Omikron už se v Česku šíří komunitně. Prodlužme nouzový stav, doporučují odborníci
-
Dnes 17:00 jsem chytil omikrona asi v 19:00 mě ho přišlo líto a zase jsem ho pustil😊
-
Já zas doporučuji zhlédnout nové video s doktorkou Pekovou a ještě dnes. Zítra už může být cenzurou smazáno, jako to předešlé. https://www.youtube.com/watch?v=pEYshVGvLoQ&ab_channel=svedominaroda
-
A řekne nám Menses kdo rozšiřuje po České republice omicron? Že by vy abyste mohli pak kecat jako mladý vrány.
-
omikron vysiruje hlavne komunisti zidy homosexili rusi amerikani indyjani psident zeman a gorili !!!! tototo je nesnavistny komentar namereny predevsim na ultacovaci zakladni lidski prava rasy a predsevceni !!! atez taky proti chovu domaciho zvirata !!!
-
-
Co je toto za blábol...
Ani Vasilisa ne gavarila eto...
-
-
Odborníci? Děláte si kozy? .. 😐
-
Dnes už měl nebo má každý slušný člověk, který chce být IN a COOL, koronavira. 😯 Ti lepší lidé ho mají dokonce i dvakrát, starší a upgrade verzi. Jen zaostalé socky, které se nikdy na nic nezmůžou se stále pachtí se zastaralou rýmou a trapnou chřipkou......
-
Potřebuji napichat to svinstvo co mu skončila expirace a sami si ji přes EU prodlouzili do lidi a tak se to zveličuje...
-
Odborníky okamžitě do vězení.
-
-
Založ transparentní účet, na který se budou zasílat finance na budování nových věznic...
Chceš tam posílat všechny ( neříkám, že mnozí z nich tam nepatří), ale kapacita stávajících je nedostatečná...😉
-
-
Jediné relevantní zprávy k epidemii najde člověk jen a pouze na stránkách
ÚZIS Mzd ČR...
-
Naši odborníci na vše v nové vládě rozvolňují. Všude v okolí našich hranic naopak zpřísňují, např. Itálie, Rakousko atd. Asi nemají chudáci takové odborníky ve vládě jako my.
-
-
Odborník na vše a hlavní koordinátor na vše, soudruh, agent Bureš, už nám naštěstí nevládne...
-
-
To si ještě povíme po Novém roce, kdo je karierista a populista s pouze ideologickým konzervativním uvažováním nedbaje rad skutečných odborníků. Nic dobrého to nepřinese. Zlatý Babiš.
-
-
On koblihář nikdy na rady odborníků nedal...
Vždy muselo být pouze po jeho...
-
-
-