Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No , on si ten trosicku rodove zdegenerovanej pan knize do te sve druziny s oblibou vybiral vzdycky neco extra. Pred timhle Ferkem , osobne jsem presvedcenej ze tam byl zarazen jen a jenom pro netradicni svuj vzhled a asi tim padem take trochu zrejme exoticky puvod , o jedny volby drive tedy , byl panem knizetem sehnan clovek o politiku se do te doby vubec nezajimajici a draftovan , tak receno. Jeho jedine +  pana arcilotra knizete , jak by napsal J . Hasek , bylo , ze ten jim  uhnany clovek byl od narozeni invalida. Fyzicky , nohy , nikoliv dusevni , zduraznuji. To nezapomneli komori pana knizete vypichnout a ten pan se take do toho macaftu na jedno obdobi dostal. Po tom obdobi skoncil a velmi rad se vratil ke svemu mnohem vic prinosnejsimu povolani v oboru zdravotnickych pomucek. Tahle Sommerova se nejak vymyka , uspesnost jejich zavaznych del je asi tak na urovni havlovych mazanic. Jedine pozitivni v tom , lze snad najit , ze na ty slataniny nikdo nenuti mladez povinne chodit , jako tomu bylo drive. Ani na ty havlovy , ani tehle husopasky mineno. 

    Mozna ze to byla taktika take tohohle Ferka , jak se z toho vyzout. Proto ten rychly uprk z toho spolku 09 a vse dalsi. Mimochodem , to co se o nem popisuje , jaka " zverstva " pachal , jsme pachali my studaci pred lety take. A stezovaly si jenom ty , ktere jsme z nich vicemene vynechali.. Praxe z oboru , kdo zazil a bude uprimny , jen potvrdi. 

  • Jedine stesti , ze se snad v zivote s touhle existenci nepotkam. Nemuselo by to dopadnout dobre. Jeji politicke pacile a co jeste me nezajimaji. Doslova bych ji rozkopl hubu za neco uplne jineho. 

    Pred lety jsme shodou nahod , meli oba , naprosto nezavisle na sobe tedy , v peci starsi osoby ve forme paliativni , cili zaverecne. Tahle dama se k tomu nekolikrat vyjadrila ve sdelovacich prostredcich takovym zpusobem , ze jsem se modlil abych ji nekde nejakou nestastnou nahodou nepotkal. Opravdu bych byl schopen ji napadnout a surove zkopat. Jedine ona delala vsechno spravne , ostatni jsou blbci . A delala to spravne , protoze si to muze dovolit , sama se chlubila , protoze dostala predem zalohu na nejaky svuj dalsi canc z fondu V Havla , asi pul milionu. Nechape tedy , proc se ostatni take tak nezaopatri a soustredi se jen na starou matku - v jejim pripade tenkrat , jako ona. Dodnes , uz je to rada let , tohle strasidlo nechci z bezpecnostnich duvodu nikde potkat. Ze se take pokousi nasomrovat do politiky me neprekvapuje. Lina , blba , vychcana , prolhana .. Idealni politicka . 

  • Ale mas v podstate pravdu kolobezko . Tahle muzealni relikvie snad ani nikdy mlada byt nemohla. Sice nevim jak vypadas ty - jestli si treba neprivydelavas strasenim v polepsovne - ale pri pohledu na tuhle somracku somrovou se to slovo stara samo asociuje.. 

  • Něco mezi tebou a čističkou vody , lidově zvanou sračk...a v Liboci po velký vodě . 

  • I o mladých se říká -  moje stará...🤨

  • Kreatura za kreaturu. Bude to 1:1. V TOP09 nic nového. 

  • TOP09 jsou k čemu?...k ho...v....nu

  • KIMCID

    Jo taky jsme si to vždy o Havlovi myslel

  • Ptala jste se mě na to samé? Proč myslíte, že žijeme se starými? 

  • Tedy to je fakt náhrada......Prý personální vyprahlost ANO.

    Evidentně ani pidistrana TOP 09 nemá moc na výběr. 

  • Jeden usne  uprostřed věty a druhá se musí za každým slovem nadechnou jak je prohulená. V plicích nic a v hlavě jakbysmet.

  • pod svícnem bývá tma

  • Z louže pod okap. Feriho asi dohnala jeho lehkovážnost , ale to se ukáže. Místo něho nastoupila postarší  ukuckaná osoba co pohrdá většinou poctivě pracujících , ale jejich peníze z rozpočtu ČT  za ušmudlané dokumenty jí tak moc nevadí. Zase jedna co si hraje n elitu. O životě normálních lidí nemá ani páru.  Tak to je opravdu zákonodárce k pohledání .

  • A jak vypadá tvoje stará...?!

  • KIMCID

    A sedlák jako ty s tím udělá ouno protože bys to musel dokazat

  • Pak tady byl jeden, co říkal všetký kradnú, len já čerpám. Ináč je to iba kampáááň.

  • A to se onen Dominik FERI  v minulosti aktivně zapojil do 

    "kampaně proti násilí na ženách", zvané  "Mee too" - pozoruhodné! 

  • V Čechách ještě nebylo dna dosaženo. Zase ale , tahle si může být jistá , ze na ni ( nejen ten ferko ) , nesáhne ani rybářským prutem. 

  • Volit by měli VÝHRADNĚ ČLENOVÉ POLITICKÝCH STRAN, (tedy pouhé jedno procento populace) PONĚVADŽ JSOU SPRÁVNĚ POLITICKY UVĚDOMĚLÍ. 😯 99% jsou nestraníci, tedy neuvědomělí, politicky nevyzrálí občané. Nejsou svéprávní o sobě rozhodovat. Jsou dobří pouze k tomu aby platili účty a poslouchali nařízení ústředních stranických výborů v čele státu.  A taky bych vrátil právo PRVNÍ NOCI (případně dalších nocí, kdy kdejaký stranický politruk požádá jakoukoli slečnu, ta mu v rámci upevňování svobody a demogracyje bude muset být po vůli).  Tím by odpadl problém Feryho, případně jiných politruků. 

    To má tedy vlastně Schvarzenbergova a Černínova TOPka hned volební program (už nemusejí nic vymýšlet) -ZA PRVÉ- vyřadit 99% nestraníků z volebního procesu a zavést absolutní a neomezenou moc JEDNOHO PROCENTA STRANÍKŮ. -ZA DRUHÉ-vrátit feudální právo první noci případně rozšířit na absolutní právo a povinnost pro všechny občanky státu být kdykoli neomezeně po vůli straníkům.

  • KIMCID

    Každopádně když to Topce uškodí jedině dobře :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit