Přejít na výpis diskuzí
Ortegův návrat: Věrný spojenec Sovětského svazu znovu upevňuje svou moc
9.8.2016 | František Kalenda
60 příspěvků
-
ahoj všichni,rád vám vykouřím p é r o a zadarmo...i hnědku přelíznu,tak se hlaste
-
-
... souhlas, hurá do toho, negramoto :)))
-
-
mluvíš sám se sebou ty primitivní a vypatlanej trotle???
-
-
... tipuji, že nemáš ani desetinu mé inteligence, tak pochop, že na tebe zvysoka se*u :)))
-
-
to se moc povedlo.Obecní prasák a vyhlášený chlív má jako inteligenci? Ti hrabe, co?
-
-
... cha, nikdy mě k ničemu nevyprovokuješ, moc si užívám největšího ubožáka :)))
-
-
-
... debílkovi jako ty to budu vysvětlovat, ubohá trosko :)))
-
-
-
-
je vidět že zparchantělá matka nestačí - tak se prasák přeorientoval. Pícháš i prasátka u vás v chlívku?
-
-
.... na koktání zakomplexovaného ubožáka bez slovní zásoby jsem zvyklej, jsi neškodný :)))
-
-
... dokonale jsem vymakal mluvu s největším primitivem na českém netu, zničím jej :)))
-
Jednou již svou zem potopil, to se mají na co těšit.A zase komunista
-
Fašista z Kremlu Putin se chystá rozpoutat jadernou válku. Psali to na Rossijatudej.
-
-
... ty tomu rozumíš, ty blbe :)))
-
-
není to blb,je to pitomeček
-
-
-
Komunistický sociální demokrat a pravý vlastenec Michal Hašek není nepodobný
kostarickému echtmarxistovi, a prý také katolíkovi (se divím - Putka se žehná veřejně
zprava , aby to pravoslavný lid viděl!), sluníčko naše kulaté, zakrslé, lže až to skřípá.
Že by mu to Brňáci věřili? -
Mimo téma- https://youtu.be/b6wQVTABn9M
-
vivat Putin
vivat Zeman
vivat Ovčáček -
... já mám rád z kunndy smrad, Simonko dáš mě čmuchnout :)))
-
-
... já vím, že jsi opuštěná troska, až nebudeš mít na posledního rumajzla, rád přivezu :)))
-
-
... a v rukavicích zatlačím oči zdechlině :)))
-
-
... já vím, absence inteligence u primitiva je velký závazek, pořád se ztrapňuje, moc díky :)))
-
-
jsem zde vy bando nevzdělaných tupců
-
-
zdarec BTW, jak je ?
-
-
zdar pitomečku jak je,
-
-