a znechucení.
  • Nebudete to mít jednoduché.V politice chybí vlastenectví, starost o stát,a aby se zde všem žilo dobře.Maloměšťáckost a čecháčkovství s nezažraností některých jedinců zašlape veškeré pokrokové myšlení a názory na zlepšení tohoto stavu.Držím palce.
  • Zatím v této zemi má největší slovo,pořád obyčejný český blb,který se mocnými nechá ,pomocí propagandy v médiích zmanipulovat.Takže prezidentem bude zase jenom pořádný syčák.
  • President České republiky je státník s velmi omezenou a přesně stanovenou pravomocí. Kandidáti na post presidenta nám slibují že něco o čemž president nerozhoduje zařídí. Náš president schvaluje, navrhuje ale nemá možnost rozhodnout , snad jedině uděluje milost , vyznamenání nebo jmenuje vládu dle předloženého návrhu. Měla by to být osobnost, která ve světě bude představovat úroveň státu.
    • Současný president jezdí po světě a lže a krade. Tím výstižně charakterizuje úroveň obyvatel naší země.
      • Můžeš mluvit za sebe ty modrej zloději?
  • Přesná diagnoza. Bohužel je to důsledek komunistické politiky držet hubu a krok. Tím pádem tu nevznikla občanská společnost která hájí svůj zájem a stará se o věci veřejné jako na západě. Máme tu jen sobeckou společnost kde každej se snaží podvést a obejít zákon a něco si pro sebe nahrabat. Co se venku za dveřma luxusního domečku je už nezajímá. Nedávno jsem znovu spatřil krásnej dům a za ním v lesíků majitel odhazoval odpad z auta. Fakt úžasný. Hlavně že domek je jak ze škatulky.
    A ti co brblaj a nadávaj tak leda u piva nebo u tv. Ale dál než k brblání ten odpor nepřeroste.
    Z této společnosti nejde cítit žádná touha něco zkusit a ten chlév změnit. Je to jen pasivní ovčí národ kterej neumí držet spolu.
    Plně chápu vztek Dana Landy nad touto zemí která spěje do bídy a marasmu a jen málokoho to zdá se trápí a je ochoten něco pro změnu udělat.
    • Jo a co pro to děláš ty? Uznáváš blba co nebyl zjevně při smyslech, dáváš si rovnou bod, a jinak jsi průměrný pravičácký prase *16*
      • Jsi BLB A přímo korunovanej. Landa je plně při smyslech. Je jen oprávněně naštvaný a frustrovaný z lidí kolem. V tom ho plně chápu protože pojem jako vlast morálka ideál mizí a je nahrazen lidmi kteří uznávaj jen sebe a svůj prospěch.
        Já na rozdíl od tebe jsem aktivně bojoval s tímto režimem. Snažil se schromáždit lidi nespokojené a dát je dohromady. Má poslední zkušenost je při organizování petice kdy jsem provázel jistého mladého idealistu. Na petici nespokojených lidí se podepsalo 5 lidí z 250 oslovených. To je bída co? Ostatní nemaj čas nebo je prostě nezajímá. Pivo a zábava v klubu je přeci pro mladý přednější.
        Proti Landovi jsi duchovní trpaslík a ubožák BLBE:
        • Honzík na hrad honzík na hrad honzík na hrad *11* *11* *11*
          • ERA do ústavu Era do ústavu. *1* *1* *1* *1* Je s tebou fakt legrace. Jdi dělat exota do cirkusu. Ani ho nemusíš hrát. Ty jím prostě jseš. *1* *1* *1* *1* *1*
  • Co jiného se dá čekat v tom českém Blbilandu, kde komunisti totálně zničili schopnost samostatného myšlení a jednání a kde stále čeká, že se o něj nějaký pastýř postará.
  • Omlouvám se EROvi, jsem jen ubohý chcípák, vrah a zloděj nicků. Jen se bojím, že mě až se to otočí zavřou za schvalování trestného činu a budu muset hákovat a večer, alepoň to je pozitivní podržím kalouskovi Míro miluji tě *16*
    • Všimněte si, píšu s diakritikou, abych se mohl vymlouvat. A teď jdu zase za tečku a nebo era nebo husita nebo kdokoli, mě je to jedno, jsem blb *16*
      • Hele,ty komunistickej promrdanej semenohlte-jiz jsem te zval na 'kaficko'
        Tak kdy to bude a kde?
        Ja te naucim krast nicky Z M R D E!!!
        *12* *12* *12*
        • Ty jo já jsem z toho úplně blbej, Kdo je tedy matkomrd a kdo semenohlt? Nechápu to *7*
          • Tak kdy nastoupis?
            • Kdyz vidim jakej je tady bordel zacinam fandit komunistum financne jsem na tom velmi spatne nemam ani na ceskou klavesnici za 120 Kc
          • To nic, to si jen pravičáckej krypl vylejvá svůj vzek z dob, kdy kradl gemu, později eru a spousty dalších / husita, klas, oto a podobně že ty zmrde!!! *16* *16* *16*
            • Nicky uz nekradu vim ze se to nesmi tak uz mi nenadavejte.
        • Ja to nepsal, to ten druhy. Ted se rozciluje, kdyz mu nekdo dela totez co ostatnim dela on matkomrd. Jeho matka je behna a fotr kriminalnik, pry politicky, jinak vrah a zlodej. I tech nicku *1* *1* *1* *1* *1* *1* S tebou se schazet nehodlam, nechci ti platit zlamany hnaty do konce zivota *1* *1* *1* *1* *1*
          • *1* Mas na to?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit