Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotlačit Česko do státního bankrotu už šlo těm prvním lumpům,kteří se,díky troubovitosti obyčejného českého blba,po komunistech prolhali k moci proto sem hned po údajné revoluci začali tahat cizince,aby ti připravili cikány o práci.Cikánům pak nastavili takové podmínky,aby se cikánúm po práci nestýskalo.Ti ,z dostatku volného času,si udělali vedlejšák z výroby potomků.V reálném přesvědčení,že cosi cikáni vyrobí,to musí většinová společnost dobře živit.Tak se stále zvětšuje cikánská ruka natažená do státní pokladny a cikáni napomáhají vládním lumpům tlačit Česko do státního bankrotu.Což je zde čtyřiaddvacet roků vládnoucích lumpů jejich hlavní cíl.
  • Rusko naopak do žádné dluhové pasti neklouže.Trend prosazovaný Putinem je z Ruska udělat zem,která bude ve výrobě všeho potřebného zboží soběstačná.Aby tak co nejvíce surovin ušetřila pro další generace Rusů.EU by měla s tím,že za její sprostotu vůči Rusku si už hodně brzo nenechají Rusové svoji zemi surovinově od EU drancovat, počítat. Brzo budou mezi EU a Ruskem zavřené dveře.ISS zřejmě válčení vyhraje.Protože Arabové budou mít možnost využít právě nakažlivé nemoci eboly jako kruté zbraně proti všem lumpům,kteří by chtěli jejich území ovládat.Proto se už ani USA do nějakého pozemního válčení nehrnou.A naši vládní blbové by měli fofrem naše vojáky z uvedených území stahovat.Pokud Rusko začne Arabům prodávat moderní zbraně,tak si Západ v uvedené válce moc neškrtne.to bude pak znamenat i konec státu Izrael.Pokud se včas Židé nepřesunou do Česka a za sebe ,v současném Izraeli,nechají za sebe vymlátit přitroublé Čechy.
  • jedine lobotomie te zachrani.
  • jdi se lecit, troubo!
  • Koukám, že dámička ? asi studovala na CEVRU u Íčka.
  • Když to říká známý pražský vekslák Ondřej Soukup, tak to musí být svatá pravda. *12*
  • "XX"! Třetí česko-bolševická picha!
  • Romek, další rudá picha se slepičím mozkem!
  • Rudá picho Pedro! Primitivní ruští bolševici nám vybrali do kamene náš uran!
    Nezaplatili, jenom aby se neřeklo! Jsi tvor se slepičím mozkem, nic nevíš,
    jak si ta rudá lůza hospodařila! Trpajzlík + 1 platfusák Medvěžonok neuspějí,
    Číňané požadují vrátit 4,5 milionu km2 Sibiřže, kterou jí ruští carové nesvépráv- ným,i smlouvami ukradli! Dočk,áš se ještě!
  • Pedro, Ty jsi taková velká komunistická picha! Dodávali jsme tam to, co požadovali
    Rusáci: obleky z OP PV, zemědělské stroje (Agrostroj PV) a cokoli Rusáci vy/poža-
    dovali.
    Něco za cibuli, něco za křen (a to jen z Prostějova = avšak jen a výhradně za "převo-
    ditelné Rubly, tedy za lejno!. Pokud jsme dovezli zboží, třeba ze SRN, zaplatili
    jsme je v DM, USD, a Rusům se hodilo, museli jsme je jim předat! Zaplatili je, ale
    v "převoditelných Ro", tedy za rudé lejno!
    Idóti, kteři na těchto stránkách vykřikují, jací že imperialisti jsou Amerikáni, lžou jako chuj Putka a JEHO PŘÁTELÉ!
  • Máš to pomotaný, romku, ale já ti nebudu vysvětlovat proč, to by bylo házení perel sviním. Jen malá nápověda - pokud chceš přestat trousit bludy a přiblížit se trochu realitě, najdi si a porovnej makroekonomické parametry Německa a Číny. Budeš se asi dost divit a to je německo více než 10x menší, co se populace týče :-) A ten tebou nenáviděný západ je tvořen mnoha takovými Německy. Kdyžtak si otevři haló noviny, dej si kofolu, gothaj a sni dál.
  • Budou platit konvertibilní rýží. Za tu koupí Putler vyspělou technologii na celém světě. Hlavně na Kubě.
  • Mydlit, mydlit. Bude mír *1* *1*
  • Žukov Japončíky srovnal již v roce 1939 a Ti neměli v úmyslu vůbec se SSR bojovat. Doktor Sorge, elitní vyzvědač to sdělil Rusům a jejich jednotky se mohly přemístit k Moskvě a k Stalingradu, To rozhodlo válku. Dodávky z Ameriky a z Anglie činili 5 procent celkové objemu válečného materialu RUSKA. Zbrojovky na Uralu rozhodly válku.
  • Ce la Rus Ko naše. Ce la Rus Ko do Peking. Rus Ko ja ko Tibet. Mo ci dob re. Čina bu de vušude i ve Mosikeve. Xi Jiping bu de Rus Ko Prezident ale ve Peking.
  • Čínani již zkusili jít za AMUR na Sibiř v roce 1968. Jenže Amur nikdo nepřešel a několik čínských divizí se ztratilo, doslova se vypařilo. Rusové znají recept jak se chovat při obraně své země.
  • Do Ruska jsme dodávali zboží cca za 125 miliard korun. Co jsme za to dostávali, no přeci ropu a plyn. Teď vyhovíme EU, obchod s Ruskem omezíme. Za co budeme dovážet ropu a plyn. No přeci za EURA a nebo Dolary, za zlato asi těžko, vše jsme již prodali. Takže roční dluh státu se zvýší na 200 miliard korun. Dobrá práce,
  • To by zase bylo 100% proti, a veril bych tem "vysledkum" zhruba stejne. *1* *1* *1*
  • Koho ty ucis......! Uz se nedivim urovni znalosti ceskych zaku! *1*
  • To bobo: Drahousku, uz v r. 1945!!! i po tom bombardovani Anglanu a Amiku mel German rakety, kterymi by mohl bombardovat New York, ponorky a proudova letadla. Vem na to jed, ze bez bombardovani z Anglie by jeho valecne kapacity byly o dost vetsi. A bez ruske fronty
    by mel dost prostredku i na to, aby i tu atomovou bombu dokoncil drive, nez Amik.
    Japoncici v te dobe drzeliSachalin a Kurily a meli obsazenych nekolik Aleutskych ostrovu: odtamtud neni do Ameriky zase tak daleko, a "klokani" vyklizeli Darvin a Severni Teritoria s tim, ze budou hajit jen jihovychod zeme, takze by Japoncici meli kousek k zasobam zelezne rudy v zapadni Australii.A pokud by Koba zustal neutralni a nedej boze pustil Japonciky s Germanem pres Cukotku tak by se Kanada i Amici pos,ali. Takze "kdyby byly v p.deli ryby" pro nas oba. Nestalo se, a zaplat Panbuh, ze se nestalo. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit