Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní, dokud nebudete ukazovat prstem na svinstvo, dokud budete mít ohledy na podobné prasárny a dokud nebude konkrétně bojovat se zlem, pak jste tam zbytečná, žádnou změnu nechcete a neděláte a jste tam zvolena jen proto abyste držela ústa a krok, přesně to jste udělala. Držela ústa a krok. Tak at vám to vydrží čtyři roky a budete mít klid z obou stran. Lidem říkejte jak chcete změnu a jak je zastupujete a na druhou stranu ty prasárny pěkně kryjte. Říkejte, že se svinstvo děje, ale neukazujte na nikoho kdo ho dělá. Fakt poctivá poslankyně na svém místě. Proč se tam volila nechápu a proč tam je taky ne.
  • Proč nezavolala paní poslankyně ochranku? Nebo přímo Policii ČR."Posrance" podrobit dechové zkoušce a na hodinu vyrazit ze "zaměstnání". Takhle to totiž chodí u nás v hokně.

    Na druhé straně by byla ostatními členy stáda označena za "práskačku" a buď by odešla "sama" anebo by byla "odejita" Soudruzi by si jistě nějaký důvod našli. Že mám pravdu, soudruhu milicionáři?
    Tak to totiž tady v této zemi, kde PRAVDA VÍTĚZÍ, chodí.
  • Co praví nový zákoník práce o požívání alkoholu ve sněmovně??? Pod svícnem je asi velká tma a vy, pracujte a nezvedejte své hlasy!
  • ty nase politicke kruhy maji opravdu zvlastni styl zivota behem pracovni doby ! A jeste vse levne k dostani v jejich kantyne tam by k platum vladnoucich mela byt prirazka de lux na vsechno - oproti na nehumannim letistim,kde vas drzi jako zajatce,napr. mlada maminka cestujici s ditetem mnoho hodin trci v klepetech letistni kantyny kde mineralka ,hnusna kava,atd.kolem sto korun temer vsude !
  • Četl jsem , že už od doby, kdy osídlili Slované tuto zem platilo, že atˇvyhraje kdokoliv, vždycky se pobijí mezi sebou.Nyní možná i poblijí.
  • Kdybychom měli slušné a odpovědné funkcionáře, tak už by dávno z kantýny vyhodili všechen chlast. Tuto prodejnu chlastu ať si zřídí mimo tento úřad, když už jsou takoví chudáci a nemohou si ho pořídit za normální cenu.Tímto si určitě nezískají důvěryhodnost obecně, alespoň u mě ne.
  • Milosrdný Pán Bůh má rád i duševně zaostalé diskutéry ale i oni se dočkají po smrti království nebeského.
  • Měl by být na ně stejný metr jako v jiných zaměstnáních.Když tam poslanci za vysoký plat nic nedělají a ještě chlastají,tak by jim měl být plat snížen na 5000 měsíčně.Pak by se možná snažili.
  • No, je známá věc, že poslanci chlastají v pracovní době. V kantýně mají velký výběr alkoholu za pár korun - no nekup to...
    Na jiných pracovištích dávají "dýchnout" i několikrát za den.... :-)
    • Mezi nachlastaným a střízlivým poslancem až tak veliký rozdíl není. Blábolí hlouposti všichni bez rozdílu. Nebo si hrají s laptopem a čtou noviny.
  • Jak je to možné že poslanci jsou podnapilí,jak je to možné,že se to neřeší a nevyvodí se důsledky.Proč se tam vůbec prodává alkohol?Jinde je to bráno jako hrubé porušení pracovní kázně a okamžité zrušeni pracovního poměru,proč to neplatí i v poslanecké sněmovně?
    • Proč to neplatí v parlamentu ??? Protože oni si myslí, že když se pomocí volebních podvodných nesmyslných keců dostali do sněmovny, tak že se z nich stali nadlidé a jejich voliči jsou tám pádem jimi považováni nejen za podlidi, ale doslova za potkany !!!Pouze před volbami nám všem mažou pseudomed kolem hub !!!
    • Ve stejnou chvíli jsme napsali v podstatě stejnou myšlenku ... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit