Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtel jsem volit Okamuru ,ale kdyz NEMUZU zvolim Franze! ikyz se mi nelibi, ale udelam to NASCHVAL *1*
  • Nemáš pravdu , jsou to maurové
    http://www.iencyklopedie.cz/maurove/ ,
    http://www.poznavat.cz/novy-zeland/novy-zeland-zeme-dlouheho-bileho-oblaku :

Maurové

Aotearoa, jak říkají své zemi její původní maorští obyvatelé, znamená Země dlouhého bílého oblaku. Na Nový Zéland přišli kolem devátého století pravděpodobně Cookových ostrovů, ale hlavní vlna osadníků sem dorazila až ve 14. století. Jak se Nový Zéland postupně zalidňoval, tak začalo ubývat potravin, nejspíše v souvislosti s postupným vybitím obrovských nelétavých ptáků Moa, kteří tvořili základ jídelníčku Maorů. Postupně začalo docházet ke sporům o půdu. Její nedostatek je velice pravděpodobný důvod, proč se původně mírumilné kmeny přeměnily v bojové a proč začalo docházet k pojídání nepřátel. To nemělo až tak rituální účel, ale víc nasytit hladové žaludky masem.
  • ..........když, tak MAOR !
  • Franz nás se svým vzhledem nemůže nikde reprezentovat, copak jsme domorodci? Bohužel v tomto případě je úplně jedno co má v hlavě, ale co má na hlavě. Nevypadá jako Čech ale jako Maur....
  • Budu ho volit, je z nich nejlepší!!!
  • To bude nějakej kurv bolševickej, já je znám!
  • Zase někdo mi bere nick. Nevychovanci!
  • Zvolíte si mne?

Nebo chcete pokračovat v nastoleném marasmu a volit budete židy, rakušáky, děvy, důchodce?
  • Lepší Franc než Klaus !
  • Mluv za sebe švejku!
  • Za nás sme volit vůbec nemuseli a mohli sme v klidu pracovat v míru. Strana to zvolila aji bez nás dyž bylo tolik práce a málo lidí!
  • S první větou souhlasím.
    Ostatní už ne, ať mají naši politici ostudu ve světě, bych ho volil.
    Jsme národ švejků.
  • KSČM je mladá strana. Byla by prča, kdyby obdobně jako mladí, mladiství a nezrálí voliči, dali doporučení svým sympatizantům i svým voličům, aby volili herr Franz.
    By se pokakinkaly všechny vládnoucí antilidové strany!!!
  • Dostals mě, teď nebudu spávat. Seš prostě jednička. Just!
  • Když může být Píková na MO, šílený chemik na MF a svazák v čele vlády, tak proč ne Franz jako prezident. Větší bannánová republika už stejně být nemůžem. A just ho budu volit, ať je nějaká legrace.
  • Hlavne ne Fischera a Bobosikovou.Ti jsou nejhorsi z nejhorsich!!!!!!!!!!!! *12* *12*
  • Klaun a hajzl k tomu - to už je na hradě druhé volební období , akorát vypadá jako normální nepočmáranej. Raději počmáranýho, ale normálního. To už je teď na rozhodnutí spousty mladších voličů, kteří by měli v období volby zvednout výtrusnici od počítače a na chvíli zaběhnout do volební místnosti a dát na vědomí, že chce ZMĚNU.
  • Nemůžu si prostě pomoci ale Franz opravdu není můj oblíbenec. Může bejt stokrát dobrej ale ten počmáranej obličej je pro mě nepřekonatelnou překážkou. Představa že nás někde s tímto ksichtem zastupuje je pro mě děsivá.
    Už nyní je naše země světu pro smích tak proč si navrch dát na hrad klauna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit