Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čteno mezi řádky.."Ukrajina" už v bankrotu dávno je..,"západ" se svými tzv.půjčkami, které už stejně nikdo nikdy zpět neuvidí, jako hlavní spoluviník už od "Majdanu 1", při kterém měli být právě označení, pochytání a souzeni všichni tuneláři, korupčníci, zločinci i prokazatelní fašisté atd..a kteří byli naopak paradoxně pučem instalování a uznáni "západem", jako "legální vláda", tak právě ten "západ" spoluudržuje i ten dnešní chaos a zoufalství lidí, protože neuměl a pokrytecky už ani neumí a nechce rozlišovat dnešní hrozby světa, které sám již způsobil i jinde svojí "svobodou a demokracií"..,natož najít řešení i v následcích své nenažranosti na cizím i z cizího..kde způsobil dnešní nerovnováhu světových sil, včetně návozu většinou nelegálních imigrantů a doslova kriminálního zločinu neskutečné síly i typu, přímo do Evropy, kde není schopen ani vyřešit a chránit vlastní hranice, města, ulice a dokonce už ani ochránit své ženy i občany obecně, natož totálně vytunelovanou Ukrajinu.,protože se tam už viděl v nenažrané "privatizaci" a na Krymu už mnozí viděli své základny USA i NATO atd..což jim evidentně nevyšlo a "Ukrajinu" zřejmě čeká i díky "západu" opravný "Majdan 2", spolu ze změnou režimu a územní mapy i s řešením na desítky let..,což "Brusel a slavné NATO" opět samozřejmě nevyřeší i když to pomohli rozvrtat..,protože Evropa už bude bohužel sama v situaci, kdy bude doslova prosit Rusko a "ostblok" obecně o pragmatickou spolupráci a možná i o znovuosvobození, protože sama to už nezvládne a od "EU" se dokonce odklání už i Poláci, co začínají chápat, že čára mezi "západem" a "ostblokem" vlastně nikdy nezmizela, protože "západ" chce "východ" mít akorát za vazaly, levnou pracovní sílu i nenáročné trhy a slovanský šunt, ke svému zotročení, jako novodobé otroky, obrovský, životní prostor i suroviny v něm k vyrabování a ne jako rovnocenné partnery i co se týká kupní síly občanů a jiných práv..V pasti je tedy i nenažraný "západ" a ne jen "Ukrajina" s oligarchy a tuneláři..
    • Soudruhu, to je zase "moudro" hodné Rozhodnutím Strany Doktora věd marx-leninských. Nenažraný "západ" *2* zato CCCP je přežraný až z toho začínají chcípat hlady *1* *1* *1*
    • absolutně geniální,dobrá práce
      • souhlas
    • brilantní, palec nahoru *3*
    • fenomenální, výstížné
  • Ne, to není možné. Na Ukrajině žádní oligarchové nevládnou. Je tam demokratická vláda která má podporu 99% občanů a která zavedla konečně blahobyt a vymýtila korupci. Tak hlásá jediný správný demokratický tandem Jaceňuk a Porošenko.
    • Tomu už věřím jenom Já a moje mega nasrané EGO *1* *16*
    • Přesně tak, soudruzi z Bruselu, soudruzi z NATA a dokonce i soudružka Nulandová toto tvrdijó, a aj Dluhoslav Netáhlo říkal, že je to (prý) tak!

      Redakce, opravte si to a neblbněte demokraticky vytvořené ovčany!

      Maj.v.tom pak totální binec, kurňa.fix..

      *6*
  • Teplý prase Semjon Gayínek tu osiřel!!!
    • Jistě Ruský homosexuále Semjone BTw Gayínku.
      Tím Gayínkováním jsi už většinu lidí z Tiscali vyhnal. Jsi hrobař debaty na Tiscali

      s tím podvádění při hlasování aneb mínus 6 až šedesát bodů za vteřinu jsi nenápadný
      jak howno na sametu *15*
  • Tisková konference poslanců ČR v Doněcku
    Stanislav Makovčík: „Místní obyvatelé říkají, že když jsou spát, jsou ve střehu, protože pořád čekají ostřelování. Je to strašné, tohle se nesmí stávat v 21. Století. Stále více lidí v Evropě se snaží zjistit pravdu o tom, co se stalo na bývalém území Ukrajiny, o osudu obyvatel DNR a LNR. Křivda, která jim byla způsobena, může málokoho nechat lhostejným.“. Dne 15. Ledna poslanci z ČR navštívili okolí doněckého letiště, zejména městečko Okťjabrskij.
    Místní obyvatelé vyprávěli hostům z ČR o tom, jak zcela náhle začala válka, jak se museli skrývat před ostřelováním a nechápali, co se vlastně děje, ale hlavně co provedli a čím se provinili, vůči komu, že jejich domy a členy rodiny zkrápějí ničivé střepiny těch nejhroznějších zbraní. Poslanci byli šokováni tím, co viděli, což je pochopitelné. Scény, které viděli, nemohou nechat žádného zdravého člověka lhostejným. Hosté z ČR zaznamenali zločiny, které byly spáchány proti civilnímu obyvatelstvu onou republik. Poslanci konstatovali, že je pro ně velmi důležité informovat světové společenství o tom, že na planetě Zemi existuje Donbaská oblast, která navzdory veškeré smrtonosné ukrajinské agresi stále dál brání svoji svobodu a věří ve vítězství. zdroj https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_88092
    Video tiskovky https://www.youtube.com/watch?v=kaZTR1XwXlw
    Video prohlídky Okťjabrského https://www.youtube.com/watch?v=ejWjoBl5MgI
    • myslíš ty občany kteří nevěděli co se děje, ti kteří vítali ruské okupanty a tančili sovětské častušky ???

      ty jsi komik
      • Co to meleš, kr.téne? Tys seděl doteď v lapáku a vylezls až teď? Tak se běž zase zahrabat a nekrákorej tu nesmysly.
  • Ježíš, Budha a Kolumbus byli Ukrajinci!
    Ukrajinský televizní kanál TSN zveřejnil příběh, který vypráví o ukrajinských kořenech modelu pro nejslavnější obraz na světě – Monu Lisu. Prohlášení bylo tak šokující, že si světová média se značnou dávkou ironie připomněla, že v současné době nacionalistického vzedmutí na Ukrajině i jiní slavní lidé najednou získali ukrajinské kořeny.
    Program ukrajinského kanálu TSN popisuje, že italští výzkumníci již dlouho snaží najít příbuzné ženy, se kterou Leonardo da Vinci namaloval na slavné Mona Lise, a nakonec to padlo na sestry Strozziové - Natalii a Irinu. Podle televize sestry vědí o svém rodném vztahu odmala. Ale skutečným překvapením byla skutečnost, že Strozziové měli ukrajinských kořeny. Jejich babička z matčiny strany se narodila v Kyjevě, a dědeček byl rodák z Oděsy.
    Také se ukázalo, že Oděsa je historickou vlastí jiné osobnosti první velikosti. Řeč je o zakladateli Facebooku Marku Zuckerbergovi. Premiér Ukrajiny Arsenij Jaceňuk 2.října oznámil v jedné z kyjevských škol, kde vyzval studenty, aby se radši přihlásili raději na Facebook, než další sociální sítě, na podporu „svého" Zuckerberga, jehož rodina, podle předsedy vlády, je rodem z Oděsy. Odkud vzal Jaceňuk tuto informaci, nevysvětlil.
    Možná, že tvorbu těchto myšlenek ovlivnil slavný ukrajinský historik Valerij Bebik. Získal popularitu po zveřejnění jeho prací v „Hlasu Ukrajiny", oficiálním tiskovém orgánu Nejvyšší rady. V něm tvrdí, že Ježíš Kristus byl ve skutečnosti Ukrajinec, protože se narodil na území „starověké Ukrajiny“. Tak vysvětluje, kdo je bohem vyvolený národ, a zejména svobodomyslnost ukrajinského národa.
    Dalším překvapením byl objev rovněž tohoto historika, že Budha také pochází z Ukrajiny. Podle historika, měl ukrajinské kořeny a patřil ke skytům, budinským lidem, kteří žili ve druhém a prvním tisíciletí před naším letopočtem na území „starověké Ukrajiny“.
    Další historik Alexandr Dubina ve svém článku v časopise Ukrajinská kultura sdělil světu, že Amerika byla objevena Ukrajincem, a ne žádným „Italem“ Kryštofem Kolumbem. Tvrdí, že ve středověku v Evropě lidé dostávali jména podle místa původu. Proto došel výzkumník k závěru, že od té době nazývali v Portugalsku Kolumba jménem Kolon (Colón), což znamená, že byl rodem z Kolomye, které je nyní regionálním centrem Ivano-Frankivskového regionu.
    Zdá se, že svět by žil dosud v obrovských bludech, nebýt ukrajinských historiků a politiků.
    • *15* *15* *15*
  • Neví co zde řešíte eurohujeři, Donbas bude brzy ruský podobně jako Krym.
    • nejenom bonbas,ale celé novorusko (bývalá ukrajina)
      • mám stejné informace
  • fašouni z ukrajiny.
    • *14*
  • Dnešní Ukrajina = nepovedený projekt USA a EU, který již odepsaly. Pokud se v této zemi nechopí moci skutečně silná osobnost, která by s místními oligarchy dokázala zatočit, tak Ukrajina brzy spadne do propasti. Její největší chybou bylo to, že se nechala vtáhnout do občanské války, uvěřila slibům západu a přerušila veškerou spolupráci s Ruskem, které byla pro ni jen a jen výhodná. Za to se nyní zmítá v křečích a trpí.
  • smrt fašistické ukrajině
  • Majdanizace Ukrajiny, která byla zosnována Západem, se nepodařila. Ukrajinský lid stále více strádá. Ukrajina je další obětí obskurní politiky Západu.
    • Západ nic neosnoval, ale naopak Putin je stižen napoleonským komplexem velikášství a se svou klikou se snaží revokovat CCCP. Proto se snažili znovu uchvátit Ukrajinu a připojit ji ke své fašistické říši. Ten dvoubarevný pohled na svět, MY a ONI stále šíří komunisti a postkomunisti a tedy i vládci CCCP.
      • ...... a co jako seš stejně jen nicotné nic ve vesmírném kolotu .... tak si nadskakuj jak chceš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit