Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se má Medvěděv s Putinem rád, Medvěděv prokázal na zahajovací ceremonii OH v Soči, kdy při Putinově projevu ostentativně zíval na TV kamery ...
  • já sama si myslím, že stačí jedna Simča, zlodějka nicků, a udělá pro Rusko tolik práce - a Rusko nic neplatí - jako málokdo. Když podobných kecálků (za naše, milí zlatí , za naše peníze) bude více, pozice Ruska v západní a střední Evropě se jen upevní.

    že by právě to bylo cílem podobných aktivit? *3* *3* *3* *3*
    • Že štvu, lžu a překrucuji nevadí. Hlavně, že jsou prachy z Práglkavclu a z jedné nikdy nejmenované ambasády.
  • Lev Kopelev se zasadil o publikování Solženicynovy povídky Jeden den Ivana Děnisoviče, protože seznámil Solženicyna s Tvardovským.

    V 8/68 Kopelev protestoval proti okupaci ČSR, byl propuštěn ze zaměstnání, nesměl učit ani publikovat, 1980 jej KGB poslala na studijní stáž do NSR, načež jej zbavila SU občanství.
  • ferda
    To budou též učit ryby,aby chodili po louce.
    • A která to nezvládne, bude označena za rusofila.
  • V 12/95 se Trepaškin , beroucí vyšetřování nekalých aktivit FSB „příliš vážně“ , dostal do vážných potíží s Patruševem v kauze moskevské pobočky banky Soldi, která byla podezřelá z vyděračských aktivit, na jejichž objasnění Trepaškin pracoval.

    Podle tvrzení FSB vyděračský gang napojený na banku Soldi vedl čečenský radikál Salman Radujev, proto FSB po domluvě s Trepaškinem provedla v bance v 12/95 razii, jenže Trepaškin poté „ všechno zkazil“ , protože tvrdil, že odposlouchávací zařízení v bance nalezené, které podle FSB používali vyděrači, patřilo podle sériových čísel FSB, a navíc v dodávce před bankou, člověk, jenž tyto odposlechy monitoroval, byl FSB agent, kterého Trepaškin bezelstně obvinil ze spolupráce s mafiány …
  • Rusko a pan prezident Putin jsou jedinou zárukou míru v Evropě.
    • To těžko ulhaný Ivane. Putin se chová jako Hitler - napadá sousední státy
      a krade jim území.
      • kdyby to byla pravda dle časové posloupnosti by už byl v ČR.Tak prosím nelži
  • V roce 06 Evropský soud pro lidská práva shledal Putinovo Rusko vinným za únos, mučení a popravu ingušského aktivisty Chadži-Murata Jandijeva.

    Generálpluk. Alexandr Baranov *1946, „ Hrdina Ruska „ , jenž ruským jednotkám Severokavkazského vojenského okruhu velel, byl nafilmován, jak vydává rozkaz k popravě Jandijeva, jenž byl po hádce s generálem oddělen od ostatních vězňů.

    Právě gen. Baranova Politkovská po návratu do MOW obvinila, že provozuje „ komerční koncentrační tábory „ …

    Po její smrti vyšla kniha dalších jejích článků pod názvem „ Má smysl pro novinářskou práci zemřít ? „ , která začíná popisem, jak mladá Čečenka seškrabuje do igelitky mozek svého otce ze zdi, aby mohla otce pohřbít.
    • a co ten soud říká na to, že Evropa robila ručku v ručce USA prosperující severní Afriku a zabila statisíce, možná miliony lidí nebo jejich smrt jinak způsobila? stihnou to soudi?
    • Simone, ty zase krmíš. *1*
  • Kdyby nebylo Ruska, tak tu dneska nejsme. Kdyby nebylo Ruska, tak bych nikdy nepoznal co je důstojný život a dělal bych buržoustům otroka.
    Kdyby nebylo Ruska, tak by nebylo demokracie a svoboda. To vše by imperialisté zakázali.
    Ať žije slavné, neporazitelní milující všechny bratrské slovanské národy a všechen pracující lid a inteligenci celého světa. Ať žije současné Rusko vedené moudrým Putinem.
    • Zalez komunistické ulhané *12*

      SSSR pouze Nacistickou totalitu nahradil totalitou komunistickou.
      • Simčo, cos odhodila sukénku, dost ti zdrsněl slovník, ale pravopis zůstal.....
  • V 2/01 Politkovská odjela do Čečenska, aby vyšetřila stížnosti 90 čečenských vesnických rodin, které popisovaly „ trestní výpravy „ ruského 45. výsadkářského pluku.

    Uskutečnila rozhovor s jednou čečenskou stařenkou Rositou z vesnice Tovzeni, která byla 11 dní mučena elektrošoky, mlácena, a držena v díře bez jídla a pití ( unesení byli zadržováni v jámách vykopaných v příkopu kolem ruské základny) , dokud za ní její rodina nezaplatila výkupné ( 200 – 500 dolarů, či zbraně povstalců, aby se důstojníci mohli chlubit, kolik povstalců zlikvidovali ) .

    Další svědek popsal „koncentrační tábor komerčního rázu „ ( výkupné ) u vesnice Šatuni na jihu Čečny, kam Politkovská dorazila, a byla zadržena příslušníky OMON ( speciální policejní jednotky) , audio nahrávky jí byly zabaveny.
  • Co myslíte, mám se přihlásit do teamu? Budu tapetovat za Eura, časem bude i ten elektrovozejk. *3*

    Ale ono to asi neklapne poněvadž tam poznají, že jsem ultrahňup. Tak musím zůstat s vámi a *11* tu, máte radost? *3*
    • běž se radši vykakat *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit