Přejít na výpis diskuzí
Okamurovi voliči přebíhají k Franzovi. Teď prý představuje největší změnu
14.12.2012 | red
38 příspěvků
-
Budu ho volit, je z nich nejlepší!!!
-
-
to je smutna pravda, je to tak!!!
-
-
Zvolíte si mne?
Nebo chcete pokračovat v nastoleném marasmu a volit budete židy, rakušáky, děvy, důchodce? -
Lepší Franc než Klaus !
-
Za nás sme volit vůbec nemuseli a mohli sme v klidu pracovat v míru. Strana to zvolila aji bez nás dyž bylo tolik práce a málo lidí!
-
KSČM je mladá strana. Byla by prča, kdyby obdobně jako mladí, mladiství a nezrálí voliči, dali doporučení svým sympatizantům i svým voličům, aby volili herr Franz.
By se pokakinkaly všechny vládnoucí antilidové strany!!! -
Když může být Píková na MO, šílený chemik na MF a svazák v čele vlády, tak proč ne Franz jako prezident. Větší bannánová republika už stejně být nemůžem. A just ho budu volit, ať je nějaká legrace.
-
-
Dostals mě, teď nebudu spávat. Seš prostě jednička. Just!
-
-
Zase někdo mi bere nick. Nevychovanci!
-
-
To bude nějakej kurv bolševickej, já je znám!
-
-
-
-
Hlavne ne Fischera a Bobosikovou.Ti jsou nejhorsi z nejhorsich!!!!!!!!!!!! *12* *12*
-
Nemůžu si prostě pomoci ale Franz opravdu není můj oblíbenec. Může bejt stokrát dobrej ale ten počmáranej obličej je pro mě nepřekonatelnou překážkou. Představa že nás někde s tímto ksichtem zastupuje je pro mě děsivá.
Už nyní je naše země světu pro smích tak proč si navrch dát na hrad klauna. -
-
S první větou souhlasím.
Ostatní už ne, ať mají naši politici ostudu ve světě, bych ho volil.
Jsme národ švejků. -
-
Mluv za sebe švejku!
-
-
Klaun a hajzl k tomu - to už je na hradě druhé volební období , akorát vypadá jako normální nepočmáranej. Raději počmáranýho, ale normálního. To už je teď na rozhodnutí spousty mladších voličů, kteří by měli v období volby zvednout výtrusnici od počítače a na chvíli zaběhnout do volební místnosti a dát na vědomí, že chce ZMĚNU.
-