Oranžová pro všechny: Pro dolních deset milionů i pro Babiše
-
To je ale sebranka na tý fotce 🤮
-
Soc.dem. už za Rakouska Uherska byla jako nejsilnější strana a v parlamentu a i když to byla strana
"dělníků a nejslabších soc. vrstev " tak odsouhlasila vstup Rakouska Uherska do I. světové války !!! Nebo nemohu zapomenout jak jak můj děda vyprávěl jak tehdy s. Tuzar místo aby se pracujících zastal tak se naopak zastával kapitálua zdůvodňoval to slovy: "Soudruzi nedá se nic dělat je krize !" Tvrdím, že většina politických stran jedná naprosto stejně ! Když potřebují hlasy tak se bijí v prsa a slibují a slibují a slibují!!!
-
Když oni by Chvilkaři tak stráááášně rádi viděli dezerci socanů.
Dobře, ale co nabízíte Vy pane Bicane se svými souvěrci? To by mě zajímalo spíš.
-
Jen strana která vládne nebo se podílí na vládě, či vládu podporuje, něco znamená a může tak prosazovat částečně svůj program a sliby lidem. Nevidím na tom nic špatného. Vždyť to v minulosti dělaly snad všechny pravicové strany a mistři v tomto byli vždy křiváci z KDU-ČSL. Tak opravdu nevím proč to dnes tak vadí. A navíc. Tato vláda je úspěšná, snaží se řešit problémy, které tu zanechaly pravicové vlády a má podporu u většiny voličů.
Takže, pravičáci. Komplotujte, podrážejte, vymejšlejte, kritizujte, pomlouvejte a jinak se podvraťácky snažte, stejně vám to bude prd platné.
-
pane bican .at chci nebo ne tak tato vlada je nejlepši v historii za 30 let .nejhorši byl kalousek a jeho pravice ktera nas vsechny okradla-jak jen mohla. .babiše jsem nevolil ale jsem rad že to řidi...