Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzbouřenec je ten kdo se šlechetně postaví jařmu a bezpráví.Tady máme parlamentní vyžírky.Profesionální grázlíky kteří se drží v parlamentu protože v civilu?A po tom všem?Jen šašci.Každý na ně bude ukazovat prstem.Mnozí si i plivnou.A právem.Protože pokud se po něčích zádech vyškrábu do korýtka tak držím basu.Pokud mám nové nosné myšlenky tak fičím ven a prosazuju je mimo parlament.Takto budou jako nutné zlo - tpěni vysmíváni, ponižováni.To už chce náturu.Ale vidno že tady parazité mají tvrdý kořinek a velký strach z návratu.A kluci - bude to horší!
  • co v nem prevazuje. Jestli ceskej prizdisrac , zacne viz ti tzv politici 25 let dozadu to same . Jestli Japonec , spacha sepuku jako spravny samuraj. Co na to sazkove kancelare ?!
  • Můj dědek vykládal ,že za první republiky měli od poslanců podepsané bianco výpovědi s složením mandátu to aby se nezpronevěřili .Pokud nebude možné poslance odvolat třeba 100 tis. hlasy tak tu žádná dem. nebude .Tam kde není kontrola je anarchie.Lidé nejsou natolik uvědomělí aby potlačili mamon.
  • Okamura mluvil moc otevřeně o zlodějnách po r. 1989 a proto se stal nepohodlným. Jako Sládek, kterého odstavili naoko pro rasismus a zavřeli, aby mohl vládnout chrchla.Vzpomeňte na stranu LIDEM. Tyto puče jsou si podobné, většinou potom přejdou vzbouřenci na jiný program, aby měli podporu.To jsou svinstva, možná jenom ve zdejším absurdistánu.
  • Tomio jsme s Tebou.
  • jsi pěkný debyl. Myslím ten s tím Respektem.
  • Úsvit je v minusu, přiznal Okamura. Odstoupit nehodlá

    Předseda hnutí Úsvit Tomio Okamura nehodlá odstoupit ze své funkce ani poté, co proti němu zbylí poslanci hnutí uspořádali podle jeho slov puč. Uvedl to ve čtvrtek na tiskové konferenci, kde rovněž sdělil, že hnutí je finančně v minusu.

    30 milionů ročních dotací je fuk?? A to je únor. Kde jsou?
  • To ještě nikdy nikdo neudělal. Podvod na občanech který však není podle
    zákonů postihnutelný. Dostanou se ke korytům v jednom triku a pak ho
    převléknou. Takže zastupují stranu kterou nikdo nevolil.

    Jinak díky přeběhlíkům - přátelům Miloše Zemana nevznikla vláda ČSSD ale ODS.
    Byla to milošova pomsta. Paroubek totiž po něm žádal náhradu za škodu kterou
    straně způsobil jako předseda - tzv. případ lidového domu.
  • Okamuro drž se. Již z fotek zrádců je vidět jejich hnusné ksichty.
  • Vážení zrádci, děkujeme, odejděte! Nebudeme zde ze svých daní živit hajz.y! *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit