Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, tak koukám, že si ten mediální útok pak Okamura nevymyslel. Tenhle článek má od objektivity daleko takovým způsobem, že člověka to slovo napadne pouze a jen ve spojení s "ne".
  • A nebo je tedka volnej, z německa ten bejvalej president Wulf, co odstoupil kvůli tomu,že mu někdo zaplatil dovolenou...stejně žirinovskej tenkrát povídal,že budem jednou všichni němci.
    Kurna,dyk tady se krade ani poledne se už nedrží...za komanče jsme drželi poledne už vod 8 vod rána do dvou,teda do čtrnácti.Některý tam už zůstali i přesčas.
    dejte tam Dášu po Vaškovi a nebo šimka s tím jak má hubu od ucha k uchu...sobotka nebo jak se jmenuje, s tím bude aspon sranda.
    Někoho tam dejte,hlavně si nezapomente uzákonit, že ho můžete, když si blbě uprdne, hned vyrazit a uvidíte jak to pofrčí.Bude z nás potom, z každýho na chvilku, prezident.
    Všichni si hned s každým vyřídíme účty a uvidíte co z toho bude za příjemnej guláš, ani nebude muset bejt uleželej...
  • Novináři píšou na objednávku. Nedá se věřit ničemu co nápíšou. Svoboda slova neexistuje. Platí jen - "Čí chleba jídáš, tomu píseň zpívej..." Jde o to, nakolik si jejich slinty pustíme do hlavy. Díky celkové amorálnosti v našem státu se schyluje neodvratně ke kolapsu. Žel.! *10* *13* *10*
  • To máme najednou expertů, poradců a všeliké to jiné parazitické verbeže. Co to vůbec je za funkci "Mediální expert" ? *16* Trpaslík Žanta ať raději zaleze, dlouho o něm nebylo slyšet ( nebo jsem "zrovna chyběl ?") a teď začíná kokrhat.
    No ještě ten by chyběl na post prezidenta.¨
    Jedno rčení říká "... Dvěma trpaslíkům nemusí stačit celý svět..." - jednoho skutra už máme, který bude kokrhat dál ?
    Mediální expert *1*
  • Ano, můžete volit prezidenta ale pouze ze starých zprofanovaných , které vám předložíme.
  • V Japonsku slovo morálka není prázdným nebo dokonce sprostým slovem jak v Čechystanu. Není to tak dávno, a možná to tam platí dodnes, že ten kdo se dopustí nějaké nečestnosti tak spáchá harakiri, aby očistil jméno své rodiny. Kdo se někdy se někdy setkal s Japonci, tak ví, že jejich jednání je přímé a férové, dané slovo se plní. Okamura je po matce Čech a po otci Japonec a nepochybuji, že ten tradiční japonský cit pro čest v sobě má v mnohem větší míře než většina Čcháčků. Jak je vidět, Čecháčkové se vůči němu neštítí své obvyklé podpásové praxe.
  • Budu p. Okamuru obhajovat tímto argumentem - ČD a ČSA jsou ve ztátě v mld Kč a na vysokých pozicích pracují lidé za miliónové platy a není jim divné brát z něčeho, kde nic není a ztráta 52 tis. je velmi velmi směšná. Možná si p. Okamura vydělal dříve a myslel na zadní kolečka a uspořenými financemi teď ŕeší případné ztráty.
    Na druhou stranu p. Okamuro musíte počítat s tím, že na Vás vynesou všechnu špínu světa, jen aby měli o čem psát a krmit lidi různými žvásty, které tady to stádo ovcí - ČEŠI - chce slyšet.
  • Podle mediálního experta Petra Žantovského tím prý Okamura ukazuje, že do veřejného prostoru nepatří. Takže mediální experti rozhodují o tom, kdo bude působit ve veřejném prostoru? Mohl by mediální expert PŽ vyvinout úsilí ke zjištění skutečné pravdy, aby své vyjádření podložil fakty? Jinak je to pokrytectví a snaha přesvědčit veřejnost o tom, že do médii se nestrefuje, jinak tvrdě narazite, mý tady vládnem a basta, že milí novináři a publicisté.
    • zvvavru, Žantovský je Klausův poskok, možná taky patří k těch co Kikinovi oplácávali pr*l. *9*
  • Dokazovat původ majetku v Čechách? Tento požadavek mě opravdu rozchechtal. A že se to vyžaduje zrovna po Okamurovi se dovtípí i největší blbec. Po vzoru západních ovlivňovačů veřejného mínění jistě přijde na řadu nějaké sexuální harašení. To tam dnes frčí.
  • Novináři i ostatní media už dávno dostali pokyny, koho z lumpů podporovat a vybírat ze zločinců, neboť slušný člověk do politiky nepatří, nebo bude následně zlomen a přitlačen ke zdi. Fandím Okamurovi i z důvodu jisté konstruktivní opozice, která je nutná, neboť jiní kandidáti nic neříkají, nebo jsou nicneříkající. Dosud Ti novinářští žvástalové nesdělili národu jaké má současný prezident práva a povinnosti a jaké by měl mít budoucí, aby ovlivňoval dění v republice a podle toho dělat výběr a volbu. Jako nejhořší věc považuji, že současným vrchním velitelem armády ( prezident ) je člověk co nepozná tající ledovec a takovému bych jako voják v záloze rozkazy neplnil, ale řešil rozkazy úplně jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit