Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když Ami dlužili Íránu za ropu , tak tam CIA zinscenovala převrat, aby nemuseli nic platit. Po letech se ovšem vše vrátilo a od té doby jsou prý Íránci teroristi, co nás prý ohrožují. Když neměli na placení Iráku, musel padnout Saddám. Když chtěl Kaddáfí po Frantících a Angličanech platby ve zlatě a ne v bezcenných papírcích, tak víme jak to dopadlo, není to tak dávno. Protože Ami dluží kam se podívají a nemají na placení, tak se snaží vyvolat velký konflikt, na kterém doufají, že se jako sponzoři válčících stran a dodavatelé zbraní zahojí a hlavně že se zbaví dalšího svého věřitele - Ruska. Současně mají nakročeno opět dostat pod nadvládu Jižní Ameriku, která se v uplynulých 15ti letech z jejich moci vymanila. Čína jako největší věřitel Američanů (a EU samozřejmě) velmi dobře ví, že jednou přijde taky na řadu a proto bude s Ruskem spolupracovat ve svém vlastním zájmu, dokud to ještě jde.
    • nONo jo ale to se našim pravdoláskařům libit nemůže.... když jsou síajej púlaceni. včetně Khárla bilderbergem
  • Teprve další generace lidí v Evropě zhodnotí politickou garnituru současnosti a není pochyb že je proklejí . Rusko je největší země na světě s ohromnými zásobami veškerého nerostného bohatství a vlády EU se snaží dlouhodobě o to aby jsme z Ruska měli úhlavního nepřítele . Je to normální ? Surovinové zdroje se ve světě budou stále ztenčovat a kde bude Evropa s takovouto sebezničující politikou . Jak Čína tak i Indie a Asie celkově se rychle rozvíjí a pro svůj veliký rozvoj budou potřebovat více a více surovinových dovozů a ty z Ruska levně pořídí protože se k nim chovají přátelsky . Evropským politikům je to fuk protože nám tvrdí že se bez Ruska obejdeme . Co Evropský politik to nebetyčný blb ! Politici EU co si o vás pomyslí příští generace ? No možná že nebudou mít ani možnost jelikož vy jste schopni přivést svět do války !!!
    • Německo nemá žádné velké nerostné bohatství a Rusko se mu nemůže rovnat. Největší bohatsví je v hlavách lidí. Jestliže má národ vychlastaný hlavy tak mu ani největší přírodní bohatství není nic platné. Někdo to nemůže pochopit, jednak si asi málo pamatuje, protože má místo hlavy kokosový ořech a nebo jí má vychlastanou jako ty jeho východní vzory.Již někdo s těch obdivovatelů Rusů viděl nějaký jejich výrobek schopný konkurovat výrobkům ze západu? Zbraně, to ano, na to jsou kabrnáci.
      • A co kosmicke rakety? A co Mendelejevova soustava chemickych prvku? A co tezebni prumysl?
        Hlavni problem Ruska je po staleti chlast!
        Mimochodem, nevis delniku, proc je v Bohemii vetsi b.rdel nez v Deutschlandu?
        Ze by sis myslel, ze i Cajzli maji vychlastany hlavy a ze maji misto hlavy kokosovy orech?
        Nebo jen nepochopili, ze nejlepe se krade kdyz "se zhasne"? Nebo to naopak pochopili a jako narodu jim to vyhovuje lepe? *7* *3* *4* *5*
    • Talmudští miliardáři nenávidí Ruské lidi tak moc, že raději zničí celý svět,jen aby je všechny zabilli,ale surovinové zdroje už budou v rukou Číňanů a tak bude následovat i válka s Čínou.
      • mají je stejně "rádi", jako Rusové je ! Tak co je na tom podivného ?
        • Rusove maji duvod zrejmy: z 14 clenu 1. bolsevicke verchusky bylo jevreju- talmudu 7, a 2 pultalmudi a Rusu 5 a bolseviky pouzili proti nim Nemci. A proti Deutschen, kteri s talmudy odedavna "zametali" /a malem je za Ady vyhubili jako stenice/ s nimi Rusi zachazeli docela v rukavickach. Jediny podiv je u Ukrosu: u nich se spojili talmudsti oligarchove s banderovci, kteri je za Ady hubili jako skodlivy hmyz: museli se nepochybne zblaznit. Stejne jako Polaci: tem banderovci 1943 na Halici pobili na 100 000 civilistu vcetne zen a decek takovym zpusobem, ze i hitlerovcum z toho bylo soufl a oni za ne dnes "kopou".
          Jejich mrtvi se musi v hrobech obracet!
          Jedine vysvetleni tohoto zahadneho jevu vidim v tom, ze manzelka Sikorskeho je soukmenovkyne Kolomojskeho,a Chochli davaji Moskalum za vinu "holodomor"1930 a zapominaji, ze jej zpusobil UMYSLNE Gruzinec Dzugasvili s jevrejem Kaganovicem.
    • Když půjdeš tečko po Plzni tak se dobře dívej abych tě nespatřil, jinak tě zase vyfackuji jako malého kluka, že budeš brečet!,,,
  • Pro nás je horší že EU - lokaj USA - klouže rovnou do tržních pekel. Díky zlodějnám
    a korupci je veškerý státní majetek v rukou politicko podnikatelské mafie zatímco
    lidi se mají stále hůř
    Výroba se přenesla do zahraničí. Domácí nemají práci protože ji dostávají hůře placení
    otroci v zahraničí. Do toho vlna přistěhovalců která vše ještě zhoršuje.

    Zadlužení domácností roste. lidé se zadlužují pro dovolenou dárky mobil .. platy jsou
    malé takže lichvářská a exekutorská mafie prosperuje. Zadlužujte se! žijte na dluh
    po Americkém vzoru! hlásalo se - toto je výsledek.
    • jen do toho, když jste blbí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Je úsměvné, že má pan Soukup starost o zadlužení Ruska. Vidím to asi tak, že Čína bude mít zájem si své investice pohlídat. Takže Rus získává přirozeného spojence. Mimoto Čína bude platit, v případě dalších investic prací a zbožím. Bude pomáhat zpřístupnit sibiřské bohatství, bude budovat infrastrukturu, města. Mi budeme hledat příležitost jinde... .
    • Mi?
      • ...no bože pro jedno -- i -
        • Neni. Potom zbytecne nejaka Hmm maji b.be kecy, *9*
  • No a co? Kolik USA dluží Číně se už nedá ani vyčíslit... :-D
    • Čína koupila jednu osminu bankrotující Číny už minulého roku - černozem a nyní už koupila téměř celý zbankrotovaný Detroit a kupuje další území v Africe , Austrálii i v USSá. Takže, se celá euroatlantická aliance propadne jak Atlantida. Díky těmto debílkům ve Fashingtonu a Bruselu Čiína snadno ovládne většinu světa. Rusko není hlupákem, aby s nechalo vyrazit všechno z rukou. Největší je Gazprom.
      • Oprava jednu osminu bankrotující Ukrajiny - černozem
    • jj.
      u nás to stačila rozkrást ODS,s lidma co si tam nasadili a rejžujou ještě dnes.
      a budou i dlouho.
      protože takových Janoušků,Dalíků,Rittigů a jiných lobistů je tady tolik že by se jimi dal vydláždit karlův most.
      a možná ještě jednou nazpátek. *1*
  • Ano Amerika se holedbala,že v rámci sankcí bude takový odliv kapitálu z Ruska,že to rusové nerozchodí a padnou.A ejhle ono to vůbec nevychází, protože ti chytráci zapoměli na Čínu.
    • Čína se tak dnes snaží zbavit dolarů. Za americké dolary získají ruské suroviny a pomohou jim vybudovat infrastrukturu. Pak nám budou buď za zlato, nebo uany/ruble prodávat suroviny...
  • Ondřej Soukup: Rusové kloužou do čínské dluhové pasti, když to říká "odborník na finance" bývalý pražský vekslák s bony, tak je to určitě pravda,
  • Stačí otevřít stránky Světové banky a zjistíte, že Rusko je po Číně druhý největší věřitel. Takže dluhová past je spíš narafičená na dlužníky této organizace.
  • Pane Soukupe Amíci jsou dávno v řiti, když Čina drží jejich státní dluhopiy dávno. Tak o co vám jde !?!?

    Pište tyto články vládnoucím profašistickým negramotům
  • nevím kam kloužou rusové a je mně to docela šumák ale vím zcela bezpečně kam kloužeme my....
    • Ty kloužeš do riti *2* *2* *2* *1* *1*
      • A ty kam? Do p.dele? *15* *15* *1* *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit